ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Ο Νταμπράουσκας στέλνει μηνύματα

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο προπονητής του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας, αποφάσισε να κόψει κάποιους παίκτες.
ΟΦΗ: Ο Νταμπράουσκας στέλνει μηνύματα

Αναγνωριστικό είναι αυτό το χρονικό διάστημα για τον Βάλντας Νταμπράουσκας στον ΟΦΗ. Ήρθε σε μία νέα χώρα, έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ με πολλά προβλήματα και τα ματς διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ο Λιθουανός προσπάθησε να κάνει 1-2 τακτικές αλλαγές. Τη σφραγίδα του, όμως, θα μπορέσει να τη βάλει στη διάρκεια της διακοπής. Εκεί θα επιχειρήσει μεταξύ άλλων να βελτιώσει το θέμα των τρεξιμάτων των παικτών του ΟΦΗ. Είναι εμφανές πως εκεί κάτι έχει πάει λάθος και γι’ αυτό οι Κρητικοί «αδειάζουν» στα ματς τους.

Θα χρειαστεί καιρός για να φέρει τον ΟΦΗ στα μέτρα του ο Νταμπράουσκας και πιθανότατα θα είναι αναγκαίες και οι μεταγραφές. Παράλληλα, έχει ήδη στείλει τα πρώτα μηνύματα για ορισμένους παίκτες που δεν τον έχουν κερδίσει.

Ένας εξ αυτών είναι ο Γιοχού. Στο παιχνίδι με τον Άρη μπήκε αποστολή και έμεινε στον πάγκο, στα επόμενα δύο αποκλείστηκε από αυτή. Και στην προ Νταμπράουσκας εποχή είχε σταματήσει να αγωνίζεται. Από την 4η αγωνιστική και το 1-2 του Παναιτωλικού είχε να παίξει, ενώ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ούτε στο Κύπελλο με την Κηφισιά.

Καιρό τώρα τα όσα ακούγονται για τον 31χρονο αμυντικό δεν είναι ενθαρρυντικά. Για την ακρίβεια από τις πρώτες του προπονήσεις υπήρξε ένας προβληματισμός σε όσους τον παρακολουθούσαν. Ξεκίνησε βασικός τη σεζόν. Εκτέθηκε, εξέθεσε κόσμο και κάπως έτσι το μέλλον του δεν προδιαγράφεται ευοίωνο εκτός θεαματικής ανατροπής.

Επίσης, για τρίτο σερί ματς με τον Νταμπράουσκας στον πάγκο εκτός αποστολής έμεινε ο Μπιφουμά. Προφανώς και δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Με τον Άρη είχε κριθεί ανέτοιμος, αλλά έκτοτε τα δεδομένα για εκείνον δεν έχουν αλλάξει. Εξυπακούεται πως η διακοπή είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να γνωρίσει καλύτερα τους παίκτες του ο νέος προπονητής και εκείνοι να εναρμονιστούν με τα «θέλω» του. Μόνο που δεδομένα ο 30χρονος winger έως τώρα δεν έχει ενθουσιάσει με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Διαιτησία – Αποκλειστικό: «Πέσιμο» στον Τσιμεντερίδη στο Λαμία – Βόλος – «Τελείωσες» του είπε ο Παπαϊωάννου!

ΠΑΟΚ: Τέλος! Επέστρεψε ο Μιχαηλίδης και παίρνει θέση στην ιεραρχία των στόπερ!

ΑΕΚ: Πρέπει να μπει ο Σιντιμπέ – Καλό θα είναι για τον Αλμέιδα!

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Το έχουν ξαναδεί το «έργο»!

Παναθηναϊκός: Το έχουν ξαναδεί το «έργο»!

Γιατί είναι πιο μαζεμένοι οι... έμπειροι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Μπέτις: Το μεγάλο δίλημμα του Μπενίτεθ και οι… δύο 11άδες!

Παναθηναϊκός – Μπέτις: Το μεγάλο δίλημμα του Μπενίτεθ και οι… δύο 11άδες!

Ο Ράφα Μπενίτεθ πάει για 11άδα με τρία στόπερ κόντρα στη Μπέτις, αν και έχει μόνο δύο διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς. 

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Euroleague: Για κάθε πόντο του Τάιλερ Ντόρσεϊ και του Κέντρικ Ναν το Pamestoixima.gr σε επιβραβεύει!

Euroleague: Για κάθε πόντο του Τάιλερ Ντόρσεϊ και του Κέντρικ Ναν το Pamestoixima.gr σε επιβραβεύει!

Score More - Win More* από το Pamestoixima.gr στα παιχνίδια Μονακό-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Ποιος έκανε το προξενιό της ΑΕΚ με τον Μπένετ;

Ποιος έκανε το προξενιό της ΑΕΚ με τον Μπένετ;

Τα σενάρια για τον άνθρωπο που μεσολάβησε για να γνωριστούν Ηλιόπουλος και Μπένετ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η 11άδα της ΑΕΚ με την Τσέλιε

Η 11άδα της ΑΕΚ με την Τσέλιε

Ο Μάρκο Νίκολιτς έχει τις σκέψεις του για την καλύτερη 11άδα που θέλει να κατεβάσει για να πάρει αποτέλεσμα από την Τσέλιε

Ποδόσφαιρο
ΑΡΗΣ: Άρης: Γιατί ο Μπουσαΐντ θα πάρει την ευκαιρία του

Άρης: Γιατί ο Μπουσαΐντ θα πάρει την ευκαιρία του

Ο Μπουσαΐντ ετοιμάζεται για την πρώτη του ευκαιρία στο αρχικό σχήμα του Άρη, σε ένα παιχνίδι όπου οι επιλογές είναι περιορισμένες.

ΑΡΗΣ
Sportime BET: Βήμα πρόκρισης των ελληνικών ομάδων με ενισχυμένες αποδόσεις!

Βήμα πρόκρισης των ελληνικών ομάδων με ενισχυμένες αποδόσεις!

Ενισχυμένες αποδόσεις από τη Novibet για τις αναμετρήσεις των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στην Ευρώπη...

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Μπέτις: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Παναθηναϊκός – Μπέτις: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Παναθηναϊκός - Μπέτις ευρωπαϊκή αναμέτρηση με ένταση και υψηλές απαιτήσεις, καθώς οι δύο ομάδες αναζητούν προβάδισμα στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ ίσως βιάστηκε να τον βάλει

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ ίσως βιάστηκε να τον βάλει

Ο Ολυμπιακός μάλλον περίμενε περισσότερα από όσα μπορούσε να δώσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την ημέρα που ήρθε

Ποδόσφαιρο