ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χασάν: Ο Φαραώ των προκρίσεων! (vids)

Ο Αχμέντ Χασάν είναι για τον Ολυμπιακό ο άνθρωπος γκολ «χρυσάφι»...
Χασάν: Ο Φαραώ των προκρίσεων! (vids)

Σίγουρα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι το σημείο αναφοράς της επίθεσης του Ολυμπιακού, αλλά και ο Αχμέντ Χασάν είναι επίσης πρωταγωνιστής στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει τη χαρά να έχει στο ρόστερ του δύο επιθετικούς, Ελ Αραμπί και Χασάν, οι οποίοι έχουν δώσει πολλά σε όλες τις διοργανώσεις. Εντάξει για τον Ελ Αραμπί ό,τι και να γράψει κανείς θα είναι λίγο, με τα όσα έχει κάνει εδώ και δύο χρόνια με τους «ερυθρόλευκους».

Από την άλλη όμως και ο Χασάν έχει καταφέρει να είναι ο άνθρωπος γκολ «χρυσάφι», σημειώνοντας αρκετά σημαντικά γκολ! Είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής και των γκολ που δίνουν στην ομάδα βαθμούς ή προκρίσεις.

Ιδιαίτερα η φετινή σεζόν του Χασάν είναι από τις καλύτερες της καριέρας του και αυτό το λένε και οι αριθμοί του. Συνολικά φέτος σε όλες τις διοργανώσεις ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε 1.272 λεπτά συμμετοχής.

Έχοντας συνολικά 13 γκολ, κάτι το οποίο σημαίνει πως έχει ένα γκολ ανά 97 λεπτά!

Είναι αρκετά κοντά ο Χασάν να ξεπεράσει την καλύτερή του χρονιά σε αριθμούς. Αυτή ήταν το 2015/16 με τη φανέλα της Μπράγκα στην Πορτογαλία. Τότε σε όλες τις διοργανώσεις 15 γκολ με 8 ασίστ.

Η αμέσως επόμενη καλύτερή του σεζόν ήταν επίσης στην Πορτογαλία, μία χρονιά πριν τη σεζόν 2014/15 όταν είχε σημειώσει 15 γκολ και είχε βγάλει 2 ασίστ. Επίσης 15 γκολ είχε βάλει με τη φανέλα του Ολυμπιακού την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα, το 2018/19, χωρίς όμως καμία ασίστ.

Φέτος μέχρι τώρα, έχοντας ακόμη μπροστά του ο Ολυμπιακός 9 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχει σημειώσει 13 γκολ με 4 ασίστ. Αν καταφέρει να ξεπεράσει τα 15 γκολ, θα είναι η καλύτερή του επίδοση μέχρι τώρα στο σκοράρισμα.

Δημήτρης Μαργωμένος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ποιος είναι ο Ζαπάτα που συνδέεται με Ολυμπιακό

Ποιος είναι ο Ζαπάτα που συνδέεται με Ολυμπιακό

Η Tuttosport φέρνει τον Ντουβάν Ζαπάτα στο κάδρο του Ολυμπιακού με τον έμπειρο φορ να έχει βαριά ευρωπαϊκή διαδρομή.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός – Αλιάνζ Μιλάνο 27/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ολυμπιακός – Αλιάνζ Μιλάνο 27/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ολυμπιακός - Αλιάνζ Μιλάνο σε ευρωπαϊκή βραδιά με πίεση από το σερβίς, ένταση στο φιλέ και λεπτομέρειες που κρίνουν σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Σιγά μην άφηνε στη Ρίο Άβε τον Κλέιτον

Ολυμπιακός μεταγραφές: Σιγά μην άφηνε στη Ρίο Άβε τον Κλέιτον

Πρόκειται για τρομερό επιθετικό, σε πολύ καλή ηλικία, ο οποίος πλέον είναι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Οριστικά εκτός ο Γιάρεμτσουκ με Άγιαξ

Οριστικά εκτός ο Γιάρεμτσουκ με Άγιαξ

Ο Ολυμπιακός δήλωσε την αποστολή για το ματς με τον Άγιαξ χωρίς τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αύξησε και άλλο ο Ολυμπιακός τα λεφτά που ζητά για Μουζακίτη – Που έφτασε

Αύξησε και άλλο ο Ολυμπιακός τα λεφτά που ζητά για Μουζακίτη – Που έφτασε

Το ενδιαφέρον της Μπράιτον για τον Χρήστο Μουζακίτη δεν σβήνει και ο Ολυμπιακός ανεβάζει τον πήχη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Παίρνει επιθετικό και υπάρχει λόγος

Ολυμπιακός μεταγραφές: Παίρνει επιθετικό και υπάρχει λόγος

Ο επιθετικός του που έχει κινήσει τις διαδικασίες να βρει ομάδα για να πάρει μεταγραφή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Φεύγει ο Γιάρεμτσουκ – Έφερε πρόταση

Ολυμπιακός: Φεύγει ο Γιάρεμτσουκ – Έφερε πρόταση

Ολυμπιακός: Ο Γιάρμετσουκ θεωρεί πως έχει πολλά να δώσει ακόμα και να πάρει το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Πάνε για βασικοί με την ΑΕΚ Μπρούνο και Σιπιόνι

Ολυμπιακός νέα: Πάνε για βασικοί με την ΑΕΚ Μπρούνο και Σιπιόνι

Οι δύο παίκτες από τους λεγόμενους αναπληρωματικούς κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα άλλαξε όλα ο Ποντένσε

Τα άλλαξε όλα ο Ποντένσε

Το... γύρισε ο Ποντένσε με τον Μεντιλίμπαρ να τρίβει τα χέρια του.

Ποδόσφαιρο