Ολυμπιακός: Ο Ταρεμί κερδίζει το στοίχημα
Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα πρέπει να διαχειριστεί την απουσία του Ελ Κααμπί, ο Ταρεμί πάντως να δείχνει να ξέρει τι θα κάνει
Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα πρέπει να διαχειριστεί την απουσία του Ελ Κααμπί, ο Ταρεμί πάντως να δείχνει να ξέρει τι θα κάνει.
Το πρώτο αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Έφερε γκρίνια. Το Χ με την Κηφισιά ήρθε ως συνέχεια του Χ με τον Άρη. Η απουσία του Μαροκινού στράικερ φούντωσε την γκρίνια. Παρόλα αυτά, μάλλον αυτό θα πρέπει να αφορά άλλους τομείς του παιχνιδιού της ομάδας.
Ο Ολυμπιακός τα γκολ που είναι να πάρει από τον Ταρεμί τα παίρνει. Με 11 τέρματα και 2 ασίστ σε 19 ματς, ο Ιρανός είναι παραπάνω από συνεπής. Ξέρει φυσικά τι να κάνει. Στην Ίντερ έπαιζε. Η πορεία του και το βιογραφικό του σημαντικό.
Βρήκε πάλι δίχτυα και στο πρωτάθλημα με το πέναλτι με την Κηφισιά. Είχε να βάλει γκολ στη διοργάνωση από τις 22 Νοεμβρίου στο 3-0 με τον Ατρόμητο.
Ο Ταρεμί φυσικά και είναι άλλου στυλ επιθετικό από τον Ελ Κααμπί. Ξέρει όμως τη θέση και τι να κάνει μέσα στην περιοχή.