Ολυμπιακός μεταγραφές: Πήρε το διαμάντι του Κάμπου ο Ολυμπιακός
Οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν στον Βαρσάμη ένα project με προοπτική και τον εντάσσουν άμεσα στον κορμό της U19.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με συνέπεια και ξεκάθαρο πλάνο την ενίσχυση της ακαδημίας του, εξασφαλίζοντας την απόκτηση του 18χρονου Βασίλη Βαρσάμη από την ΑΕΛ, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Νικολοκόπουλος.
Πρόκειται για έναν νεαρό μέσο που έκανε τα πρώτα του βήματα στο ανδρικό ποδόσφαιρο τη φετινή σεζόν, παίρνοντας συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της ΑΕΛ κυρίως στο Κύπελλο.
Ο νεαρός χαφ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Αμπελωνιακού και στη συνέχεια στη Νίκη Μιχαήλ, πριν μετακινηθεί στην ΑΕΛ για τις ομάδες Κ17 και Κ19. Φέτος ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του και ιδιαίτερα απέναντι στον Ολυμπιακό Κ19, μπαίνοντας δυναμικά στην «ερυθρόλευκη» ατζέντα.
Οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν στον Βαρσάμη ένα project με προοπτική και τον εντάσσουν άμεσα στον κορμό της U19, ενώ παράλληλα θα βρίσκεται στη διάθεση και της ομάδας Β’, ώστε να αποκτήσει εμπειρίες σε πιο απαιτητικό επίπεδο.
Το μοντέλο αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια στη σταδιακή εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών μέσα από τη δεύτερη ομάδα, δημιουργώντας ξεκάθαρη «γέφυρα» προς την πρώτη.