ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς προβληματίζει για το δεξί μπακ – Γιατί πήρε τον Ανδρούτσο

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει μαζί του τον Ανδρούτσο για τα ευρωπαϊκά ματς όπως έγινε πέρυσι στον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς – Τι έγινε με Άβιλα και Βρσάλικο
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς προβληματίζει για το δεξί μπακ – Γιατί πήρε τον Ανδρούτσο

Ολυμπιακός: Από τη στιγμή που κάποιοι παίκτες μένουν εκτός, η συζήτηση για την ευρωπαϊκή λίστα είναι εύλογη στους Πειραιώτες. Κυρίως ο Άβιλα ήταν το θέμα, μιας και ήταν νεοαποκτηθείς παίκτης.

Το ότι εξαφάνισε τον Κούντε, ήταν κάτι που το είχαμε δει. Ο Πέδρο Μαρτίνς πριν καν ξεκινήσει η προετοιμασία ήθελε δεξί μπακ… χθες. Καιγόταν.

Μάλιστα σε συζητήσεις με τους συνεργάτες του ήθελε να είναι καλυμμένος και να έχει δύο παίκτες! Γι’ αυτό ήρθε ο Άβιλα και ο Βρσάλικο ασφαλώς. Ειδικά ο Βρσάλικο δείχνει να είναι Ομάρ σε βελτιωμένη έκδοση.

Ολυμπιακός: Ο λόγος που ο Μαρτίνς πήρε τον Ανδρούτσο

Ο λόγος ήταν πως πέρυσι, με την ίδια λογική, βρέθηκε να παίζει ο Ανδρούτσος βασικός! Και δυστυχώς, η συγκεκριμένη επιλογή στοίχισε στη Βουλγαρία κόντρα στη Λουντογκόρετς. Αρχικά ο Ανδρούτσος ξέμεινε στον Ολυμπιακό, αφού δεν κατάφερε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Γι αυτό άλλωστε στο συμβόλαιο του Βρσάλικο υπάρχει «τρελό» sign fee.

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν του έδειξαν εμπιστοσύνη μετά από την πτωτική του πορεία. Ο Έλληνας δεξιός μπακ, από βασικός στην ομάδα του Πειραιά έφτασε να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα και ήταν με το ένα πόδι εκτός. Ωστόσο προς το τέλος της σεζόν, όπως αναφέρει, ο 25χρονο αμυντικός διέσωσε τα προσχήματα. Ο Ανδρούτσος έδειξε ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό να παλέψει για τη θέση του.

Εν τέλει το… γύρισε και έλυσε τα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού σε ότι έχει να κάνει την τελική επιλογή των παικτών. Από τη μία θετικό, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει πως μπορεί να αλλάξει γνώμη αν κάποιος παίκτες πάει καλά. Από την άλλη, δείχνει και μια ανησυχία η αλλαγή στάσης.

Κυρίως επειδή ο Βρσάλικο είναι λίγες μέρες με την ομάδα, όπερ σημαίνει ότι ο Ανδρούτσος μπορεί και να χρειαστεί.

Προβληματίζει αυτή η σύγχυση στον Πορτογάλο κόουτς, με τον Μαρτίνς να έχει στοιχήματα μπροστά του παίρνοντας ρίσκο.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η Μπάγερν είπε αυτό που ήθελε να ακούσει ο Ολυμπιακός για Σαραγόθα – Δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα – Καλύτερος του Ποντένσε

Η Μπάγερν είπε αυτό που ήθελε να ακούσει ο Ολυμπιακός για Σαραγόθα – Δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα – Καλύτερος του Ποντένσε

Ο Σαραγόθα, με την εκρηκτικότητα, το χαμηλό κέντρο βάρους και την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός, θεωρείται ιδανικός για τη γραμμή κρούσης του Μεντιλίμπαρ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τρέλα Γιαζίτσι για να παίξει στον Ολυμπιακό – Οι πιτσιρικάδες που τσεκάρει ήδη ο Μεντιλίμπαρ

Τρέλα Γιαζίτσι για να παίξει στον Ολυμπιακό – Οι πιτσιρικάδες που τσεκάρει ήδη ο Μεντιλίμπαρ

Η ομάδα χτίζεται και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως… ο Μέντι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φιλικό με Ιντερ για Ολυμπιακό; Το σκέφτονται στο Μιλάνο

Φιλικό με Ιντερ για Ολυμπιακό; Το σκέφτονται στο Μιλάνο

Οι «νερατζούρι» εξετάζουν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Στο κάδρο ο νέος Ιμπόρα για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή

Ολυμπιακός: Στο κάδρο ο νέος Ιμπόρα για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή

Ο παίκτης έχει προφίλ που ταιριάζει στα «θέλω» του Μεντιλίμπαρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Κωνσταντέλιας: Το σπίτι στη Θέρμη, το ραντεβού με Ιβάν Σαββίδη και η Στουτγκάρδη που επιστρέφει!

Κωνσταντέλιας: Το σπίτι στη Θέρμη, το ραντεβού με Ιβάν Σαββίδη και η Στουτγκάρδη που επιστρέφει!

Το σπίτι που αγόρασε ο Κωνσταντέλιας, η συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη που έρχεται Ελλάδα και η Στουτγκάρδη που θα επανέλθει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Το κεφάλαιο Μπακούλας και η Ρίο Άβε του Συλαϊδόπουλου

Ολυμπιακός : Το κεφάλαιο Μπακούλας και η Ρίο Άβε του Συλαϊδόπουλου

Ο Συλαϊδόπουλος θα έχει την ευκαιρία στη Ρίο Άβε να φέρει τον νεαρό μέσο στο σημείο που ξέρει ότι μπορεί να φτάσει…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: «ΓΚΟΛ! – Όλα Όσα Πρέπει να Ξέρεις για το Ποδόσφαιρο!»

«ΓΚΟΛ! – Όλα Όσα Πρέπει να Ξέρεις για το Ποδόσφαιρο!»

Το απαραίτητο βιβλίο για τα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: «Βλέπει» στόπερ από La Liga με θητεία σε Χετάφε και Βιγιαρεάλ!

ΑΕΛ: «Βλέπει» στόπερ από La Liga με θητεία σε Χετάφε και Βιγιαρεάλ!

Η ΑΕΛ εξετάζει την δύσκολη περίπτωση του Μαροκινού κεντρικού αμυντικού Σουφιάν Τσάκλα με θητεία σε Βιγιαρεάλ και Χετάφε!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O Λοντίγκιν θέλει να φύγει… χθες!

O Λοντίγκιν θέλει να φύγει… χθες!

Φευγάτος ο Γιούρι Λοντίγκιν από τον Παναθηναϊκός και το έχουν αντιληφθεί άπαντες.

Ποδόσφαιρο