ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν βρίσκει χρόνο στην Παλμέιρας ο Ντέιβερσον

Ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον Ντέιβερσον, ο οποίος για ένα ακόμα ματς της Παλμέιρας έμεινε παροπλισμένος αγωνιστικά.
Δεν βρίσκει χρόνο στην Παλμέιρας ο Ντέιβερσον

Τα ξημερώματα της Κυριακής (3/6), η Παλμέιρας νίκησε τη Σάο Πάουλο με 3-1 στο
«Allianz Parque» για την 9η αγωνιστική του βραζιλιάνικου Πρωταθλήματος, με τον Ντέιβερσον να βρίσκεται στον πάγκο, αλλά να μην αγωνίζεται.

Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για τη γραμμή κρούσης μετράει μόλις πέντε συμμετοχές μέχρι στιγμής και συνολικά 73 αγωνιστικά λεπτά. Και οι πέντε εμφανίσεις του έχουν σημειωθεί, ερχόμενος από τον πάγκο, καθώς προτιμάται ο 32χρονος Γουίλιαν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο τεχνικός της Παλμέιρας, Ρόζερ Μασάντο, δείχνει πως δεν υπολογίζει τον 27χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, αλλά δεν διατηρεί καλές σχέσεις με τον προπονητή του. Ο «σύμμαχος» του Ολυμπιακού είναι ο ίδιος ο παίκτης, καθώς όσο δεν αγωνίζεται οι πιθανότητες αποχώρησης αυξάνονται.

Ο Τύπος της Βραζιλίας ανέφερε πρόσφατα πως οι «ερυθρόλευκοι» πρότειναν στην Παλμέιρας τον ετήσιο δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με option αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, αφού η αγορά των δικαιωμάτων του, τη δεδομένη χρονική στιγμή, φαντάζει απλησίαστη για τα ελληνικά δεδομένα λόγω του υψηλού κόστους μιας τέτοιας ενέργειας. Από τη στιγμή, όμως, που ο Ντέιβερσον δεν βρίσκει χώρο και χρόνο στην επίθεση της Παλμέιρας, είναι μία περίπτωση που θα μας απασχολήσει και το επόμενο διάστημα.

Παλεύει για τον δανεισμό του Ντέιβερσον

Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Σε τεντωμένο σχοινί το ντέρμπι

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Σε τεντωμένο σχοινί το ντέρμπι

Το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ πάντα είναι μεγάλο ματς, ειδικά από την στιγμή που οι δύο ομάδες δείχνουν πως είναι κοντά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Έχει πολλά να χάσει από τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Έχει πολλά να χάσει από τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός αν δεν κερδίσει τον ΠΑΟΚ, δε θα είναι στην 1η αλλά στην 3η θέση της βαθμολογίας και αυτό θα φέρει πίεση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μήπως λείπει το κίνητρο από τον Ολυμπιακό Β’ και γι αυτό δεν βελτιώνεται;

Μήπως λείπει το κίνητρο από τον Ολυμπιακό Β’ και γι αυτό δεν βελτιώνεται;

Όμως κάποιος πρέπει να το δει αυτό, γιατί και αποτελέσματα δεν έρχονται και παίκτες δεν βγαίνουν για την πρώτη ομάδα, όπως θα έπρεπε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Το τρικ του Μεντιλίμπαρ πριν τον ΠΑΟΚ, δεν το συνηθίζει

Ολυμπιακός: Το τρικ του Μεντιλίμπαρ πριν τον ΠΑΟΚ, δεν το συνηθίζει

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ο Μεντιλίμπαρ έκανε την παραμονή του αγώνα, κάτι που δεν έχει συνηθίσει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μαρινάκης τoν είχε «τελειώσει» πριν δύο μήνες!

Ο Μαρινάκης τoν είχε «τελειώσει» πριν δύο μήνες!

Τελειωμένος από τις αρχές Γενάρη ο Εντού στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Sold out ο αγώνας της Κυριακής (8/3) με τον ΠΑΟΚ

Sold out ο αγώνας της Κυριακής (8/3) με τον ΠΑΟΚ

Έχουν μείνει κάποια λίγα VIP, τα οποία μπορεί να προμηθευτεί ο κόσμος μέσω internet (www.olympiacos.org).

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τον Μεντιλίμπαρ τον ρώτησαν για Τιάγκο Νους;

Τον Μεντιλίμπαρ τον ρώτησαν για Τιάγκο Νους;

Ο Τιάγκο Νους είναι ακριβώς ότι… δεν θέλει ο Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ : Ο Μεντιλίμπαρ και η θέση του Ροντινέι

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ : Ο Μεντιλίμπαρ και η θέση του Ροντινέι

Το που θα χρησιμοποιήσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον Ροντινέι κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ένα από τα διλήμματα που έχει ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός Β’ – Μαρκό: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός Β’ – Μαρκό: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός Β' - Μαρκό ντέρμπι με ένταση, πάθος και δυνατές μονομαχίες, σε αναμέτρηση όπου ο ρυθμός και οι προσωπικές μάχες ξεχωρίζουν.

Ποδόσφαιρο