Ο Τάκης Λεμονής θριαμβεύει στη Σερβία
Ο Τάκης Λεμονής κάνει εκπληκτική πορεία με την Ραντνίτσκι Νις στη Σερβία και έχει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς
Ο Τάκης Λεμονής κάνει εκπληκτική πορεία με την Ραντνίτσκι Νις στη Σερβία και έχει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς.
Από εκεί, που η ομάδα του ήταν από τα φαβορί για τον υποβιβασμό, η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην. Ο Τάκης Λεμονής ανέλαβε την Ραντνίτσκι Νις το Δεκέμβριο. Στις 14 του μήνα έδωσε τον πρώτο αγώνα. Ήττα με 1-0 από την Νόβι Παζάρ.
Η συνέχεια τελείως διαφορετική. Με τον Λεμονή στον πάγκο έχει κάνει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε τέσσερα ματς. Και η ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας απέναντι στη 2η Παρτιζάν. Που είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Ερυθρό Αστέρα.
Η Ραντνίτσκι νίκησε 1-0 τη Ζελέζ και 2-1 την Ραντνίτσκι 1923 και στο τελευταίο ματς 2-4 εκτός έδρας την Ναπρεντάκ. Πλέον έχει 26 βαθμούς και έχει ανέβει στη 12η θέση σε σύνολο 16 ομάδων. Με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού στον πάγκο έχει πάρει 10 βαθμούς σε τέσσερα ματς.
Έχουν γίνει 23 αγωνιστικές και αν μη τι άλλο βλέπει για ακόμα πιο ψηλά.