ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ : Ο τελικός του Χρήστου Κόντη, ο τελικός του Μίλαν Ράσταβατς…

Η εικόνα του ΟΦΗ στο Super Cup Betsson με τον Χρήστο Κόντη κι αυτή των Κρητικών στον τελικό με τον Μίλαν Ράσταβατς…
ΟΦΗ : Ο τελικός του Χρήστου Κόντη, ο τελικός του Μίλαν Ράσταβατς…

Ο ΟΦΗ έπαιξε ένα ακόμα ματς στο οποίο θα μπορούσε να κερδίσει τίτλο. Δεν τα κατάφερε είναι η αλήθεια χάνοντας στο Super Cup Betsson κόντρα στον Ολυμπιακό στην παράταση. Αλλά η ομάδα του Χρήστου Κόντη ήταν καλύτερη από αυτή του Μίλαν Ράσταβατς.

Αν θυμηθεί κανείς τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο και το ματς κόντρα στην ΑΕΚ στη Super League, με αυτόν απέναντι στην Ένωση στην OPAP Arena και τον Ολυμπιακό στο Super Cup καταλαβαίνει κανείς τη διαφορά. Ο Χρήστος Κόντης έχει αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα της Κρήτης και αυτό είναι πια εμφανές.

Το θετικό για τον Όμιλο είναι η εικόνα του στα ντέρμπι, σε σχέση με τα άλλα ματς. Σκόραρε τρία γκολ κόντρα στο Πανσερραϊκό παίζοντας επιθετικά, για παράδειγμα. Ήταν ανταγωνιστικός στο ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ο ΟΦΗ στο παιχνίδι Κυπέλλου είχε χάσει από τα πρώτα λεπτά. Μια κομπίνα του Ολυμπιακού σε στημένη μπάλα είχε φέρει σχετικά ένα γρήγορο γκολ του Ελ Κααμπί και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να απειλήσει η ομάδα της Κρήτης. Το πλάνο του Μίλαν Ράσταβατς δεν λειτούργησε δηλαδή σε κανένα σημείο.

Στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ αντιθέτως, ο ΟΦΗ απείλησε περισσότερες φορές. Τόσο το σουτ του Φούντα, όσο και το τετ-α-τετ του Ισέκα με τον Τζολάκη θα μπορούσαν να «γράψουν» διαφορετικά την ιστορία της αναμέτρησης. Εντελώς διαφορετικά. Εκτός από αμυντική συνοχή δηλαδή στα 90 λεπτά, ο ΟΦΗ είχε και φάσεις στην επίθεση. Δεν είναι τυχαίο που ο Τζολάκης ήταν εκ των κορυφαίων του ματς, αν όχι ο κορυφαίος.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να δει λίγο ο Χρήστος Κόντης την ουσίας. Διότι, στο τέλος της ημέρας έχασε από την ΑΕΚ, έχασε κι από τον Ολυμπιακό. Όπως και το ζήτημα των αντοχών της ομάδας του. Αν κι αυτό έχει διπλή ανάγνωση, με τις εναλλακτικές λύσεις που δεν έδωσαν όσα θα περίμενε. Σε κάθε περίπτωση, ο ΟΦΗ του Κόντη είναι σε καλό δρόμο.

Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ήρθε η ώρα του Καλογερόπουλου – Έσκασαν Ρέτσος και Μπιανκόν

Ήρθε η ώρα του Καλογερόπουλου – Έσκασαν Ρέτσος και Μπιανκόν

Αυτή τη στιγμή είναι περισσότερο Νο3 στόπερ στο μυαλό του Μεντιλιμπαρ απ' ότι ο Γάλλος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τρίτη πορτογαλική κίνηση της Ρίο Άβε με Μπούτα

Τρίτη πορτογαλική κίνηση της Ρίο Άβε με Μπούτα

Η Ρίο Άβε συνέχισε την έντονη δραστηριότητά της στο deadline day, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Λεονάρντο Μπούτα και φτάνοντας τις τρεις προσθήκες σε μία ημέρα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Προβληματισμός για τον Μπιανκόν

Προβληματισμός για τον Μπιανκόν

Ακούγεται σιγά - σιγά ξανά στου Ρέντη η άποψη πως πρέπει ο Ολυμπιακός να κινηθεί για έναν στόπερ για να... έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Η επιβεβαίωση για την ανανέωση του Ζέλσον Mάρτινς

Ολυμπιακός: Η επιβεβαίωση για την ανανέωση του Ζέλσον Mάρτινς

Ο Ζέλσον Μάρτινς, παρά τα όσα έβγαζαν προς τα έξω οι εκπρόσωποι του, ήθελε να ανανεώσει στον Ολυμπιακό. Όπως και έγινε, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Φρουκ, πιέζει η πλευρά του Κροάτη

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Φρουκ, πιέζει η πλευρά του Κροάτη

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει με τον Τόνι Φρουκ! Πιέζει ο Κροάτης να ρίξει τις απαιτήσεις της η Ριέκα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ Νοvibet: Η μεταγραφή του προέδρου και οι ενστάσεις του Παντελίδη

ΑΕΛ Νοvibet: Η μεταγραφή του προέδρου και οι ενστάσεις του Παντελίδη

Επιλογή, κυρίως της διοίκησης της ΑΕΛ, ο Βέλγος επιθετικός Ζουλιέν Νγκόι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μάκελι δεν γνώριζε ποιος είναι ο… Ηλιόπουλος και έγραψε στο φύλλο αγώνα για άτομο που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο

Ο Μάκελι δεν γνώριζε ποιος είναι ο… Ηλιόπουλος και έγραψε στο φύλλο αγώνα για άτομο που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο

Ο Ντάνι Μάκελι κατέγραψε όλα όσα έγιναν μετά το ντέρμπι και η απορία του λέει πολλά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μεντιλίμπαρ έντονα ενοχλημένος με τον Ποντένσε

Μεντιλίμπαρ έντονα ενοχλημένος με τον Ποντένσε

Ο Μεντιλίμπαρ έλεγε σε έντονο ύφος στον Ποντένσε ακόμα και από την ώρα που έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο για την αλλαγή του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ντέμης Νικολαΐδης: Το VAR και το πέναλτι του Μουκουντί

Ντέμης Νικολαΐδης: Το VAR και το πέναλτι του Μουκουντί

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναλύει τις φάσεις του ντέρμπι και εξηγεί γιατί το πέναλτι δόθηκε σωστά μέσω VAR.

Ποδόσφαιρο