ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Πήρε το μεγαλύτερο ταλέντο – Τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός νικητής στη μεγάλη νίκη με τον ΠΑΟΚ για σούπερ ταλαντούχο παίκτη.
Ολυμπιακός: Πήρε το μεγαλύτερο ταλέντο – Τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι οι ομάδες που δουλεύουν καλύτερα από κάθε άλλον σε επίπεδο ακαδημιών. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση σημειώστε άσο!

Οι Πειραιώτες έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε το Youth League. Αυτό τα λέει όλα για τη δουλειά που κάνουν τα τελευταία χρόνια. Είχαν μία εξαιρετική φουρνιά, αλλά οι πληροφορίες λένε πως θα βγουν και άλλοι.

Δεν είναι απαραίτητες οι συστάσεις ούτε για τους «ασπρόμαυρους». Χρόνια τώρα χτενίζουν την αγορά. Ειδικά ότι είναι προς το Βορρά, παλεύουν για να το κάνουν δικό τους κατευθείαν.

Δεν υπάρχει ομάδα που να ανεβάζει στην ανδρών με τέτοια συνέπεια παίκτες από τα σπλάχνα της. Τα παραδείγματα είναι πολλά. Αρκετοί εξ αυτών, μάλιστα, έφυγαν με πολλά εκατομμύρια στη συνέχεια. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποτελεί το τελευταίο παράδειγμα.

Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια. Προ ημερών ο Ολυμπιακός απέκτησε έναν νεαρό. Η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν πήρε ιδιαίτερη δημοσιότητα. Λογικό, αφού πρόσφατα έγινε 16 ο μικρός.

Μόνο που ο Νίκος Αβραμούλης είναι το ταλέντο! Ετών 16, μπόι σχεδόν 190 εκατοστά, κεντρικός αμυντικός! Κάποιοι λένε πως είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε στον κάμπο.

Για χάρη του οι «ερυθρόλευκοι» έσκασαν ένα 200άρι και πρόλαβαν τον ΠΑΟΚ. Στις αρχές του καλοκαιριού, πριν καν κλείσει τα 16, είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ. Ήταν ο αρχηγός της Κ15 που έφτασε έως τον ημιτελικό της Super League προ διετίας και πέρυσι πήγε με την Κ17 των «βυσσινί» στον ημιτελικό της αντίστοιχης διοργάνωσης.

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Λευτέρης Παυλίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking: Μείωσε τη διαφορά η Ελλάδα, αλλά ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού «κόστισε»

UEFA Ranking: Μείωσε τη διαφορά η Ελλάδα, αλλά ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού «κόστισε»

Η ισοπαλία του Ολυμπιακού στη Γερμανία πρόσθεσε βαθμούς στη συγκομιδή της Ελλάδας στην κατάταξη της UEFA, αλλά...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δείτε με πόσα λεφτά επιστρέφει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα από το Champions League

Δείτε με πόσα λεφτά επιστρέφει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα από το Champions League

Αν ο Ολυμπιακός είχε προχωρήσει στους 16, θα προσέθετε ακόμη 11 εκατ. ευρώ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτό είναι το ανησυχητικό για τον Ολυμπιακό μετά και τη Λεβερκούζεν

Αυτό είναι το ανησυχητικό για τον Ολυμπιακό μετά και τη Λεβερκούζεν

Υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να ανησυχεί και να προβληματίζει τον Ολυμπιακό και το εμφάνισε και κόντρα στη Λεβερκούζεν

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τρελάθηκε η Μπόντο Γκλιμτ

Τρελάθηκε η Μπόντο Γκλιμτ

Το ευρωπαϊκό παραμύθι της μικρής πόλης από τον Βορρά συνεχίζεται με τρόπο που λίγοι μπορούσαν να προβλέψουν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός 0-0: Τα έκανε όλα σωστά αλλά δεν έβαλε γκολ – Τι κρίμα

Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός 0-0: Τα έκανε όλα σωστά αλλά δεν έβαλε γκολ – Τι κρίμα

Μεγάλες ευκαιρίες για τον Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις για το 0-1 όμως οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν άτυχοι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η μαγική ντρίπλα του Ζέλσον Μαρτίνς

Η μαγική ντρίπλα του Ζέλσον Μαρτίνς

Για... σεμινάριο ήταν και μία από τις ντρίπλες του Μαρτίνς, την οποία τη λέει κανείς εύκολα και... μαγική.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός : Η στιγμή που θα μπορούσε να φέρει τούμπα την πρόκριση

Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός : Η στιγμή που θα μπορούσε να φέρει τούμπα την πρόκριση

Δεν κατέληξε σε τελική προσπάθεια, αλλά είναι η στιγμή που ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα πρόκρισης με τη Λεβερκούζεν

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός : Είπε το αυτονόητο ο Κριστιάν Καρεμπέ

Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός : Είπε το αυτονόητο ο Κριστιάν Καρεμπέ

Αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού για μία ακόμα φορά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χοντρό μήνυμα του Μεντιλίμπαρ σε παίκτη του Ολυμπιακού

Χοντρό μήνυμα του Μεντιλίμπαρ σε παίκτη του Ολυμπιακού

Όταν θέλει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να γίνει σκληρός, δεν υπολογίζει τίποτε και το κατάλαβε αυτό παίκτης των «ερυθρολεύκων».

Ποδόσφαιρο