ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρεολά: Η πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός και ο Βάτσλικ

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση του Αλφόνς Αρεολά, κάνοντας και πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αλλά συναντάει μεγάλα εμπόδια με αποτέλεσμα να δείχνει έτοιμος να κάνει στροφή στον Τόμας Βάτσλικ.
Αρεολά: Η πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός και ο Βάτσλικ

Ο Αλφόνς Αρεολά είναι ο τερματοφύλακας που έβαλε πρώτο στη λίστα ο Ολυμπιακός, κάνοντας και πρόταση, ενώ ανεβαίνει και ο Τόμας Βάτσλικ.

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειες του για τον αντικαταστάτη του Ζοσέ Σα. Έκανε την πρόταση του στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Αλφόνς Αρεολά. Αλλά τις τελευταίες ώρες ανεβαίνει και ο Τόμας Βάτσλικ.

Αλλά έχει την εξήγηση της το θέμα με τον Τσέχο τερματοφύλακα. Γιατί είναι δύσκολο το θέμα με τον Αρεολά.

Με βάση τα όσα αναφέρουν στην Γαλλία, ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για δανεισμό ενός έτους. Που ήταν και η αρχική επιθυμία. αφού ο 28χρονος τερματοφύλακας είναι μια ιδιαίτερα ακριβή περίπτωση για αγορά. Αλλά θεωρείται και εξαιρετική για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Ζοσέ Σα.

Αυτή η πρόταση έχει να κάνει με κάλυψη των ετήσιων απολαβών του κάτω από το 50% ή και κοντά σε αυτό. Με την Παρί να δείχνει αρνητική. Με βάση τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Γαλλία, ο Αρεολά παίρνει ετησίως κοντά στα 4 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα και ο ίδιος δείχνει αρχικά να είναι διστακτικός για να έρθει στην Ελλάδα. Θα ήθελε να πάει σε ένα μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Κι έτσι ο Ολυμπιακός έχει στραφεί, πλέον, περισσότερο στην λύση του Τόμας Βάτσλικ. Με τον Τσέχο τερματοφύλακα φέρεται να έχει έρθει αρκετά κοντά. Βέβαια έχουν ανέβει και οι απαιτήσεις από τους μάνατζερ του.

Γιατί είναι βασικός στην Εθνική Τσεχίας. Που έχει προκριθεί στα προημιτελικά του Euro 2020. Και αν προχωρήσει ίσως να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο. Παράλληλα φέρεται να έχει επιθυμία ο Βάτσλικ να παραμείνει στην Ισπανία. Γιατί είναι γνωστό πως έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη.

Ωστόσο οι Πειραιώτες εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως θα τα καταφέρουν. Και θα ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια.

Πάντα στο κόλπο είναι και ο Μάρκο Μπιζότ της Αλκμάαρ. Με την ολλανδική ομάδα να ζητάει χρήματα, πάνω από αυτά είναι ρεαλιστικά για έναν τερματοφύλακα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει σε ένα χρόνο.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking Ελλάδα: Ναι, έγινε βήμα μπροστά – αλλά το 3/3 ήταν εφικτό και χάθηκε ευκαιρία

UEFA Ranking Ελλάδα: Ναι, έγινε βήμα μπροστά – αλλά το 3/3 ήταν εφικτό και χάθηκε ευκαιρία

Η Ελλάδα κέρδισε έδαφος στο UEFA Ranking, όμως το βράδυ δεν ήταν… ονειρικό. Με καλύτερη διαχείριση, ειδικά στο Παναθηναϊκός–Πλζεν, η χώρα θα μπορούσε να κάνει άλμα.

Ποδόσφαιρο
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (12/12): Για την Ελλάδα μόνο η ΑΕΚ στη Σαμψούντα…

Πρωτοσέλιδο Sportime (12/12): Για την Ελλάδα μόνο η ΑΕΚ στη Σαμψούντα…

Η ΑΕΚ πέτυχε τεράστια νίκη στη Σαμψούντα. Απώλειες για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, προβληματισμός στο μπασκετικό τμήμα των «πράσινων».

Πρωτοσέλιδο Sportime
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Τρελάθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην Αστάνα – Στο… κόκκινο τα νεύρα

Ολυμπιακός νέα: Τρελάθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην Αστάνα – Στο… κόκκινο τα νεύρα

Μόλις η αποστολή του Ολυμπιακού μπήκε κατάκοπη στο αεροπλάνο του γυρισμού τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Τι έγινε και έδωσε δύο μέρες ρεπό ο Μεντιλίμπαρ – Στα κόκκινα οι παίκτες

Ολυμπιακός νέα: Τι έγινε και έδωσε δύο μέρες ρεπό ο Μεντιλίμπαρ – Στα κόκκινα οι παίκτες

Ο πλαστικός χλοοτάπητας και το κρύο κούρασαν τους παίκτες του Ολυμπιακού, με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» να... τρίβουν τα μάτια τους, καθώς ποτέ δεν είχαν δει τόσο κακές μετρήσεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Η δύσκολη απόφαση για το αν θα πάρει στόπερ – Ποιο το πρόβλημα με τον Λέο Περέιρα

Ολυμπιακός μεταγραφές : Η δύσκολη απόφαση για το αν θα πάρει στόπερ – Ποιο το πρόβλημα με τον Λέο Περέιρα

Κάνει την προεργασία του για τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός, ο Λέο Περέιρα είναι μία από αυτές, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα πάρει παίκτη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Ποιον θα πάρει στη θέση του Μουζακίτη

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ποιον θα πάρει στη θέση του Μουζακίτη

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι ερυθρόλευκοι όταν θα έρθει η ώρα το καλοκαίρι να δώσουν τον Μουζακίτη πρέπει να πάρουν παίκτη... δήλωση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιέζει για Μουζακίτη

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιέζει για Μουζακίτη

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να πιέζει για το θέμα του Χρήστου Μουζακίτη και έρχονται εξελίξεις

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τεμιρλάν Αναρμπέκοφ: Η χρηματιστηριακή αξία του τερματοφύλακα που τρέλανε τον κόσμο με τον Ολυμπιακό

Τεμιρλάν Αναρμπέκοφ: Η χρηματιστηριακή αξία του τερματοφύλακα που τρέλανε τον κόσμο με τον Ολυμπιακό

Ο Τεμιρλάν Αναρμπέκοφ με την εμφάνιση που έκανε απέναντι στον Ολυμπιακό έδωσε αφορμή για να μπει σε πολλές ατζέντες

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Γιατί ο Μόντε Μόρις μπορεί να τον οδηγήσει στην κορυφή της Euroleague

Ολυμπιακός μπάσκετ: Γιατί ο Μόντε Μόρις μπορεί να τον οδηγήσει στην κορυφή της Euroleague

Η απόκτηση του Μόντε Μόρις αλλάζει τα δεδομένα στον Ολυμπιακό, καθώς ο Αμερικανός playmaker διαθέτει όλα όσα έλειπαν από τη θέση «1»...

Μπάσκετ