ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Το μίτινγκ κορυφής, η επικοινωνία Μίτσελ – Πογιέτ και το τηλέφωνο στον Πασχαλάκη που φοράει ήδη τα «ερυθρόλευκα»!

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει Αλέξανδρο Πασχαλάκη που κάνει προπόνηση στου Ρέντη. Όλο το στόρι πίσω από την απόκτηση του 33χρονου τερματοφύλακα.
Ολυμπιακός: Το μίτινγκ κορυφής, η επικοινωνία Μίτσελ – Πογιέτ και το τηλέφωνο στον Πασχαλάκη που φοράει ήδη τα «ερυθρόλευκα»!

Πως ο Ολυμπιακός, από το «τέλος οι μεταγραφές» υπέγραψε κυριολεκτικά νύχτα τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που προτιμήθηκε αντί του Νίλαντ. Στην προπόνηση ο 33χρονος τερματοφύλακας!

To Sportime αποκάλυψε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (28/9) οτι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης υπέγραψε στον Ολυμπιακό! Γιατί άλλαξε η απόφαση για τέλος των μεταγραφών και γιατί προτιμήθηκε τελικά ο Έλληνας τερματοφύλακας αντί του Νορβηγού Όργιαν Νίλαντ.

Καταρχήν, αν δεν προέκυπτε, ο σοβαρός όπως αποδείχθηκε τραυματισμός του Βατσλίκ στον ώμο (που θα χρειαστεί χειρουργείο), ο Ολυμπιακός είχε αποφασίσει να μην κάνει άλλη μεταγραφή, τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη, αν και υπήρχε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο, όλα έδειχναν οτι η συμφωνία οδεύει προς «ναυάγιο».

Μετά τη ζημιά του Βατσλίκ η οποία είχε φανεί οτι ήταν σοβαρή πριν ακόμα βγουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στον Ολυμπιακό έγινε σύσκεψη κορυφής μεταξύ Μίτσελ και Ανιγκό, παρουσία και ανθρώπου της διοίκησης και πάρθηκε η απόφαση να αποκτηθεί τελικά τερματοφύλακας.

Τα ονόματα στο τραπέζι δύο. Του Αλέξανρου Πασχαλάκη και του Νορβηγού Όργιαν Νίλαντ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν έτοιμο τερματοφύλακα, που αν είναι δυνατόν να παίξει βασικός ακόμα και στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική της Super League.

Εκείνο ήταν και το σημείο που υπερτερούσε ο Πασχαλάκης. Ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Νορβηγίας το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν ήταν στον πάγκο της Ρέντινγκ και μόνο στα τελευταία παιχνίδια πήρε γάντια βασικού (11 συμμετοχές). Από την άλλη ο Πασχαλάκης αγωνίστηκε στα 55 από τα 58 παιχνίδια που έδωσε πέρσι ο ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις!

Ολυμπιακός: Το τηλέφωνο του Μίτσελ στον Πογιέτ!

Ο Πασχαλάκης φαίνεται οτι αποκτά το προβάδισμα. Εκεί που κλειδώνει οριστικά η απόκτηση του Έλληνα κίπερ, είναι μετά το τηλέφωνο που έκανε σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o Μίτσελ στον Πογιέτ! Πριν ακόμα επισημοποιηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του Βατσλίκ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό για την ετοιμότητα του Πασχαλάκη. Ο Πογιέτ από την πλευρά του, του μετέφερε οτι ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμος να παίξει…. χθες!

«Έλα να υπογράψεις»

Αφού ξεκαθαρίζει το δίλλημα για το ποιον τερματοφύλακα θα πάρει ο Ολυμπιακός. Μόλις γίνεται γνωστό το μέγεθος της ζημιάς που έχει ο Βατσλίκ, ο Πασχαλάκης καλείται το βράδυ της Τετάρτης να πάει στα γραφεία του Ολυμπιακού για να υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Διετούς διάρκειας. Την Πέμπτη κάνει κανονικά προπόνηση, θα είναι σίγουρα στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ δεν αποκλείεται (λίγες οι πιθανότητες) να ξεκινήσει ακόμα και βασικός. Αναλόγως με το τι θα δει ο Μίτσελ! Δεδομένο οτι θα είναι και στη λίστα για το Europa League μετά τον τραυματισμό του Βατσλίκ.

Αθλητικές ειδήσεις

Τι κάνουν όσοι πάνε από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό;

Τι θα μπορούσε να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με το γήπεδο της ΑΕΚ

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πανηγυρίζει περισσότερο από τον Πασχαλάκη για τον Ολυμπιακό!

Όλες οι κορυφαίες αποκρούσεις του Πασχαλάκη με τον ΠΑΟΚ

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αυτός πρέπει να παίζει στο 10

Ολυμπιακός: Αυτός πρέπει να παίζει στο 10

Ο Ολυμπιακός δεδομένα έχει θέμα με τους δύο επιθετικούς και το σχήμα δεν βγαίνει, αυτός είναι ο παίκτης για το 10

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιώργος Κούτσιας: Ομάδα έκπληξη κινείται για την απόκτησή του

Γιώργος Κούτσιας: Ομάδα έκπληξη κινείται για την απόκτησή του

Ο Γιώργος Κούτσιας είναι κοντά στο να αποχωρήσει από τη Λουγκάνο αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δοθούν αρκετά χρήματα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Αποθέωση για Γιάγκουσιτς

Παναθηναϊκός: Αποθέωση για Γιάγκουσιτς

Ο Γιάγκουσιτς ακόμα δεν έχει παίξει αλλά ο Παναθηναϊκός βρήκε ένα σούπερ παίκτη όπως φαίνεται από την αποθέωση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα: Φοβερό! Ο Λαπόρτα παραιτήθηκε για να μπορεί να ξαναβγεί πρόεδρος

Μπαρτσελόνα: Φοβερό! Ο Λαπόρτα παραιτήθηκε για να μπορεί να ξαναβγεί πρόεδρος

Ο Λαπόρτα παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της Μπαρτσελόνα αλλά όλο αυτό έγινε προκειμένου να μπορεί να ξαναβγεί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ματίας Αλμέιδα: Η Σεβίλλη κινδυνεύει με υποβιβασμό

Ματίας Αλμέιδα: Η Σεβίλλη κινδυνεύει με υποβιβασμό

Η Σεβίλλη του Ματίας Αλμέιδα δε θα πρέπει να νιώθει και πολύ άνετα μετά την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Καβάλα: Κλείνει Μανουσάκη κάτω από τα γκολπόστ

Καβάλα: Κλείνει Μανουσάκη κάτω από τα γκολπόστ

Τρίτη 10/2 είναι η μεγάλη μέρα, αυτή των υπογραφών, με την Καβάλα να ενσωματώνει τον Έλληνα τερματοφύλακα στο δυναμικό της.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Οι δύο επιθετικοί δεν τραβάνε

Ολυμπιακός: Οι δύο επιθετικοί δεν τραβάνε

Ο Ολυμπιακός δεν έχει μόνο θέμα με τις σέντρες αλλά ο Μεντιλίμπαρ θα πρέπει να δει και το ζήτημα με τους δύο επιθετικούς

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Μάριος Ηλιόπουλος έδωσε ένα κλαδί ελιάς στον Στέλιο Μανωλά

ΑΕΚ: Ο Μάριος Ηλιόπουλος έδωσε ένα κλαδί ελιάς στον Στέλιο Μανωλά

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος έδωσε το παρών στην κοπή πίτας των Παλαιμάχων της ΑΕΚ και έκανε ένα ωραίο δώρο στον πρόεδρο

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Απίστευτο! Έχει 25 περισσότερες κίτρινες κάρτες από τον Ολυμπιακό και 24 από τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Απίστευτο! Έχει 25 περισσότερες κίτρινες κάρτες από τον Ολυμπιακό και 24 από τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ σα να παίζει το ξύλο του αιώνα μέσα στα παιχνίδια της, έχει μεγάλη διαφορά καρτών από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο