Ολυμπιακός : Κακά νέα και από την Μπόντο Γκλιμτ
Δεν είναι μόνο ότι δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός την Πάφο, είναι και ο βαθμός που… έκλεψε η Μπόμτο Γκλιμτ από την Σλάβια Πράγας
Ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει και τη μεγάλη εικόνα από την παρουσία του στο Champions League. Αυτή έχει να κάνει και με την Μπόντο Γκλιμτ, αν θέλει να την προσπεράσει στη βαθμολογία των ομάδων.
Δεν πήρε τη νίκη κόντρα στην Πάφο ο Ολυμπιακός. Απώλεια βαθμών σε ότι αφορά τον μεγάλο στόχο της 24άδας, αλλά απώλεια και στο κυνήγι της Μπόντο. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να μαζέψει περισσότερους βαθμούς από τους υποψήφιους πρωταθλητές Νορβηγίας για να έχει την τύχη στα χέρια του σε ότι αφορά την απευθείας πρόκρισή του εκ νέου στη League Phase του Champions League.
Το κακό είναι, λοιπόν, πως ο Ολυμπιακός δεν πήρε ένα ματς που είχε κυκλωμένο, την ίδια ώρα που η Μπόντο από 2-0 που έχανε στην Πράγα από τη Σλάβια, ισοφάρισε σε 2-2. Πάντως, το πρόγραμμα της Μπόντο παραμένει πιο δύσκολο από αυτό του Ολυμπιακού.
