ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Γιατί αυτή η ενδεκάδα

Το σκεπτικό του Πέδρο Μαρτίνς για τους έντεκα που φαίνεται ότι θα παίξουν...
Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Γιατί αυτή η ενδεκάδα

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Λίγες ώρες έχουν μείνει για την αναμέτρηση που έχει ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Ματς για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη, έτσι ώστε να πάρουν το προβάδισμα αναφορικά με την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Αυτός είναι ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας του Πειραιά. Να τερματίσει τρίτη στο 2ο γκρουπ της διοργάνωσης και να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, λίγες ώρες πριν το ματς στο Βελιγράδι ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του στο ξενοδοχείο. Λίγο πριν φύγει η ομάδα για το γήπεδο «Μαρακανά» όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι ο Μαρινάκης

Εκεί όπου ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε και την ενδεκάδα των Πειραιωτών. Η οποία έχει αρκετές εκπλήξεις μέσα.

Δεν φαίνεται να είναι κάποιο επικοινωνιακό τρικ αυτό, αλλά η επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού. Ο οποίος προφανώς και σκέφτεται το ματς της Κυριακής με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, για το πρωτάθλημα. Για αυτό και αφήνει παίκτες βασικούς εκτός ενδεκάδας.

Έτσι ώστε να ξεκουραστούν και να μπορέσουν να ανταποκριθούν στη συνέχεια χωρίς πρόβλημα.

Θα δείξει τη στιγμή που θα ανακοινωθεί επίσημα η ενδεκάδα, αν θα είναι αυτές οι επιλογές του Μαρτίνς. Με Σα, Τσιμίκα, Τοροσίδη, Σεμέδο, Μεριά, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μπενζιά, Λοβέρα, Μασούρα και Γκερέρο στην ενδεκάδα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός Β' - Καλαμάτα με βαθμολογικό βάρος στη Super League 2, ρυθμός και πίεση θα κρίνουν τις λεπτομέρειες σήμερα ως το φινάλε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα αρνητικά σερί του Μεντιλίμπαρ που του στοίχισαν τη θέση του

Τα αρνητικά σερί του Μεντιλίμπαρ που του στοίχισαν τη θέση του

Στον Ολυμπιακό ο Μεντιλιμπαρ τρέχει ένα 1-2-2 σε πέντε ματς και φαίνεται πως αρχίζει η...πίεση αλλά ο Βάσκος είναι... μαθημένος στα δύσκολα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Και η Νότιγχαμ Φόρεστ για Τζολάκη – Πόσα δίνει

Και η Νότιγχαμ Φόρεστ για Τζολάκη – Πόσα δίνει

Η αξία του στο Transfermarkt έχει φτάσει τα 15 εκατ. ευρώ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κινδυνεύει τελικά ο Μεντιλίμπαρ να την πατήσει στον Ολυμπιακό όπως και στη Σεβίλλη;

Κινδυνεύει τελικά ο Μεντιλίμπαρ να την πατήσει στον Ολυμπιακό όπως και στη Σεβίλλη;

Ο Μεντιλίμπαρ πλήρωσε την κακή εκκίνηση και σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων, παρότι είχε φέρει ευρωπαϊκό τρόπαιο λίγους μήνες πριν στη Σεβίλλη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το λάθος του Ολυμπιακού με τον Τεττέη…

Το λάθος του Ολυμπιακού με τον Τεττέη…

Δεν μπήκε στη διαδικασία πλειστηριασμού για τον Ανδρέα Τεττέη ο Ολυμπιακός. Ένα λάθος που δεν πρέπει να γίνει μοτίβο…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Με αρκετές απουσίες ο Παναιτωλικός στο ματς με τον Ολυμπιακό

Με αρκετές απουσίες ο Παναιτωλικός στο ματς με τον Ολυμπιακό

Αρκετά προβλήματα και κάποια σημαντικά για το ματς με τον Ολυμπιακό έχει ο Παναιτωλικός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Τζολάκη, όλη η Ευρώπη στα πόδια του

Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Τζολάκη, όλη η Ευρώπη στα πόδια του

Ο Ολυμπιακός θα είναι μεγάλη επιτυχία αν κρατήσει τον Κωνσταντή Τζολάκη και μετά το καλοκαίρι που έρχεται, όλη η Ευρώπη τον θέλει

Ποδόσφαιρο
Media: Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός ζωντανά στο MEGA

Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός ζωντανά στο MEGA

Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου στις 22:00, τo MEGA θα μεταδώσει ζωντανά από την «BayArena» τη ρεβάνς Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός για τη knockout φάση των play-offs του UEFA Champions League.

Media
Ποδόσφαιρο: Μήπως πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στον Ολυμπιακό

Μήπως πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στον Ολυμπιακό

Ήρθε στον Ολυμπιακό ως ένας από τους καλύτερους στη θέση του στη χώρα του, αλλά ακόμα δεν έχει βγάλει impact

Ποδόσφαιρο