Ο παίκτης του Ολυμπιακού που είναι «αλλού» και τον εκθέτει ο Μεντιλίμπαρ!
Ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων είναι εντελώς εκτός κλίματος. Άστοχη η επιλογή Μεντιλίμπαρ.
Ο Ταρέμι λόγω της κατάστασης στην πατρίδα του έχει εκεί το μυαλό του. Λανθασμένη εκ του αποτελέσματος η κίνηση του Μεντιλίμπαρ να τον βάλει με τον ΠΑΟΚ.
Μοιάζει απολύτως φυσιολογικό να συμβαίνει. Ο Μεντιλίμπαρ προφανώς και το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Προφανώς από την άλλη, για να χρησιμοποιήσει τον Ταρέμι έστω και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σημαίνει ότι περίμενε πράγματα από αυτόν και ίσως να είχαν μιλήσει πριν το ματς για τη στιγμή αυτή.
Αρκετοί πάντως εντός Ολυμπιακού, είναι γεγονός ότι διαφώνησαν με την επιλογή. Θεώρησαν άστοχη την κίνηση του Μεντιλίμπαρ να χρησιμοποιήσει τον Ταρέμι, αν και με τις επιλογές που είχε κάνει στην αποστολή, δεν είχε άλλο καθαρό φορ, όμως ο Ιρανός φορ τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει να είναι εκτός κλίματος.
Λογικό, καθώς το μυαλό του είναι διαρκώς στην πατρίδα του και στον πόλεμο που μαίνεται εκεί. Έχει συγγενείς, φίλους, δικούς του ανθρώπους και κακά τα ψέματα δεν μπορεί να είναι συγκεντρωμένος 100% στο ποδόσφαιρο. Φταίει αυτό για την κακή του εικόνα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ; Είναι μόνο αυτός ο υπεύθυνος; Προφανώς και όχι. Πιθανώς και να μην φταίει μόνο αυτό.