Ολυμπιακός: Πιστεύουν πως θα δείξει την αξία του
Ο Ολυμπιακός τον έφερε για να αλλάξει αρκετά από τη μέση και μπροστά, ακόμα δεν έχει δείξει αυτά που μπορεί
Ήταν μια μεταγραφή, που ο Ολυμπιακός διαφήμισε αρκετά. Λογικό θα πει κανείς. Υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για τον παίκτη. Προτάσεις εκατομμυρίων.
Η Μπενφίκα είχε φτάσει να δίνει πάνω από 10 εκατομμύρια. Η απόφαση όμως ήταν άλλη. Ο Αντρέ Λουίζ θα έφευγε από τη Ρίο Άβε με προορισμό την Ελλάδα. Πείστηκε και εκείνος. Πως ο Ολυμπιακός είναι το μέλλον του.
Ακόμα φυσικά και είναι νωρίς. Τον Ιανουάριο ήρθε. Πήρε χρόνο συμμετοχής και στο Champions League. Μπήκε από την αρχή στα βαθιά. Στην Ελλάδα πρώτα έπαιξε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πήρε και το πέναλτι. Μάλλον είναι αυτό που μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι και το χαϊλάιτ του.
Έχει γράψει 7 ματς με τον Ολυμπιακό. Με μια ασίστ. Δεν έχει ακόμα γκολ. Στις Σέρρες έδειξε αυτό που έχει φανεί. Πως το θέλει που είναι στην Ελλάδα, το παλεύει. Αλλά ακόμα μέσα στο γήπεδο δεν του έχουν βγει αυτά που έχει στο μυαλό του.
Στον Ολυμπιακό τον πιστεύουν. Θεωρούν πως είναι εξαιρετικός παίκτης. Και πως ματς με το ματς θα προσαρμοστεί περισσότερο στις απαιτήσεις. Που είναι μεγαλύτερες φυσικά από τις εμπειρίες, που στην καριέρα του. Μέχρι να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός.
Ο Αντρέ Λουίζ, που λογίζεται ως βασική λύση πλέον για τον Μεντιλίμπαρ. Φαίνεται αυτό και θα φανεί περισσότερο.