Ολυμπιακός νέα: Σίγουρα εκτός ο Ελ Κααμπί με Ατρόμητο, αμφίβολος για Αστέρα
Η πορεία του Μαρόκου στο Κόπα Άφρικα φέρνει απουσία Ελ Κααμπί και ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί κρίσιμα παιχνίδια χωρίς τον πρώτο του σκόρερ.
Ο Ολυμπιακός μετρά ήδη την πρώτη σίγουρη απώλεια του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αφού ο Μαροκινός θα απουσιάσει από την έξοδο στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο στις 10 Ιανουαρίου. Η συμμετοχή του με το Μαρόκο μία ημέρα νωρίτερα κάνει πρακτικά αδύνατη την παρουσία του, κάτι που βάζει από νωρίς τον Μεντιλίμπαρ σε διαδικασία εναλλακτικών λύσεων για τη γραμμή κρούσης.
Το θέμα όμως δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι.
Αν το Μαρόκο συνεχίσει την πορεία του μέχρι τα μετάλλια, τότε το κενό θα γίνει μεγαλύτερο.
Οι ημερομηνίες του μικρού και του μεγάλου τελικού στις 17 ή 18 Ιανουαρίου φέρνουν ντόμινο, με τον Ολυμπιακό να κινδυνεύει να πάει χωρίς τον βασικό του φορ σε ματς πρωταθλήματος όπως αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και στην κομβική υποχρέωση των «ερυθρόλευκων» στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ ή τον Ατρόμητο.