Ολυμπιακός: Το τρικ του Μεντιλίμπαρ πριν τον ΠΑΟΚ, δεν το συνηθίζει
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ο Μεντιλίμπαρ έκανε την παραμονή του αγώνα, κάτι που δεν έχει συνηθίσει
Ο Ολυμπιακός θέλει να μείνει στην κορυφή. Για να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Σε άλλη περίπτωση πέφτει από το Νο1.
Και ανεβαίνουν είτε ο ΠΑΟΚ, είτε η ΑΕΚ αν κερδίσει την ΑΕΛ Novibet.
Την παραμονή του αγώνα, ο Μεντιλίμπαρ έκανε κάτι που δε συνηθίζει. Στην αποστολή του αγώνα που ανακοινώθηκε έχει μαζί του και τους 7 ξένους.
Τους Ορτέγκα, Ροντινέι, Μπρούνο, Λουίζ, Ελ Κααμπί, Κλέιτον, Ταρέμι.
Αυτό σημαίνει πως λίγο πριν το ματς θα γίνει γνωστό ποιοι δύο θα μείνουν εκτός. Μια και 5 έχουν δικαίωμα χωρίς κοινοτικό διαβατήριο να είναι στην αποστολή. Μπερδεύει λίγο τον ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός πως θα παίξει δηλαδή.
Την αποστολή, για την ιστορία αποτελούν οι Πασχαλάκης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Βέζο, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπρούνο, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Γκαρθία, Σιπιόνι, Λουίζ, Τσικίνιο, Έσε, Ποντένσε, Μουζακίτης, Γιαζίτζι, Ελ Κααμπί, Κλέιτον, Ταρέμι.