ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γαβαλάς: Το «αντίο» του στον Κώστα Μπατή (vid)

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός...
Γαβαλάς: Το «αντίο» του στον Κώστα Μπατή (vid)

Το δικό του «αντίο» είπε ο Νίκος Γαβαλάς στον Κώστα Μπατή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Σε ηλικία μόλις 61 ετών ο Κώστας Μπατής έχασε τη ζωή του και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, έγραψε:

«Πέρσι, τέτοια εποχή ήταν όταν με ρώτησε αν θα μπορούσαν να έρθουν στο Καραϊσκάκη παιδιά από ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του νομού Αττικής, τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Το πόσο πολύ το ήθελε, φαινόταν από τον τόνο της φωνής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Βίλας Μπόας: «Να εκπλήξω και τον Ολυμπιακό»

Τα τελευταία χρόνια, διέθεσε ατελείωτα απογεύματα για να αφοσιωθεί σε αυτά τα παιδιά και να τους μάθει τα μυστικά του μπάσκετ. Ήταν το δικό του μυστικό. Ίσως και η δεξαμενή από όπου αντλούσε οξυγόνο σε μία δύσκολη καθημερινότητα.

Η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στις 19 Οκτωβρίου του 2019. Τότε ήταν που εκατοντάδες παιδιά από Εκπαιδευτήρια της Εκκλησίας, ειδικά σχολεία, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, το Κέντρο Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την Κιβωτό του Κόσμου δέχθηκαν επίθεση αγάπης με εκατοντάδες λούτρινα κουκλάκια του «Leone» που τους έριξαν οι ποδοσφαιριστές και οι θεατές πριν από τη σέντρα.

«Είχα καιρό να δακρύσω…», μου έγραψε την επόμενη ημέρα, έχοντας συναντήσει και μιλήσει με τα δεκάδες «δικά» του παιδιά που έστειλε εκείνη τη βραδιά στο Καραϊσκάκη.
Ήταν τόσο χαρούμενος και γεμάτος. «Να το επαναλάβουμε στο μέλλον», ήταν η γεμάτη ευγένεια επιθυμία του που άφησε στο τραπέζι της κουβέντας μας.

Το οξυγόνο τελείωσε σήμερα για τον Κώστα Μπατή. Έναν σπουδαίο αθλητή που όταν ολοκλήρωσε την καριέρα του, πέρασε στην απέναντι όχθη για να περιγράφει με επιτυχία αγώνες του αγαπημένου του σπορ στην τηλεόραση. Μα πάνω από όλα έναν ΑΝΘΡΩΠΟ με μεγάλες ευαισθησίες που ποτέ δε τις διαφήμισε.

Ναι, θα το επαναλάβουμε Κώστα. Ξανά και ξανά. Είναι δέσμευση. Καλό σου ταξίδι…».

Δημήτρης Μαργωμένος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.

Ολυμπιακός: «Stop» από Μεντιλίμπαρ! Ούτε να ακούει για πώληση!

Για ποιον ποδοσφαιριστή του σήκωσε απαγορευτικό σε πιθανή πώληση ο Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ Novibet : Έπεσε στο τραπέζι ο Βέζο του Ολυμπιακού

ΑΕΛ Novibet : Έπεσε στο τραπέζι ο Βέζο του Ολυμπιακού

Συζήτηση στην ΑΕΛ Novibet έγινε και για τον Ρούμπεν Βέζο του Ολυμπιακού, αλλά η περίπτωση είναι δύσκολη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιατί το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson «κλειδώνει» για Τρίτη

Γιατί το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson «κλειδώνει» για Τρίτη

Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson οδεύει προς διεξαγωγή την Τρίτη...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Καμπανάκι Μεντιλίμπαρ – «Δεν αρκεί το τρόπαιο, πρέπει να σκοράρουμε»

Ολυμπιακός: Καμπανάκι Μεντιλίμπαρ – «Δεν αρκεί το τρόπαιο, πρέπει να σκοράρουμε»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε έξω από τα δόντια στους παίκτες του Ολυμπιακού, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει Ατρόμητου: τα τρόπαια δεν κρύβουν τα προβλήματα στην επίθεση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πιρόλα: Θα σκεφτώ πρόταση από το εξωτερικό και διαλέγω πάντα F1

Πιρόλα: Θα σκεφτώ πρόταση από το εξωτερικό και διαλέγω πάντα F1

Ο Πιρόλα εξηγεί πώς καθιερώθηκε στον Ολυμπιακό, θυμάται τον Κόντε στην Ίντερ, δηλώνει πως προτιμά πάντα F1 και παραδέχεται ότι θα σκεφτεί μια καλή πρόταση από το εξωτερικό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Με Μάνσα και Καλογερόπουλο στα στόπερ στο Περιστέρι

Ολυμπιακός: Με Μάνσα και Καλογερόπουλο στα στόπερ στο Περιστέρι

Οι απουσίες στην άμυνα φέρνουν τον Μάνσα και τον Καλογερόπουλο ως βασικό δίδυμο στα στόπερ για το ματς με τον Ατρόμητο, με τον Ρέτσο να παραμένει αμφίβολος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Άνοιξε ο δρόμος για Πνευμονίδη

Ολυμπιακός: Άνοιξε ο δρόμος για Πνευμονίδη

Ο Καμπελά έφυγε και ο δρόμος άνοιξε. Ο Πνευμονίδης είναι πιο κοντά από ποτέ σε ρόλο πρώτης γραμμής.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Ο Μπότης, ο Πασχαλάκης και το ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός : Ο Μπότης, ο Πασχαλάκης και το ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ

Ο τερματοφύλακας που θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Ο Πασχαλάκης και ο Μπότης…

Ποδόσφαιρο