Ολυμπιακός : Έως και τρεις παίκτες εκτός με τον Ατρόμητο…
Ποντένσε, Ροντινέι και Ρέτσος υπό κανονικές συνθήκες δεν πρέπει να αγωνιστούν κόντρα στον Ατρόμητο…
Ο Ολυμπιακός πάει στο Περιστέρι για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο με αρκετά ερωτηματικά. Ρέτσος, Ποντένσε και Ροντινέι δεν είναι να αγωνιστούν υπό κανονικές συνθήκες. Τι θα κάνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Σε ότι αφορά τον Ροντινέι μάλλον πρέπει να τον βγάλουμε από την εξίσωση. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει ίωση που τον έχει ρίξει αρκετά, είναι αδύναμος και δεν προπονήθηκε την Πέμπτη. Θα κάνει μέρος της προπόνησης (πιθανότατα) την Παρασκευή, αλλά είναι δύσκολο να δώσει το παρόν. Ο Κοστίνια θα πάρει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνάς του.
Ο Παναγιώτης Ρέτσος έκανε επέμβαση για να διορθώσει το πρόβλημα που αποκόμισε στον αντίχειρα στο ματς με τον ΟΦΗ στο Betsson Super Cup. Ωστόσο, έκανε κανονικά προπόνηση και δεν δείχνει να θέλει να χάσει το παιχνίδι. Αλλά στο καλεντάρι μετά τον Ατρόμητο ακολουθούν πολλά σημαντικά ματς. Στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ και μία εβδομάδα μετά το ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν στο Champions League.
Δεν αναφέρουμε την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο ενδιάμεσο, γιατί είναι πιθανό να ζητήσει αναβολή για την ομάδα του Πειραιά. Ο Ντάνιελ Ποντένσε συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις χαμηλά στο πόδι και δεν είναι απλό να αγωνιστεί κόντρα στον Ατρόμητο. Τουλάχιστον από την αρχή της αναμέτρησης, να βρεθεί στην ενδεκάδα. Μην ξεχνάμε επίσης, πως ο Ολυμπιακός δεν έχει στη διάθεσή του και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Άρα μιλάμε για τέσσερις βασικούς.