Ολυμπιακός: Στην Στόουκ με τα διπλά!
Ο Μανέ έφτασε ένα βήμα από τον Ολυμπιακό που τον έκοψε, αλλά πήγε με τα... διπλάσια στη Στόουκ.
Ολυμπιακός: Ότι κάτι δεν πήγε καλά στην περίπτωση του Αμπντούλι Μανέ και τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους είναι δεδομένο. Προφανώς δεν ήταν οι εξετάσεις του το πρόβλημα. Ή τουλάχιστον δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα για έναν παίκτη που ήρθε στην Ελλάδα, βρέθηκε στο Ρέντη, άρχισε να κινείται περίπου σαν παίκτης του Ολυμπιακού όμως δεν υπέγραψε ποτέ με τη μεταγραφή του από τη Μιάλμπι να ναυαγεί.
Μερικούς μήνες αργότερα έγινε γνωστό ότι ο 21χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Στόουκ που παίζει πάντως στη δεύτερη κατηγορία
Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εκεί πολλά χρήματα. Είναι χαρακτηριστικό πως η Στόουκ πλήρωσε στη Μιάλμπι 6 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον Μανέ. Ποσό περίπου διπλάσιο δηλαδή από αυτό που πρόσφερε ο Ολυμπιακός. Προφανώς έδωσε και στον παίκτη ένα πολύ καλό συμβόλαιο.
Ο Μανέ μπαίνει σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όμως για να δώσουν οι Άγγλοι αυτά τα χρήματα, θεώρησαν ότι είναι απολύτως υγιής και μπορεί να έχει και μεταπωλητική αξία.