ΟΦΗ

Σίμος: «Να επαναφέρουμε τις αγωνιστικές αρχές μας»

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τον αγώνα (27/2-17.15) με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στην Ηλιούπολη η τελευταία προπόνηση. 
Σίμος: «Να επαναφέρουμε τις αγωνιστικές αρχές μας»

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τον αγώνα (27/2-17.15) με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στην Ηλιούπολη η τελευταία προπόνηση. 

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Γιώργος Σίμος: «To Σάββατο έχουμε έναν αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα, ένα σημαντικό παιχνίδι όπως και όλα μέχρι το φινάλε, τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά.

Αγωνιστικά, έχουμε χάσει κάποιες αρχές που είχαμε στο παιχνίδι μας και πρέπει να τις επαναφέρουμε, επιθετικά και αμυντικά. Πρέπει γρήγορα να επαναφέρουμε αγωνιστικές αρχές που είχαμε. Κάνοντας το αυτό θα δημιουργήσουμε τις συνθήκες να πάρουμε τον αγώνα. Ο Απόλλωνας έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές και έναν έμπειρο και αξιόλογο προπονητή».

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/2) στο γήπεδο της Ηλιούπολης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Κρητικών. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή προπονήθηκαν κανονικά. Η αποστολή του ΟΦΗ αναμένεται να επιστρέψει στο Ηράκλειο το βράδυ του Σαββάτου (27/2), αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο της Ριζούπολης

Στην 21μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Μαρινάκης, Sturgeon, Souza, Solis, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Mellado, De Guzman, Κοροβέσης.

Για ακόμα ένα παιχνίδι οι απουσίες πολλές και σημαντικές. Στη Κρήτη έμειναν οι Καστάνιος, Βούρος, Γιάννου, Σουρνάκης, Τσιλιανίδης, Nabi, Neira και Selimovic.

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Ποδόσφαιρο
Μεταδόσεις: ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης (7/1/2026): Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης (7/1/2026): Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται στο Κύπελλο με στόχο την πρόκριση, σε ματς που αναμένεται κλειστό και δυναμικό.

Μεταδόσεις
Media: MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Το MEGA κυριάρχησε στην τηλεθέαση με τη ζωντανή μετάδοση του Betsson Super Cup και τον αγώνα Ολυμπιακός – ΟΦΗ.

Media
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ : Ο τελικός του Χρήστου Κόντη, ο τελικός του Μίλαν Ράσταβατς…

ΟΦΗ : Ο τελικός του Χρήστου Κόντη, ο τελικός του Μίλαν Ράσταβατς…

Η εικόνα του ΟΦΗ στο Super Cup Betsson με τον Χρήστο Κόντη κι αυτή των Κρητικών στον τελικό με τον Μίλαν Ράσταβατς…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος για τον Μεντιλίμπαρ και τον θεσμό του Betsson Super Cup

Τι είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος για τον Μεντιλίμπαρ και τον θεσμό του Betsson Super Cup

Από τις σπάνιες φορές που είχε καλά λόγια να πει ο Αντώνης Καρπετόπουλος για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και η αναφορά στο Super Cup…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου

Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου

«Απόψε κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ Ελλάδας με τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας και φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου», είπε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Χρειάστηκαν 102 λεπτά παιχνιδιού για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον... Χριστογιώργο, με τον Ταρέμι από το σημείο του πέλαλτι να κάνει το 1-0.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ακυρωμένο γκολ Ολυμπιακού και ερωτήματα για Τσακαλίδη

Ακυρωμένο γκολ Ολυμπιακού και ερωτήματα για Τσακαλίδη

Ένα γκολ του Ολυμπιακού ακυρώθηκε σε φάση που ξεκίνησε από ανάποδο ψαλίδι του Μεχντί Ταρέμι και κατέληξε σε σουτ του Χρήστου Μουζακίτη, με τον διαιτητή Τσακαλίδη να προκαλεί έντονες αντιδράσεις για την τελική του απόφαση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ξανά με τριάδα στην άμυνα η ενδεκάδα του Κόντη

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ξανά με τριάδα στην άμυνα η ενδεκάδα του Κόντη

Στο δοκιμασμένο σχήμα με τριάδα στα στόπερ επιστρέφει ο ΟΦΗ στο Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Χρήστο Κόντη να επιλέγει ξανά το 3-4-3 που του είχε βγει στο ματς με την ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο