ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: «Πατάω καλά, παράδειγμα για όλους ο Βαλπουενά»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε μετά το ματς με τον Πανιώνιο...
Φορτούνης: «Πατάω καλά, παράδειγμα για όλους ο Βαλπουενά»

Σχεδόν έναν χρόνο μετά κατάφερε να σκοράρει ο Κώστας Φορτούνης, καθώς μεσολάβησε ο τραυματισμός του από το καλοκαίρι μέχρι τον Γενάρη. Ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-0 τον Πανιώνιο και ο Φορτούνης έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Όσο περνάει ο καιρός όλο και ανεβάζει τον ρυθμό του στους αγώνες των «ερυθρόλευκων». Και φάνηκε αυτό απέναντι στον Πανιώνιο.

Μάλιστα αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης και σε δηλώσεις του στη NOVA, σχολίασε:

«Μετά τον τραυματισμό μου είχα πολύ χρόνο να δουλέψω για να γίνω καλά. Έκανα καλή αποκατάσταση. Με βοήθησαν όλοι. Πατάω καλά και χαίρομαι που επέστρεψα και στα γκολ και στις καλές εμφανίσεις για να βοηθήσω την ομάδα μου. Αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι μόνο αγώνες. Όσο περνάει ο καιρός βρίσκω καλύτερα τα πατήματά μου. Πλέον χρειάζομαι παιχνίδια στα πόδια μου».

Όσον αφορά τις αλλαγές συστήματος από τον Πέδρο Μαρτίνς, είπε ο Φορτούνης: «Για κάθε προπονητή όταν έχει ποιοτικούς παίκτες μπορεί να παίξει και πολλά συστήματα και να τους βάλει σε πολλές θέσεις στην επίθεση.

Χαίρομαι να παίζω με τους συμπαίκτες μου. Εννοείται ότι είμαι έτοιμος και για τα απαιτητικά παιχνίδια. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Είμαι απόλυτα έτοιμος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Οι πρωταθλητές της ζωής (vid)

Παράλληλα μίλησε και για τον μικρό Νικηφόρο: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τον μικρό Νικηφόρο. Χαιρόμαστε που είναι καλά και ευχόμαστε να είναι υγιής και να έρχεται να μας παρακολουθεί».

Για τη δική του αποθεραπεία και επιστροφή από τον τραυματισμό: «Στις αρχές όταν μπήκα στις προπονήσεις σκεφτόμουν την κάθε κίνηση. Όσο περνούσαν οι μέρες ήμουν καλύτερα. Πλέον δεν το σκέφτομαι καθόλου. Εγώ μπήκα πιο νωρίς απ’ ότι έπρεπε. Έγινε καλό χειρουργείο και αποκατάσταση και πλέον είμαι καλά».

Ο Φορτούνης αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Ματιέ Βαλμπουενά: «Έχουμε μια καλή συνεργασία με τον Βαλμπουενά. Είναι πολύ καλός παίκτης και μας βοηθάει. Όσο περνάει ο καιρός βρισκόμαστε και καλύτερα. Είναι παράδειγμα για όλους. Όταν βλέπεις έναν παίκτη που έχει κερδίσει τα πάντα είναι τρομερό να βλέπεις να κάνει τάκλιν. Όλοι οι καλοί παίκτες χωράνε σ’ ένα σύστημα. Με τη σωστή τακτική μπορούν να συνυπάρχουν κάνοντας ότι ζητάει ο προπονητής».

Όσον αφορά το δικό του γκολ και αν θυμάται το γκολ που είχε βάλει στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ: «Ήταν ένα ωραίο γκολ. Έγινε μια ωραία αλλαγή και όταν μπήκα στην περιοχή έκανα μια κοφτή ντρίπλα. Εκεί έχει πλεονέκτημα ο επιθετικός γιατί δεν μπορεί να τον αγγίζει ο αμυντικός. Σούταρα και σκόραρα. Θυμάμαι το παιχνίδι στο Λονδίνο που είχα σκοράρει από κόρνερ. Μακάρι να το ξανακάνω».

Τέλος, ο Κώστας Φορτούνης μίλησε και για τον τραυματισμό του Χιλάλ Σουντανί: «Μίλησα με τον Σουντανί. Επειδή το έχει ξαναπεράσει ξέρει πώς να αντεπεξέλθει.

Είναι δυνατός και θα γυρίσει γρήγορα. Το λέει η καρδιά του».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ευρωπαϊκής λίστας

Ολυμπιακός νέα : Ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ευρωπαϊκής λίστας

Το μεταγραφικό ντεμαράζ που ενδεχομένως να κάνει ο Ολυμπιακός ίσως φέρει κάποιους εκτός ευρωπαϊκής λίστας

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Όταν το ντέρμπι παίζεται και στην UEFA

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Όταν το ντέρμπι παίζεται και στην UEFA

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό δεν περιορίζεται μόνο στη Super League, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ανοιχτή ευρωπαϊκή μονομαχία που μόνο κερδισμένο μπορεί να βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Ολυμπιακός μπάσκετ: Οι αγώνες που κρίνουν την τελική κατάταξη

Ολυμπιακός μπάσκετ: Οι αγώνες που κρίνουν την τελική κατάταξη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της regular season της Euroleague και το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι γεμάτο κρίσιμα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Αντρέ Λουίζ: Στην Φλαμένγκο τώρα λένε πως δεν θα πάρουν πολλά λεφτά

Αντρέ Λουίζ: Στην Φλαμένγκο τώρα λένε πως δεν θα πάρουν πολλά λεφτά

Η Φλαμένγκο δικαιούται το 1,5% του συνολικού ποσού μεταγραφής του Αντρέ Λουίζ στον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Στη Βραζιλία λένε πως ο Ολυμπιακός πλήρωσε 15 εκατ. ευρώ για τον Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στη Βραζιλία λένε πως ο Ολυμπιακός πλήρωσε 15 εκατ. ευρώ για τον Αντρέ Λουίζ

Τελικά, από την Βραζιλία βγαίνει η είδηση πως ο Ολυμπιακός πλήρωσε 15 εκατ. ευρώ στην Ρίο Άβε για να πιάσει ο παίκτης λιμάνι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Αντώνης Καρπετόπουλος εξήγησε ποιο είναι το εντυπωσιακό με τον Ολυμπιακό

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος εξήγησε ποιο είναι το εντυπωσιακό με τον Ολυμπιακό

Τι ήταν αυτό που εντυπωσίασε τον Αντώνη Καρπετόπουλο στο παιχνίδι με τον Άγιαν και γενικότερα στο Champions League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Τι πρέπει να συμβεί για να χάσει τη League Phase του Champions League αν πάρει το πρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Τι πρέπει να συμβεί για να χάσει τη League Phase του Champions League αν πάρει το πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του στο Άμστερνταμ και την 18η θέση στη βαθμολογία της UEFA, έχει βάλει ισχυρές βάσεις για απευθείας παρουσία στη League Phase του Champions League 2026/27.

Ποδόσφαιρο
Media: Ολυμπιακός: Ζωντανά στο MEGA η κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League

Ολυμπιακός: Ζωντανά στο MEGA η κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League

Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον επόμενο ευρωπαϊκό του αντίπαλο και το MEGA News θα είναι εκεί, μεταδίδοντας ζωντανά την κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League από τη Νιόν.

Media
Ποδόσφαιρο: Ο Τάκης Τσουκαλάς ακύρωσε την εκπομπή λόγω πένθους για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ο Τάκης Τσουκαλάς ακύρωσε την εκπομπή λόγω πένθους για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ωδή στο οπαδικό κίνημα η κίνηση που έκανε ο Τάκης Τσουκαλάς να ακυρώσει την εκπομπή του, στη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο