Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο νέος προπονητής είναι πως ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ – Πρέπει να διώξει, να φύγουν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο νέος προπονητής είναι πως ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ – Πρέπει να διώξει, να φύγουν.

Ολυμπιακός: Σε κάθε συζήτηση, σε κάθε κουβέντα, ο κάθε πιθανός υποψήφιος είναι λογικό να έχει τις δικές τους απαιτήσεις για να αναλάβει τους πρωταθλητές Ελλάδας. Σε ένα πράγμα συμφωνούσαν και «κόλλαγαν» οι περισσότεροι. Στο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ. Και πώς να θέλει κάποιος να πάρει τη θέση του Κορμπεράν;

Και δεν είναι μόνο πρόβλημα του πώς να κάνεις προπόνηση με τόσους παίκτες. Είναι το κλίμα, ο αέρας, το τι «μυρίζει» στην ομάδα. Κι αυτή τη στιγμή η κακή ψυχολογία, η «μούχλα» κυριαρχεί, όπως τονίζει η στήλη «Agent Greek» στο e-Sporime της Τρίτης.

Ένας παίκτης να είναι δυσαρεστημένος, ή απλά στενοχωρημένος –όχι σώνει και ντε να γκρινιάζει, τότε χαλάνε τα αποδυτήρια. Και ο Ολυμπιακός έχει από όλα τα… κακά στους παίκτες του. Σαν να μην έφτανε αυτό και στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε η κατάρα του Χάμες με τους προπονητές.

Ολυμπιακός: Πρέπει να διώξει παίκτες

Παίκτες ντεφορμέ χωρίς ψυχολογία, παίκτες που δεν ξέρει τι τους ξημερώνει, παίκτες «σκασμένους», παίκτες ξενερωμένους, παίκτες που δεν έχουν κάτι άλλο να δώσουν. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν πρέπει να είναι δίπλα σε όσους θεωρούνται πρώτη γραμμή, όσοι θα στελεχώσουν τελικά την ομάδα και υπολογίζονται πραγματικά.

Αυτό το ξεσκαρτάρισμα σαν πρώτη… βιαστική δουλειά αποτελεί μέγιστο πρόβλημα στο να προσελκύσει top όνομα ο Ολυμπιακός. Ως τώρα πάντως σας ενημερώσαμε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν ως νο1 στόχο τον Μπλαν, ενώ ψηλά στη λίστα και ως εναλλακτική βρίσκεται ο Μίτσελ, ο οποίος πέρασε από τον πάγκο του τη διετία 2013-15.

Προς το παρόν πάντως ο Ολυμπιακός πήρε τον Πασχαλάκη, ποιο συμβόλαιο θα υπογράψει

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!