Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : Δεν βλέπει Ουναΐ ο Βιτόρια για το ντέρμπι…
Θα έχει ενδιαφέρον το τι θα κάνει ο Ρουί Βιτόρια με τον Αζεντίν Ουναΐ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη
Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν για τον Αζεντίν Ουναΐ το τελευταίο διάστημα. Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει και το ερώτημα έχει να κάνει με το τι θα κάνει ο Ρουί Βιτόρια στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.
Είναι δύσκολο παιδί ο Αζεντίν Ουναΐ και το ξέρουν άπαντες στον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια για τον Ουναΐ είναι ότι τελεί υπό σιωπηλή τιμωρία εδώ και λίγες ημέρες. Γι’ αυτό και δεν έπαιξε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Νωρίτερα είχε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά γενικότερα υπήρξε θέμα με τον Μαροκινό χαφ. Πολλά «βαρύς» τελευταία κι αυτά δεν τα σηκώνει καθόλου ο Ρουί Βιτόρια.
Ο Πορτογάλος τεχνικός βάζει πάνω από όλα την ηρεμία του γκρουπ, το καλό κλίμα και τις καθαρές εξηγήσεις. Ο ίδιος είναι δεκτικός και ανεκτικός σε γενικές γραμμές, αρκεί να μην περάσει το όριό του. Αυτό το ξεπέρασε με τη συμπεριφορά του και το ύφος του ο Ουναΐ. Πάει πέρασε θα πει κάποιος. Ο παίκτης πια είναι στο 100% της ετοιμότητάς του και διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα πλέον για τον Βιτόρια. Με βάση τα όσα έχει δείξει μέχρι την Παρασκευή πάντως, ο Ουναΐ δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα. Αυτό μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες και ανθρώπους που ξέρουν τον Πορτογάλο τεχνικό του Παναθηναϊκού δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό. Ακόμα τον έχει στην «μπούκα» τον παίκτη.
Υγ. Από το ντεμπούτο του Βιτόρια στον Βόλο θέλησε να ξεκόψει τα χούγια του Ουναΐ ο Βιτόρια. Δείτε παρακάτω το βίντεο και θυμηθείτε.
ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!