Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Ο Ταρέμι ήταν ξενερωμένος παρά τα γκολ και υπάρχει λόγος
Ο Ταρέμι έδειχνε με τον τρόπο του πως κάτι συμβαίνει.
Ο Μεχντί Ταρέμι χρειάστηκε μόλις 23 λεπτά συμμετοχής με τον Ολυμπιακό για να σημειώσει δύο γκολ και εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως σχεδόν δεν πανηγύρισε κανένα από τα δύο.
Ο Ταρέμι έδειχνε με τον τρόπο του πως κάτι συμβαίνει και άνθρωποι που ξέρουν ανέφεραν στο Sportime πως σημαντικό ρόλο για στην αντίδρασή του έπαιξε η κριτική που δέχεται στην πατρίδα του για δηλώσεις του για τα γήπεδα στο Ιράν και το «καθεστώς που θέλει να καταστρέψει το ποδόσφαιρο» αλλά και την απόφασή του να μην εκτελέσει πέναλτι. Έχουν… πέσει να τον φάνε τον Ιρανό οι συμπατριώτες του και ο Ταρέμι πέρασε τα… μηνύματά του.
Μήνυμα όμως, διακριτικό, ίσως ήταν και προς τον προπονητή του, δείχνοντας με τον τρόπο του πως αξίζει να παίζει περισσότερο, αφού το γκολ το… έχει, ειδικά με αντιπάλους όπως ο Ατρόμητος. Καλά, δεν μιλάμε για κρίση… αλλά ο Ταρέμι είναι επιθετικός και οι επιθετικοί τρέφονται από τα γκολ τους και αν νιώθουν πως πρέπει να δώσουν απαντήσεις (στο Ιράν), τότε καμιά φορά το μυαλό παίζει παιχνίδια.