Ολυμπιακός – Αλ Τααβόν 2-1 : Σκόραραν οι εξτρέμ, συνέχισε να κερδίζει
Στρεφέτσα και Πνευμονίδης βρήκαν δίχτυα και ο Ολυμπιακός κέρδισε σε ένα ακόμα φιλικό στην προετοιμασία του. Μπορούσε και περισσότερα τέρματα.
Δεν ήταν υψηλό το εμπόδιο της Αλ Τααβόν, αλλά ο Ολυμπιακός το προσπέρασε σημειώνοντας μία ακόμα νίκη. Ο αλλιώτικος Στρεφέτσα και Πνευμονίδης ήταν οι σκόρερ της αναμέτρησης. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του Πειραιά.
Τα φιλικά είναι μόνο για τους προπονητές. Δεν παίζουν τόσο ρόλο τα αποτελέσματα. Οι εμφανίσεις, ναι, σε ένα βαθμό. Ο Ολυμπιακός σε όλα τα του φιλικά είναι αρκετά καλός, δείχνει σε μεγάλο βαθμό έτοιμος εν όψει της νέας σεζόν. Παρότι, έχει ακόμα χρόνο να δουλέψει την ομάδα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Είναι θετικό στοιχείο για τους νταμπλούχους Ελλάδας που έως τώρα έχουν κερδίσει όλα τα φιλικά, με εξαίρεση μία ισοπαλία κόντρα στη Χέρενφεν. Ίδια εικόνα στα περισσότερα, ανεξαρτήτως το ποιοι αγωνίζονται. Σημαντικό στοιχείο πως με εξαίρεση το ματς με τη Χέρενφεν σε όλα τα παιχνίδια σκοράρει από δύο γκολ και πάνω ο Ολυμπιακός. Δέχεται βέβαια και γκολ, να το πούμε.
Στρεφέτσα και Πνευμονίδης είχαν καλή παρουσία και βρήκαν δίχτυα στην αναμέτρηση με τους Σαουδάραβες. Πολλές χαμένες ευκαιρίες προς το φινάλε για να κάνει το 3-1 ο Ολυμπιακός, κυρίως με τον Μασούρα. Επόμενο φιλικό το Σάββατο (16:30, Cosmote Sports 1) κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου.