ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Από τη στιγμή που βγήκε ο Ελ Κααμπί, ο Γιάρεμτσουκ έπρεπε να είναι η αλλαγή!

Ο Γιάρεμτσουκ θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα από τον Ταρέμι στο ρόλο του Ελ Κααμπί
Ολυμπιακός: Από τη στιγμή που βγήκε ο Ελ Κααμπί, ο Γιάρεμτσουκ έπρεπε να είναι η αλλαγή!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε μια απόφαση που αποδείχθηκε καθοριστική για το 1-1 κόντρα στην Αϊντχόφεν και κόστισε στους «ερυθρόλευκους» την πρώτη τους νίκη στο φετινό Champions League.

Συγκεκριμένα αποφάσισε να βγάλει από το γήπεδο τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί που είχε δώσει πραγματικές… μάχες απέναντι στην άμυνα των Ολλανδών, πρεσάροντας και κρατώντας συνεχώς απασχολημένους τους αμυντικούς.

Όταν όμως ο Μαροκινός αντικαταστάθηκε, ο Ολυμπιακός έχασε την επιθετική του ένταση. Ο Μεντιλίμπαρ πέρασε τον Μεχντί Ταρέμι στο 73’, όμως ο Ιρανός δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στο ρόλο που είχε ο Ελ Κααμπί.

Αν ο Βάσκος τεχνικός ήθελε να διατηρήσει τον Ελ Κααμπί στο γήπεδο και να προσθέσει τον Ταρέμι πιο πίσω του, τότε η επιλογή θα είχε λογική. Από τη στιγμή όμως που αποφάσισε να τον αποσύρει, ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ έπρεπε να είναι η αλλαγή.

Ο Ουκρανός έχει αποδείξει ότι μπορεί να πρεσάρει δυναμικά, να πιέσει τις άμυνες και να προκαλέσει λάθη, όπως έκανε επανειλημμένα την περασμένη σεζόν προσφέροντας πάρα πολλά.

Ακόμη κι αν δεν βρίσκεται στο 100% μετά τον τραυματισμό του, ο Γιάρεμτσουκ θα μπορούσε στα τελευταία λεπτά να προσφέρει ενέργεια και πίεση, κάτι που ο Ολυμπιακός στερήθηκε ολοφάνερα με την είσοδο του Ταρέμι.

Διαβάστε επίσης!

Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι πιθανότητες πρόκρισης μετά την ισοπαλία κόντρα στην Αϊντχόφεν!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή – Πού θα «χτυπήσουν» οι βροχές;

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Αυτόν διώχνει ο Φορτούνης από τον Ολυμπιακό

Αυτόν διώχνει ο Φορτούνης από τον Ολυμπιακό

Δεδομένη η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό. Ποιος αποχωρεί για να κάνει χώρο στον Έλληνα μεσοεπιθετικό…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αντιδράσεις στην Ισπανία για τη γονατιά του Ρούντιγκερ στον Ντιέγκο Ρίκο, που δεν την είδε ούτε το VAR στο Ρεάλ Χετάφε.

Αντιδράσεις στην Ισπανία για τη γονατιά του Ρούντιγκερ στον Ντιέγκο Ρίκο, που δεν την είδε ούτε το VAR στο Ρεάλ Χετάφε.

Η Χετάφε νίκησε 0-1 τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου, αλλά η μεγάλη συζήτηση άναψε από τη φάση στο 26’: ο Ρούντιγκερ βρήκε με το γόνατο τον Ρίκο, χωρίς κάρτα και χωρίς VAR.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το πήραν απόφαση με τον Λαφόν στον Παναθηναϊκό

Το πήραν απόφαση με τον Λαφόν στον Παναθηναϊκό

Μοτίβο είναι για τον Αλμπάν Λαφόν να κάνει ένα λάθος ανά παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έτοιμοι για τον Άρη Μορόν και Γαλανόπουλος εν όψει Ατρομήτου

Έτοιμοι για τον Άρη Μορόν και Γαλανόπουλος εν όψει Ατρομήτου

Ο Άρης μετρά αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Λορέν Μορόν και τον Κώστα Γαλανόπουλο να επιστρέφουν.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Μεγάλες ευρωπαϊκές «μάχες» με ειδικά στοιχήματα!

Μεγάλες ευρωπαϊκές «μάχες» με ειδικά στοιχήματα!

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά ματς με ειδικά στοιχήματα από τη Novibet.

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Πως δεν το είδε αυτό ο Νίκολιτς

ΑΕΚ: Πως δεν το είδε αυτό ο Νίκολιτς

Με την παρουσία του Κοϊτά στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ έγινε πιο απειλητική στο Βόλο, είναι ένα θέμα πως δεν το αντιλήφθηκε ο Νίκολιτς

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το ρεκόρ του Ταμπόρδα που θα έφευγε ως «παλτό» από τον Παναθηναϊκό!

Το ρεκόρ του Ταμπόρδα που θα έφευγε ως «παλτό» από τον Παναθηναϊκό!

Ο Βιθέντε Ταμπόρδα παίρνει ευκαιρίες από τον Μπενίτεθ και σκοράρει ανά 120 λεπτά! Πιο συχνά από Ελ Κααμπί, Γιόβιτς και Τεττέη!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Νοκ άουτ αναμέτρηση με υψηλή ένταση και τακτική σκακιέρα, όπου η υπομονή και το καθαρό μυαλό στις λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έβερτον – Μπέρνλι: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Έβερτον – Μπέρνλι: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Καθοριστικό ματς στο Goodison Park με πίεση, δύναμη στις μονομαχίες και μεγάλο βάρος στις στατικές φάσεις που συχνά κρίνουν τέτοια παιχνίδια.

Ποδόσφαιρο