ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ που επέστρεψε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις!

Ο Σβαμπ επέστρεψε στις... εργοστασιακές του ρυθμίσεις, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετά το ματς με τη Σλάβια Πράγας.
Ο παίκτης του ΠΑΟΚ που επέστρεψε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις!

Εξαιρετική εμφάνιση ο Σβαμπ στο ΠΑΟΚ – Σλάβια Πράγας και ο Λουτσέσκου τον βλέπει σαν… έξτρα μεταγραφή!

Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ήταν ο Στέφαν Σβαμπ στο πρόσφατο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας. Ο Αυστριακός άφησε τα πνευμόνια του στην Τούμπα την περασμένη Πέμπτη και απέναντι σε μία πολύ αθλητική ομάδα όχι απλά στάθηκε όρθιος για ένα 90λεπτο αλλά ξεχώρισε κιόλας.

Ο Σβαμπ όπως έλεγαν και οι επιτελείς του ΠΑΟΚ απλώς επέστρεψε στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Αυτός είναι ο παίκτης που ήξεραν στον δικέφαλο και φυσικά ήταν και οι πρώτοι που γνώριζαν τους λόγους για τους οποίους ο Σβαμπ το τελευταίο δίμηνο ήταν μακριά από τον καλό εαυτό του.

Όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα, ο Σβαμπ πέρασε μία πολύ σοβαρή περιπέτεια. Η πνευμονία που τον ταλαιπώρησε, τον οδήγησε μέχρι και στο νοσοκομείο όπου βρέθηκε για κάποιες ημέρες. Αποτέλεσμα; Να φτάσει στα όρια του και να μην μπορεί να δώσει και στο γήπεδο αυτά που ξέρει και μπορεί για ένα σημαντικό διάστημα.

Όπως φάνηκε πάντως στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης, ο Σβαμπ που είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, έχει αφήσει πίσω του αυτή την περιπέτεια και είναι πλέον έτοιμος να μπει για τα καλά στο rotation του Λουτσέσκου που τον έχει βεβαίως μεγάλη ανάγκη.

ΔΩΡΟ 200 ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ!

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ – Άρης: Mε Σίστο και Βοριαζίδη η 11άδα του Χιμένεθ

ΟΦΗ – Άρης: Mε Σίστο και Βοριαζίδη η 11άδα του Χιμένεθ

Οι 11άδες του ΟΦΗ - Άρης που θα διεξαχθεί στη Τρίπολη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Η γκρίνια για τον αριστερό μπακ

Ολυμπιακός: Η γκρίνια για τον αριστερό μπακ

Ο Ολυμπιακός όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, βιώνει μια περιρέουσα γκρίνια για τη θέση του αριστερού μπακ, κυρίως για Ορτέγκα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ΑΕΚ έσβησε μια φωτιά που σιγοέκαιγε εδώ και 1,5 περίπου μήνα!

Η ΑΕΚ έσβησε μια φωτιά που σιγοέκαιγε εδώ και 1,5 περίπου μήνα!

Η ΑΕΚ δεν άφησε να γίνει φωτιά, η σπίθα με τον Άρολντ Μουκουντί.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νίκη Βόλου: Καλπάζει για τη Super League 1, έκανε το 4 στα 4 με 1-0 τον ΠΑΣ

Νίκη Βόλου: Καλπάζει για τη Super League 1, έκανε το 4 στα 4 με 1-0 τον ΠΑΣ

Η Νίκη Βόλου έχει μεγάλες βλέψεις επιστροφής στη Super League 1 και συνέχισε να κερδίζει, 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Tι «έφαγες» Ρε Χουλιάν; Το απίθανο γκολ που δέχθηκε ο Κουέστα!

Tι «έφαγες» Ρε Χουλιάν; Το απίθανο γκολ που δέχθηκε ο Κουέστα!

Δεν υπάρχει το γκολ που «έφαγε» ο Κουέστα στην Τουρκία!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πάουλο Ντιμπάλα: Θέλει να μείνει στη Ρόμα

Πάουλο Ντιμπάλα: Θέλει να μείνει στη Ρόμα

Αν και ακούστηκαν διάφορα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ντιμπάλα, η παραμονή στη Ρόμα είναι η πιο πιθανή εξέλιξη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Γιόβιτς ήταν ο καλύτερος της ΑΕΚ στη Σλοβενία

ΑΕΚ: Ο Γιόβιτς ήταν ο καλύτερος της ΑΕΚ στη Σλοβενία

Το κρίμα για το ναυάγιο της ΑΕΚ στο Τσέλιε ήταν πως ο καλύτερος της παίκτης ήταν ο Γιόβιτς, που πάλεψε όσο δεν πήγαινε

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο ΠΑΟΚ σε κρίση και ο Λουτσέσκου επίσης!

Ο ΠΑΟΚ σε κρίση και ο Λουτσέσκου επίσης!

Οι κραδασμοί μιας πιθανής ήττας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι δεδομένο ότι θα… ταρακουνήσουν και τον ίδιο τον Λουτσέσκου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ποστέκογλου πιστεύει πως μπορεί να μείνει στη Νότιγχαμ

Ο Ποστέκογλου πιστεύει πως μπορεί να μείνει στη Νότιγχαμ

Παρά τα όσα λέγονται, ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι αισιόδοξος πως μπορεί να παραμείνει στον πάγκο της Νότιγχαμ

Ποδόσφαιρο