ΟΦΗ

Με κόσμο στη Λαμία ο ΟΦΗ, πρόβλημα με Ναμπί

Με τους οπαδούς του θα αντιμετωπίσει τη Λαμία ο ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική, καθώς η ΠΑΕ έλαβε 100 εισιτήρια.
Με κόσμο στη Λαμία ο ΟΦΗ, πρόβλημα με Ναμπί

Ο ΟΦΗ πέτυχε μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ το Σάββατο (30/11) με αποτέλεσμα να φτάσει τους 19 βαθμούς και να περάσει μόνος του στην 3η θέση. Μετά και από αυτή τη νίκη η «δίψα» του κόσμου του για να ακολουθήσει δυναμικά την αγαπημένη του ομάδα ακόμη και στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι μεγάλη.

Έτσι οι οπαδοί των Κρητικών ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (Κυριακή 8/12, 15:00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σεμέδο: «Γυαλίζει» σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά…

Όπως έγινε γνωστό η ΠΑΕ ΟΦΗ ζήτησε και πήρε 100 εισιτήρια για τη συγκεκριμένα αναμέτρηση. Ετσι θα υπάρχει ειδική θύρα για τους μεμονωμένους οπαδούς των «ασπρόμαυρων» που θα θελήσουν να ταξιδέψουν στη Λαμία. Μάλιστα έχει προβλεφθεί να λειτουργήσει και εκδοτήριο έξω από τη συγκεκριμένη θύρα προς εξυπηρέτησή τους.

Οσον αφορά το κόστος του εισιτηρίου,  αναμένεται να υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τους λαμιώτες.

Ενοχλήσεις ο Ναμπί

Εξάλλου στα αγωνιστικά, με προπόνηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας (2/12) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Καβάλα (4/12, 15:00).

Ο Αντίλ Ναμπί συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού και η συμμετοχή του στη ρεβάνς θα κριθεί την Τρίτη (3/12). Θυμίζουμε ότι ο Ναμπί αγωνίστηκε για 81 λεπτά κόντρα στην ΑΕΚ προτού γίνει αλλαγή από τον Κουτρουμπή.

Εξάλλου στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ενώ ο Μιγκέλ Μεγιάάδο ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από εκεί και πέρα όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με την ΑΕΚ ακολούθησαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα πρόγραμμα αποκατάστασης και ασκήσεις ενδυνάμωσης για το πάνω μέρος του σώματος.

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς του περασμένου Σαββάτου (30/11) ακολούθησαν ασκήσεις ενδυνάμωσης για το πάνω μέρος του σώματος, παιχνίδια κατοχής της μπάλας και δίτερμα.

Επόμενη προπόνηση για τον ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 μετά το μεσημέρι της Τρίτης (3/12), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με την Καβάλα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Ποδόσφαιρο
Μεταδόσεις: ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης (7/1/2026): Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης (7/1/2026): Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται στο Κύπελλο με στόχο την πρόκριση, σε ματς που αναμένεται κλειστό και δυναμικό.

Μεταδόσεις
Media: MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Το MEGA κυριάρχησε στην τηλεθέαση με τη ζωντανή μετάδοση του Betsson Super Cup και τον αγώνα Ολυμπιακός – ΟΦΗ.

Media
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ : Ο τελικός του Χρήστου Κόντη, ο τελικός του Μίλαν Ράσταβατς…

ΟΦΗ : Ο τελικός του Χρήστου Κόντη, ο τελικός του Μίλαν Ράσταβατς…

Η εικόνα του ΟΦΗ στο Super Cup Betsson με τον Χρήστο Κόντη κι αυτή των Κρητικών στον τελικό με τον Μίλαν Ράσταβατς…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος για τον Μεντιλίμπαρ και τον θεσμό του Betsson Super Cup

Τι είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος για τον Μεντιλίμπαρ και τον θεσμό του Betsson Super Cup

Από τις σπάνιες φορές που είχε καλά λόγια να πει ο Αντώνης Καρπετόπουλος για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και η αναφορά στο Super Cup…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου

Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου

«Απόψε κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ Ελλάδας με τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας και φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου», είπε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Χρειάστηκαν 102 λεπτά παιχνιδιού για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον... Χριστογιώργο, με τον Ταρέμι από το σημείο του πέλαλτι να κάνει το 1-0.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ακυρωμένο γκολ Ολυμπιακού και ερωτήματα για Τσακαλίδη

Ακυρωμένο γκολ Ολυμπιακού και ερωτήματα για Τσακαλίδη

Ένα γκολ του Ολυμπιακού ακυρώθηκε σε φάση που ξεκίνησε από ανάποδο ψαλίδι του Μεχντί Ταρέμι και κατέληξε σε σουτ του Χρήστου Μουζακίτη, με τον διαιτητή Τσακαλίδη να προκαλεί έντονες αντιδράσεις για την τελική του απόφαση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ξανά με τριάδα στην άμυνα η ενδεκάδα του Κόντη

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ξανά με τριάδα στην άμυνα η ενδεκάδα του Κόντη

Στο δοκιμασμένο σχήμα με τριάδα στα στόπερ επιστρέφει ο ΟΦΗ στο Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Χρήστο Κόντη να επιλέγει ξανά το 3-4-3 που του είχε βγει στο ματς με την ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο