ΟΦΗ

ΟΦΗ: Χωρίς Ουές και Γιαννούλη με Άρη – Επιστροφή Τσιλιανίδη μετά από 6,5 μήνες

Με αρκετές και σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί ο ΟΦΗ το Σάββατο (19/12, 19:30-NS2HD) τον Άρη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. 
ΟΦΗ: Χωρίς Ουές και Γιαννούλη με Άρη – Επιστροφή Τσιλιανίδη μετά από 6,5 μήνες

Με αρκετές και σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί ο ΟΦΗ το Σάββατο (19/12, 19:30-NS2HD) τον Άρη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. 

Σημαντικότερες αυτές των Κώστα Γιαννούλη (λουμπάγκο) και Αμπντούλ Ουές (οστικό οίδημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού) οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν

Αντιθέτως ο Κοσμάς Τσιλιανίδης επιστρέφει σε αποστολή μετά από περίπου 6,5 μήνες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ με την αποστολή για το ματς με τον Άρη

«Με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να επιστρέφει στην αποστολή μετά από σχεδόν 6,5 μήνες απουσίας, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (18/12) στο Παγκρήτιο στάδιο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (19/12) εντός έδρας αγώνα με τον Άρη.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων, μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι.

Αναφορικά με τους τραυματίες, σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Felipe Souza.

Θεραπεία έκαναν οι Κώστας Γιαννούλης, Νίκος Μαρινάκης, Jonathan De Guzman, Adil Nabi, Vajebah Sakor και Abdul Weiss.

O Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όλοι οι παραπάνω καθώς και οι Βαγγέλης Νοικοκυράκης και Θοδωρής Μίγγος, έμειναν εκτός αποστολής.

Στην 21μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Λυμπεράκης, Selimovic, Sturgeon, Neira, Solis, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Γιάννου, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Mellado, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc)

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ: Το ξεκαθάρισμα με τον Νους και η δέσμευση του Αργεντίνου!

ΟΦΗ: Το ξεκαθάρισμα με τον Νους και η δέσμευση του Αργεντίνου!

Ο ΟΦΗ πλήρωσε μια τεράστια ρήτρα για τον Νους και πλέον έχει απαιτήσεις. Τι ζήτησε από τον παίκτη.

Ποδόσφαιρο
Σπορ: Παγκρήτιο Στάδιο : Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός υπέγραψε το «έγκλημα» κατά του στίβου – Στο δρόμο 600 αθλητές για τον ΟΦΗ!

Παγκρήτιο Στάδιο : Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός υπέγραψε το «έγκλημα» κατά του στίβου – Στο δρόμο 600 αθλητές για τον ΟΦΗ!

Με απόφαση του Δημάρχου Ηρακλείου, Αλέξη Καλοκαιρινού, ο ΟΦΗ πήρε το Παγκρήτιο Στάδιο και ο στίβος μένει επί της ουσίας άστεγος.

Σπορ
Ποδόσφαιρο: Τιάγκο Νους: «Έσκασε» η βόμβα! Επιβεβαίωση Sportime!

Τιάγκο Νους: «Έσκασε» η βόμβα! Επιβεβαίωση Sportime!

O OΦΗ πληρώνει τη ρήτρα του Τιάγκο Νους και ο Αργεντίνος συνεχίζει στον ΟΦΗ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος: Ο Άλεξιτς έριξε άκυρο στα 250 χιλιάρικα και έχει προταθεί σε ΟΦΗ, Ατρόμητο!

Πανιώνιος: Ο Άλεξιτς έριξε άκυρο στα 250 χιλιάρικα και έχει προταθεί σε ΟΦΗ, Ατρόμητο!

Ο Πανιώνιος έχει κάνει τρελή πρόταση για τα δεδομένα της Super League 2, στον Κόστα Άλεξιτς, αλλά δεν πάει Β’ Εθνική. Προτάθηκε σε Ατρόμητο και ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Θανάσης Ανδρούτσος : Σειρήνες από Τουρκία…

Θανάσης Ανδρούτσος : Σειρήνες από Τουρκία…

Ενδιαφέρον από Τουρκιά μεριά για τον παίκτη του ΟΦΗ…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Το ενδιαφέρον για Καραχάλιο και οι απαιτήσεις του ΟΦΗ!

Άρης: Το ενδιαφέρον για Καραχάλιο και οι απαιτήσεις του ΟΦΗ!

Ο Άρης δεν θα δυσκολευτεί να συμφωνήσει με τον Καραχάλιο, αλλά το πρόβλημα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι ο ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο
Στίβος: Παγκρήτιο Στάδιο: ΟΦΗ και σύλλογοι σε αδιέξοδο – Κίνδυνος απώλειας 140.000 ευρώ και κατάρρευσης του στίβου

Παγκρήτιο Στάδιο: ΟΦΗ και σύλλογοι σε αδιέξοδο – Κίνδυνος απώλειας 140.000 ευρώ και κατάρρευσης του στίβου

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ζητά το Παγκρήτιο για αποκλειστική χρήση, ο στίβος αντιδρά με αριθμούς και επιχειρήματα, και ο Δήμος καλείται να αποφασίσει — με φόντο την απώλεια έως και 140.000 ευρώ ετησίως και τη συνολική ανατροπή στον τοπικό αθλητισμό.

Στίβος
Σπορ: Παγκρήτιο Στάδιο: Στον «αέρα» ο στίβος και οι ακαδημίες – Ο ΟΦΗ και ο Δήμος Ηρακλείου

Παγκρήτιο Στάδιο: Στον «αέρα» ο στίβος και οι ακαδημίες – Ο ΟΦΗ και ο Δήμος Ηρακλείου

Η απαίτηση του ΟΦΗ για αποκλειστική χρήση στο Παγκρήτιο Στάδιο φέρνει σε οριακή θέση τον στίβο του Ηρακλείου. Οι ακαδημίες περιμένουν απάντηση από τον Δήμο – με την επόμενη μέρα να μοιάζει θολή.

Σπορ
Ποδόσφαιρο: Πρώην του ΠΑΟΚ πάει στον ΟΦΗ ή στην ΑΕΚ;

Πρώην του ΠΑΟΚ πάει στον ΟΦΗ ή στην ΑΕΚ;

Τα σενάρια για τον Γιώργο Γεωργιάδη στον ΟΦΗ και η περίπτωση της ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο