Ολυμπιακός: Ποιος ακριβώς είναι ο Αμπντουλί Μανέ!
Ο Ολυμπιακός αγοράζει ακόμα ένα μεγάλο ταλέντο!
Δε σταματάει τις μεταγραφικές κινήσεις ο Ολυμπιακός, που και φέτος έχει ένα συγκεκριμένο σχεδιασμό, αποκτώντας νεαρούς παίκτες που μπορούν να του αποφέρουν πράγματα στο παρόν και στο μέλλον.
Ένας από αυτούς είναι και ο Αμπντουλί Μανέ, ο οποίος όπως σας αποκάλυψε το Spotime, κλείνει στους Πειραιώτες και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς στην Μιάλμπι, που διεκδικεί το πρωτάθλημα και έχει μία σοβαρή διαφορά.
Ο νεαρός εξτρέμ είναι μόλις 20 ετών και ήδη έχει αρχίσει να αφήνει το στίγμα του στο πρωτάθλημα της Σουηδίας, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.
Εδώ και δύο χρόνια είναι από τα βασικά… γρανάζια στα πλάγια της Μιάλμπι και είναι από τους ακριβότερους παίκτες της ομάδας, εκτοξεύοντας την αξία του και προσελκύοντας μεγάλο ενδιαφέρον.
Συγκεκριμένα με την ομάδα της Σουηδίας έχει αγωνιστεί συνολικά σε 50 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 10 γκολ και 4 τελικές πάσες, ενώ το ενδιαφέρον είναι ότι έχει παίξει κυρίως αριστερό εξτρέμ, αλλά έχει αρκετά ματς και ως επιθετικός αλλά και ως μεσοεπιθετικός.
Μόλις στα 20 του όπως προείπαμε, έχει όλα τα φόντα να δουλέψει σε μία ομάδα που στηρίζει πάρα πολύ τους νέους παίκτες που δείχνουν ότι θέλουν να εξελιχθούν και να προσφέρουν στο σύνολο.
Ενώ δίνει ακόμα έναν παίκτη στους «ερυθρόλευκους», που να βγει τελικώς… διαμάντι, μπορεί να πουληθεί για πολλά εκατομμύρια ευρώ και να γεμίσει τα ταμεία της ομάδας.