ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δουλειά με… σφαίρες!

Κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης του Ολυμπιακού, έκαναν το πρόγραμμά τους αθλητές και αθλήτριες διάθλου, φτιάχνοντας ένα άλλο φόντο.
Δουλειά με… σφαίρες!

Η ησυχία είναι αυτό που χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων, το Ζέεφελντ. Ωστόσο, για σήμερα το πρωί, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Κι αυτό γιατί δίπλα από το γήπεδο έκαναν την προπόνησή τους αθλητές και αθλήτριες διάθλου. Πιο συγκεκριμένα υπάρχει ειδικός χώρος, που είναι αποκλειστικά γι’ αυτό.

Το δίαθλο, εκτός από σκι ανωμάλου δρόμου, περιλαμβάνει και σκοποβολή. Έτσι, υπάρχει σκοπευτήριο πίσω από το γήπεδο που κάνει προπονήσεις ο Ολυμπιακός.

Οι Αυστριακοί, αθλητές και αθλήτριες, έκαναν πορεία με ειδικά πέδιλα με ροδάκια, αφού τέτοια εποχή απουσιάζει το χιόνι και στη συνέχεια έκαναν σκοποβολή με τις σφαίρες να έπεφταν βροχή.

Ο ήχος αρκούσε για να “χαλάσει” κάπως την ησυχία κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά δεν κράτησε για πολύ.

Ήταν ένα απρόοπτο χαρούμενο που “έσπασε” κάπως τη μονοτονία.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Φεύγει ο Ταρέμι για Νότιγχαμ Φόρεστ και υπάρχει λόγος

Ολυμπιακός μεταγραφές: Φεύγει ο Ταρέμι για Νότιγχαμ Φόρεστ και υπάρχει λόγος

Και επειδή δεν θέλει πολύ να γίνει καμία... κόμπλα και επειδή ο Μεντιλίμπαρ τα προσέχει τα αποδυτήριά του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Προβληματισμός για Ποντένσε και όλα στον αέρα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Προβληματισμός για Ποντένσε και όλα στον αέρα

Έτσι την... πάτησε και ο Όρτα, έτσι θα την... πατήσει και ο Ποντένσε αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά στον δεύτερο γύρο.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός μεταγραφές: Διπλό χτύπημα από Αστέρα Τρίπολης με Πιέρρο και Κοντράσι

Ολυμπιακός μεταγραφές: Διπλό χτύπημα από Αστέρα Τρίπολης με Πιέρρο και Κοντράσι

Διπλή, πολλά υποσχόμενη κίνηση με Πιέρρο και Κοντράσι, επένδυση σε δύο επιθετικούς του 2009, με προοπτική και πλάνο εξέλιξης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός και Πράτες, δυσκολεύει με Ντόρτμουντ μπροστά

Ολυμπιακός και Πράτες, δυσκολεύει με Ντόρτμουντ μπροστά

Η υπόθεση του Καουά Πράτες περιπλέκεται για τον Ολυμπιακό καθώς η Ντόρτμουντ έκανε κίνηση και ο παίκτης δείχνει θετικός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αν φύγει ο Ταρέμι για Νότιγχαμ, ανοίγει ο δρόμος για Μπετανκόρ

Αν φύγει ο Ταρέμι για Νότιγχαμ, ανοίγει ο δρόμος για Μπετανκόρ

Ο Μπετανκόρ έγινε πρωταγωνιστής στην Αλμπαθέτε όμως στο λιμάνι υπάρχει πλαίσιο επιστροφής τον Γενάρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Άλλο Τάιρικ Τζόουνς και άλλο… Μίγια

Ολυμπιακός: Άλλο Τάιρικ Τζόουνς και άλλο… Μίγια

Άλλο μπάσκετ, άλλο ποδόσφαιρο και όποιος τα βάζει στο ίδιο ζύγι χάνει την ουσία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Άλλο ένα χαμένο καλοκαίρι μεταγραφών

Ολυμπιακός μεταγραφές: Άλλο ένα χαμένο καλοκαίρι μεταγραφών

Ο Βάσκος ήταν ξεκάθαρος τι ήθελε το καλοκαίρι. Τον Μίγια ήθελε στο κέντρο, πρώτος τώρα σε ασίστ στην Ισπανία και τον Χιλ (τρεις ασίστ φέτος) και οι δύο ποδοσφαιριστές της Χετάφε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: «Καβάλα στ’ άλογο» ο Γκαγκάτσης – Το πλάνο της ΚΕΔ για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας

Διαιτησία: «Καβάλα στ’ άλογο» ο Γκαγκάτσης – Το πλάνο της ΚΕΔ για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας

Δικαιωμένοι αισθάνονται Γκαγκάτσης και Λανουά για την επιλογή Ελλήνων διαιτητών στους προημιτελικούς του Κυπέλλου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αποθέωσε Τσακαλίδη ο Κουτσιαύτης – Αναλυτικά όσα είπε για τους Έλληνες διαιτητές (vid)

Αποθέωσε Τσακαλίδη ο Κουτσιαύτης – Αναλυτικά όσα είπε για τους Έλληνες διαιτητές (vid)

Θετικά αξιολόγησε τη διαιτησία των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ο Κουτσιαύτης, ξεχωρίζοντας τον Αλέξανδρο Τσακαλίδη και μιλώντας για εμφανίσεις υψηλού επιπέδου από Έλληνες διαιτητές.

Ποδόσφαιρο