Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: Πάει να τελειώνει το παιχνιδι ο Μεντιλίμπαρ – Οι 11άδες του ματς
Για το παιχνίδι με τον... δαιμονικά φορμαρισμένο Λεβαδειακό.
Ο Χοσέ Λουί Μεντιλίμπαρ δεν έχει ιδιαίτερες εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, για την αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (18:00. Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Βάσκος τεχνικός ήταν αυτή που για την οποία σας είχε ενημερώσει το Sportime από την Παρασκευή.
Ο Τζολάκης θα είναι κάτω από την εστία. Στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής ο Ροντινέι, αριστερά ο Ορτέγκα. Στο κέντρο της άμυνας οι Πιρόλα, Ρέτσος και μπροστά τους θα παίξουν οι Έσε και Μουζακίτης.
Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Στρεφέτσα, αριστερά ο Ποντένσε και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ελ Κααμπί ο Τσικίνιο.
Συγκεκριμένα ξεκινούν οι: Τζολάκης, Ορτέγκα, Πιρόλα, Ρέτσος, Κοστίνια, Έσε, Μουζακίτης Τσικίνιο, Στρεφέτσα, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος για λογαριασμό του Λεβαδειακό επέλεξε τους : Λοντίγκιν, Τσάπρα, Αμπού Χάνα, Λιάγκα, Βήχο, Τσοκάι, Τσιμπόλα, Κωστή, Παλάσιος, Λαγιούς, Όζμπολτ