ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κώστας Φορτούνης: Έπαθε μετάλλαξη με την ΑΕΚ – Τι συνέβη που έκανε τους αναλυτές να τρίβουν τα μάτια τους

Άλλος παίκτης ο Φορτούνης.
Κώστας Φορτούνης: Έπαθε μετάλλαξη με την ΑΕΚ – Τι συνέβη που έκανε τους αναλυτές να τρίβουν τα μάτια τους

Κώστας Φορτούνης: Έπαθε μετάλλαξη με την ΑΕΚ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, ο οποίος κλήθηκε να παίξει στο 10, λόγω απουσίας του Άντρε Όρτα.

Ο Κώστας Φορτούνης δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ή για να είμαστε πιο σωστοί δεν ήταν ο Φορτούνης που ξέρουμε. Ήταν ένας… άλλος παίκτης.

Ο Φορτούνης είχε δύο επιτυχημένες ντρίπλες στις τρεις προσπάθειες, είχε ένα τάκλιν, τον πέρασαν δύο φορές, είχε μία χαμένη εναέρια μονομαχία (στη μία φορά που διεκδίκησε την μπάλα στον αέρα), είχε 59 επαφές με τη μπάλα και 29 επιτυχημένες πάσες στις 40, δηλαδή ποσοστό επιτυχίας 73%, του έγιναν πέντε φάουλ και έκανε ένα.

Κώστας Φορτούνης: Έπαθε μετάλλαξη με την ΑΕΚ – Τι συνέβη και έκανε του αναλυτές να τρίβουν τα μάτια τους

Αυτό που είχε ενδιαφέρον είναι πως ο Κώστας Φορτούνης είχε οκτώ κερδισμένες μονομαχίες στο έδαφος, σε σύνολο 12.

Σκεφτείτε πως τρεις κερδισμένες μονομαχίες στις έξι είχε ο Νταβίντ Κάρμο και έξι κερδισμένες στις εννιά ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο Σαντιάγκο Έσε, μέτρ του… είδους είχε τέσσερις στις επτά κερδισμένες μονομαχίες στο έδαφος.

Έξι στις 11 κερδισμένες μονομαχίες είχε ο Τσικίνιο και τρεις επιτυχημένες στις έξι ο Γιώργος Μασούρας.

Άλλος παίκτης ο Φορτούνης. Τελικά ποιος όμως είναι πιο χρήσιμος για τον Ολυμπιακό; Γιατί όλα δεν γίνονται.

Διαβάστε επίσης:

MEGA: Έφταιγε ο Ρέτσος!

Ο Μασούρας έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει την αύξηση αποδοχών!

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ομερτά Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Ομερτά Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Κανείς δεν έμαθε τι ειπώθηκε στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ελ Κααμπί: Το συμβόλαιο που συζητείται

Ελ Κααμπί: Το συμβόλαιο που συζητείται

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με τις δύο πλευρές να συζητούν τη διάρκεια και το οικονομικό πακέτο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αντρέ Λουίζ ξανά μέσα

Ολυμπιακός: Αντρέ Λουίζ ξανά μέσα

Ο Ολυμπιακός λέει η λογική πως θα πάει στη Λιβαδειά με τον Αντρέ Λουίζ στην αποστολή και θα μείνουν εκτός άλλοι ξένοι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Θα φάει πάγκο ο Ελ Κααμπί;

Ολυμπιακός: Θα φάει πάγκο ο Ελ Κααμπί;

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη έξοδο στη Λιβαδειά, που θα κρίνει πολλά, πόσο πιθανό είναι να μείνει στον πάγκο ο Ελ Κααμπί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Προβληματισμός με Ρέτσο

Ολυμπιακός: Προβληματισμός με Ρέτσο

Ο Ρέτσος κάνει την χρονιά του φέτος στον Ολυμπιακό, όμως δεν γίνεται να το... βγάλει μόνος του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σκέψεις να γυρίσει στον Ολυμπιακό ο Συλαϊδόπουλος

Σκέψεις να γυρίσει στον Ολυμπιακό ο Συλαϊδόπουλος

Τον τελευταίο καιρό, οι συνεχόμενες ήττες έχουν βάλει τους ανθρώπους της Ρίο Άβε σε... δεύτερες σκέψεις.

Ποδόσφαιρο
Πόλο: Ολυμπιακός – Ραντίτσκι: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός – Ραντίτσκι: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός - Ραντίτσκι στο LEN Champions League, ματς δύναμης και τακτικής, με άμυνες και σωστές επιλογές να κρίνουν ρυθμό και αποτέλεσμα.

Πόλο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο πιο σημαντικός λόγος που ο Ελ Κααμπί παίζει μαζί με τον Ταρέμι

Ολυμπιακός: Ο πιο σημαντικός λόγος που ο Ελ Κααμπί παίζει μαζί με τον Ταρέμι

Ο Ολυμπιακός είναι φανερό πλέον πως έχει θέμα με τους δύο επιθετικούς, ο πιο σημαντικός λόγος που παίζουν Ελ Κααμπί, Ταρέμι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Πιρόλα που έλλειψε πολύ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή

Ο Πιρόλα που έλλειψε πολύ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή

Θετικά είναι τα νεότερα γύρω από την κατάσταση του Λορέντσο Πιρόλα καθώς στον Ολυμπιακό βλέπουν τον Ιταλό αμυντικό να μπαίνει σταδιακά στην τελική φάση της αποθεραπείας του.

Ποδόσφαιρο