Νέες αποχωρήσεις από τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έλυσε το συμβόλαιο του Μαρκ Φαν Ντάινεν, ενώ παρελθόν θα αποτελέσει και ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές που πάει Βόλο. Ενδιαφέρον από Κύπρο για άλλους.

Αρκετά καλά τα έχει πάει ο ΟΦΗ στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων αυτό το καλοκαίρι. Μάικ Φαν Ντάινεν και Αμπντούλ Ραχμάν Ουές είναι οι επόμενοι που πέρασαν την πόρτα της εξόδου.

Το συμβόλαιο του πρώτου ήδη λύθηκε. Ο Ολλανδός αποτέλεσε μία πλήρως αποτυχημένη μεταγραφή και έτσι έναν χρόνο μετά την άφιξή του στο Ηράκλειο, αποχωρεί. Σε αυτό το χρονικό διάστημα είχε 22 συμμετοχές χωρίς γκολ.

Για τον Ουές τα πράγματα είναι διαφορετικά. Την πρώτη του σεζόν στον ΟΦΗ έπαιξε. Αν δεν είχε τους τραυματισμούς, όλα ίσως να ήταν αλλιώς. Ο Βόλος θα τον κάνει δικό του. Την Πέμπτη (18/8) εκτός απροόπτου θα ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και θα ακολουθήσει η ανακοίνωση. Έτσι θα ακολουθήσει και εκείνος το δρομολόγιο που πρώτος έκανε ο Οδυσσέας Λυμπεράκης.

Κάπου εδώ να σημειωθεί πως ο Απόλλων Σμύρνης ήθελε πολύ τον Ουές, αλλά ήταν εξ αρχής εξαιρετικά δύσκολο να τον πείσει λόγω κατηγορίας. Υπήρξαν κρούσεις και από αλλού. Μία έκανε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής προτίμησε την παραμονή του στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Πετράκης κοιτάει προς τα μέρη μας και υπάρχουν περιπτώσεις από τον ΟΦΗ που «παίζουν». Στόπερ και φορ αναζητά κατά κύριο λόγο και ο Φαν Ντάινεν είναι ένα όνομα που του έχει προταθεί. Στο Ηράκλειο έχει αναπτυχθεί μία φημολογία πως και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης βρίσκεται στη λίστα του Κρητικού τεχνικού.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως γενικότερα οι «ασπρόμαυροι» τα τελευταία χρόνια έχουν αρκετά πάρε – δώσε με Κύπρο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός πως και άλλος ποδοσφαιριστής τους έκανε γκελ στη γειτονική χώρα αυτό το καλοκαίρι. Μάλιστα στα χέρια του έφτασαν προτάσεις από δύο διαφορετικές ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους. Ωστόσο, προς το παρόν καμία δεν προχώρησε.

Τέλος, ο ΟΦΗ θα ενισχυθεί και άλλο έως το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, όμως, δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο νέων αποχωρήσεων. Τουλάχιστον δύο είναι οι παίκτες που έχουν λοκαριστεί από ομάδες του εξωτερικού και το ερώτημα είναι εάν θα κατατεθούν συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

 

Αθλητικές ειδήσεις

ΑΕΚ: Πολλοί παίκτες έτοιμοι να φύγουν!

Οι καμπύλες της γυναίκας του Ντόουγκλας Λουίζ είναι από άλλο πλανήτη!

Μίλτος Τεντόγλου: ΕΠΟΣ στο Twitter – «Πως κάνετε έτσι, ούτε εννιά μέτρα δεν πήδηξα»