ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εξέλιξη με Γουίλιαν και Βέλντε

Τώρα που ο Ολυμπιακός τους έχει ανάγκη περισσότερο απο ποτέ.
Ολυμπιακός: Εξέλιξη με Γουίλιαν και Βέλντε

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι προπονητής παλαιάς κοπής. Δύσκολος αλλά και δίκαιος. Έτσι, ήταν αναμενόμενο να επιβραβεύσει δύο ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κάνουν όλον αυτόν τον καιρό που βρίσκονται μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Λίγο ο τραυματισμος του Γουίλιαν στον αστράγαλο, λίγο η έλλειψη προετοιμασίας το καλοκαίρι, λίγο η αλλαγή περιβάλλοντος και ο Βραζιλιάνος σταρ δεν έχει ακόμα δείξει τις άπειρες δυνατότητές του.

Όμως ο Γουίλιαν δουλεύει πολύ, είναι απόλυτα επαγγελματίας οπότε ήταν αναμενόμενο και λογικό να μπει σιγά σιγά, ξανά, στην αγωνιστική εξίσωση των ερυθρόλευκων.

Για το παιχνίδι με τη Στεάουα λοιπόν στο Βουκουρέστι, ο Γουίλιαν είναι στην αποστολή. Το ίδιο και ο Κρίστοφερε Βέλντε, ο οποίος είναι ξεκάθαρο στον Ολυμπιακό πως χρειαζόταν λίγο χρόνο για να διαχειριστή την πίεση που ο ίδιος βάζει στον εαυτό του, γιατί ως παίκτης έδειξε από την προετοιμασία ήδη πως είναι υψηλού επιπέδου. Γι αυτό και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον ξεχώρισαν και ήρθε στους ερυθρόλευκους το καλοκαίρι.

Με καλά τους Γουίλιαν και Βέλντε ο Ολυμπιακός αλλάζει επίπεδο και αυτό περιμένει ο Μεντιλίμπαρ από τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ο Μεντιλίμπαρ, επέλεξε για την αποστολή του Ολυμπιακού τους: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κοστίνια, Ροντινει, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόι, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρσία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας και Κωστούλας.

Ολυμπιακός: Εξέλιξη με Γουίλιαν και Βέλντε

Διαβάστε επίσης:

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Πρώτη φορά το έκανε και μίλησε για τρεις παίκτες προσωπικά – Τι ανέφερε και τι τους είπε

Ολυμπιακός: Έσπασαν το κοντέρ Έσε και Τσικίνιο – Έτριβαν τα μάτια τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Media
Ποδόσφαιρο: Αντρέ Λουίζ: Η Ρίο Άβε έφαγε τέσσερα γκολ, βγήκε αλλαγή και έρχεται (όλα δείχνουν) στον Ολυμπιακό

Αντρέ Λουίζ: Η Ρίο Άβε έφαγε τέσσερα γκολ, βγήκε αλλαγή και έρχεται (όλα δείχνουν) στον Ολυμπιακό

Εξαιρετικά κακή η τελευταία εμπειρία του Αντρέ Λουίζ με τη Ρίο Άβε, συντριβή 4-0 από τη Νασιονάλ, έγινε και αλλαγή

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός Κ19 άφησε βαθμούς με Βόλο

Ο Ολυμπιακός Κ19 άφησε βαθμούς με Βόλο

Έξι γκολ πολλές εναλλαγές και τελικό 3-3 για τον Ολυμπιακό Κ19 απέναντι στον Βόλο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο μάνατζερ του Αντρέ Λουίζ πόσταρε Ελλάδα

Ολυμπιακός: Ο μάνατζερ του Αντρέ Λουίζ πόσταρε Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός όλα δείχνουν πως είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντρέ Λουίζ της Ρίο Άβε, το ποστάρισμα του ατζέντη του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Επική ανατροπή του Ολυμπιακού Β’ με το Αιγάλεω και playoffs

Επική ανατροπή του Ολυμπιακού Β’ με το Αιγάλεω και playoffs

Εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα playoffs ως τέταρτη ομάδα με το δραματικό 2-1.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αντρέ Λουίζ, Ολυμπιακός, Μουρίνιο και Μπενφίκα στο ίδιο… έργο

Αντρέ Λουίζ, Ολυμπιακός, Μουρίνιο και Μπενφίκα στο ίδιο… έργο

Ο Αντρέ Λουίζ έχει μπει εδώ και καιρό στο ραντάρ κορυφαίων συλλόγων, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Κοστίνια ο μπακ όμως ο Ροντινέι με Άγιαξ παίζει;

Ολυμπιακός νέα: Κοστίνια ο μπακ όμως ο Ροντινέι με Άγιαξ παίζει;

Ο Ροντινέι δεν είναι λύση ανάγκης μόνο λόγω εξτρέμ αλλά ένας παίκτης που ο Μεντιλίμπαρ τον έχει κλειδώσει στην ενδεκάδα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ο Γιαζίτσι ψάχνει ομάδα

Ολυμπιακός νέα: Ο Γιαζίτσι ψάχνει ομάδα

Ο Γιαζίτσι τρέφει τρομερή εκτίμηση για τον Ολυμπιακό, όμως στα 28 του χρόνια και έχοντας αφήσει πίσω τα προβλήματα τραυματισμών, γνωρίζει ότι έχει την ευκαιρία για το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτός είναι ο νέος επιθετικός που θέλει ο Ολυμπιακός

Αυτός είναι ο νέος επιθετικός που θέλει ο Ολυμπιακός

Ο Αγουστίν Ρουμπέρτο από τη Ρίβερ Πλέιτ μπαίνει στο κάδρο του Ολυμπιακού ως προοπτική επένδυση πρώτης γραμμής.

Ποδόσφαιρο