O Tαμπόρδα και… μια γύρα «μπαλόζουμο» ακόμα!
Ο Βιθέντε Ταμπόρδα έχει «ξεβρακώσει» όλους εκείνους που ήθελαν να τον στείλουν δανεικό στο κάθε… χωριό που τον ζητούσε τον Γενάρη!
Ο Βιθέντε Ταμπόρδα παίζει στον Παναθηναϊκό επειδή τον πίστεψε ο Μπενίτεθ. Όλοι οι υπόλοιποι… σύμβουλοι του Αλαφούζου ήθελαν να τον στείλουν δανεικό επειδή δεν έκανε!
Η μεταγραφή του Βιθέντε Ταμπόρδα έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Ως αντι – Ουναϊ και με τα μισά χρήματα που θα έδινε ο Παναθηναϊκός και στην ομάδα και στον ποδοσφαιριστή!
Στην αφάνεια ο Αργεντίνος για μήνες. Με κάτι… guest σε κάτι ματς Κυπέλλου και τέλος. Δεν τον είδε ο Βιτόρια, δεν τον είδε ο Κόντης. Δεν τον έβλεπε κανείς!
Τον Γενάρη, με τη νέα τάξη πραγμάτων στον Παναθηναϊκό, κάποιοι… παραμένοντες και κάποιοι νεοπροσληφθέντες, προσπάθησαν να πείσουν τον Αλαφούζο και σε ένα βαθμό το κατάφεραν, ότι ο Ταμπόρδα δεν τη… βρίσκει και πρέπει να δοθεί δανεικός. Είτε στην Κηφισιά για να έρθουν Τεττέη και Παντελίδης, είτε στον Παναιτωλικό για να έρθει ο Κοντούρης και σε άλλες ομάδες που ζήτησαν τον Αργεντίνο. Επειδή τον έφεραν… άλλοι στον Παναθηναϊκό.
Ευτυχώς για τον Αλαφούζο που θα έκαιγε άλλα… πέντε εκ. ευρώ, ο Ταμπόρδα έμεινε, ο Μπενίτεθ (ο μόνος που) τον εμπιστεύτηκε, του έδωσε ευκαιρίες, ο Αργεντίνος τις άρπαξε σχεδόν όλες και έχει ήδη αποσβέσει μεγάλο μέρος των χρημάτων που δαπανήθηκαν.
Εκτός από το αγαπημένο παιδί της εξέδρας, ο… λίγος Ταμπόρδα καταγράφει ασύλληπτα νούμερα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Έξι γκολ και τρεις ασίστ σε κάτι παραπάνω από 1.000 λεπτά. Κάθε 115 λεπτά είτε σκοράρει, είτε σερβίρει.
Ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό που αμφισβητήθηκε από τη στιγμή που βγήκε έξω από την πύλη του αεροδρομίου και παραλίγο να χρεωθεί ως μια αποτυχημένη μεταγραφή Αλαφούζου.
Έ, ρε μπαλόζουμο που πίνουν ορισμένοι!