ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Γιατί «προηγείται» ο Γκερέρο

Ο λόγος που ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να έχει για βασικό τον Ισπανό φορ αντί του Ελ Αραμπί...
Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Γιατί «προηγείται» ο Γκερέρο

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Μία ημέρα και κάτι ώρες έχουν μείνει για την αναμέτρηση που έχει ο Ολυμπιακός με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο Βελιγράδι από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Για ένα ματς αρκετά σημαντικό όσον αφορά τη συνέχεια του ομίλου του Champions League.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς, έχει στο μυαλό του ένα πλάνο για την αρχική ενδεκάδα. Η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι η ίδια των προηγούμενων αγώνων στην Ευρώπη.

Κάτι που σημαίνει πως στην επίθεση θα είναι ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και όχι ο Ελ Αραμπί. Παρότι ο Μαροκινός έχει βάλει δύσκολα στον Πέδρο Μαρτίνς με την παρουσία του στο γήπεδο όποτε παίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Γνωστή συνταγή…

Παρόλα αυτά όμως ο Ισπανός φορ είναι αυτός ο οποίος ουσιαστικά… προηγείται για την ενδεκάδα. Αυτό γιατί ο Μαρτίνς θέλει ο επιθετικός του να είναι κινητικός στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Να πιέζει τους αντίπαλους αμυντικούς και να βοηθάει και στην ανάπτυξη παιχνιδιού. Να βγαίνει δηλαδή από την περιοχή του και να παίρνει μπάλα και έξω απ’ αυτήν. Ο Ελ Αραμπί είναι φορ περιοχής και ταιριάζει σε άλλο στιλ παιχνιδιού. Και για την αναμέτρηση στο Βελιγράδι ο Μαρτίνς δείχνει να θέλει το παιχνίδι του Γκερέρο, στο ματς Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός.

Βέβαια τα πάντα θα φανούν την Τρίτη, την ημέρα του αγώνα. Όσον αφορά για το σχήμα που θα έχει επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων». Αυτή τη στιγμή, πάντως, ο Γκερέρο είναι αυτός ο οποίος κερδίζει στην κούρσα της ενδεκάδας.

Το θετικό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως και οι δύο επιθετικοί που έχει στη διάθεσή του δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση. Το έδειξε ο Ελ Αραμπί κόντρα στη Λαμία, όπως και ο Γκερέρο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου και σκόραρε.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Δημήτρης Μαργωμένος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός: Πάλι ετοιμάζει αλλαγές ο Μεντιλίμπαρ – Το μεγάλο στοίχημα

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός: Πάλι ετοιμάζει αλλαγές ο Μεντιλίμπαρ – Το μεγάλο στοίχημα

Ο Μεντιλίμπαρ ετοιμάζεται για τη μεγάλη αντεπίθεση του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτή ξεκινά από τις Σέρρες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: H καλύτερη απάντηση σε όσους έλεγαν πως ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα Champions League, ήρθε από την UEFA

H καλύτερη απάντηση σε όσους έλεγαν πως ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα Champions League, ήρθε από την UEFA

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος σε βαθμούς στην Ευρώπη την τελευταία τριετία εκτός Big 5 σύμφωνα με την UEFA. Στην 18η θέση συνολικά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή

Ολυμπιακός: Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή

Ο Ολυμπιακός πλέον φαίνεται καθαρά ποια θα πρέπει να είναι η πρώτη κίνηση ενίσχυσής του στις μεταγραφές που θα γίνουν

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ταλαιπωρία του Τσικίνιο στον Ολυμπιακό

Η ταλαιπωρία του Τσικίνιο στον Ολυμπιακό

Ο Μεντιλίμπαρ ξέρει καλύτερα από όλους τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό αλλά μια ταλαιπωρία ο Τσικίνιο την έχει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το Νο. 7 του Ολυμπιακού τον περιμένει!

Το Νο. 7 του Ολυμπιακού τον περιμένει!

Η φανέλα με το Νο7 στον Ολυμπιακό περιμένει τον Κώστα Φορτούνη να την φορέσει ξανά!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking Ανατροπή: Η Τσεχία πήρε κεφάλι – Στο +1.213 από την Ελλάδα μετά τη βραδιά των «16»

UEFA Ranking Ανατροπή: Η Τσεχία πήρε κεφάλι – Στο +1.213 από την Ελλάδα μετά τη βραδιά των «16»

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τη Βικτόρια Πλζεν, όμως η Τσεχία βγήκε τελικά κερδισμένη χάρη στην πρόκριση της Σίγκμα Ολομουτς. Η διαφορά στη βαθμολογία της UEFA άνοιξε ξανά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking: Τρομερό άλμα της Ελλάδας – Ρεκόρ 12.900 βαθμών και στο -713 από την Τσεχία

UEFA Ranking: Τρομερό άλμα της Ελλάδας – Ρεκόρ 12.900 βαθμών και στο -713 από την Τσεχία

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τη Βικτόρια Πλζεν, έδωσε πολύτιμους βαθμούς στον ελληνικό συντελεστή και η Ελλάδα κατέγραψε την κορυφαία συγκομιδή της ιστορίας της σε μία σεζόν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το εντυπωσιακό coreo με τον Άγιο Συμεών από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Ολυμπιακού

Το εντυπωσιακό coreo με τον Άγιο Συμεών από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Ολυμπιακού

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα με εντυπωσιακό coreo αφιερωμένο στον Άγιο Συμεών τον Μυροβλύτη...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το παλεύει ο Ποντένσε…

Το παλεύει ο Ποντένσε…

Παρά το ρεπό που έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Ντάνιελ Ποντένσε έδωσε το παρόν στο Ρέντη για προπόνηση και αποθεραπεία

Ποδόσφαιρο