ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαντί Καμαρά: Ο Ολυμπιακός θα ζοριστεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, δύσκολο και να τον πουλήσει…

Ο Ολυμπιακός έχει πολλές εκκρεμότητες σε ότι αφορά τα συμβόλαια που λήγουν και μία από αυτές είναι ο Μαντί Καμαρά. Δύσκολο να βγει άκρη με τον Αφρικανό μέσο.
Μαντί Καμαρά: Ο Ολυμπιακός θα ζοριστεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, δύσκολο και να τον πουλήσει…

Πολύ θα ήθελε ο Ολυμπιακός να έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του Μαντί Καμαρά. Ωστόσο, αυτό δεν έχει γίνει ακόμα και τα μηνύματα που παίρνουν στην ομάδα του Πειραιά δεν είναι και τα πλέον αισιόδοξα. Ο Μαντί Καμαρά μοιάζει να αναζητά μια νέα πρόκληση, μια μεταγραφή.

Το καλοκαίρι ο Μαντί Καμαρά δεν έφερε την κατάλληλη πρόταση για να μπορέσει να πουληθεί. Τελικά, η αγωνιστική του παρουσία ήταν τέτοια που ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να μην παραμείνει στην ομάδα. Από εκείνο το φιλικό στη Γλασκώβη όπου ο μέσος από τη Γουινέα έκανε εξαιρετική εμφάνιση, μέχρι και τώρα που φτάνουμε στα μισά της σεζόν είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Το θέμα με τον Μαντί Καμαρά όμως είναι πως το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του. Ο Ολυμπιακός δεν περίμενε η Ρόμα να ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς ύψους 8 εκατ. ευρώ. Θα ήταν υποχρεωμένη να τα καταβάλλει, αν κέρδιζε το Europa League και έπαιρνε την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου. Δεν συνέβη, ο παίκτης επέστρεψε στον Πειραιά και θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όλο το παιχνίδι της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στηρίζεται πολύ στον Μαντί Καμαρά. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως μετά τον Κώστα Φορτούνη είναι ο πολυτιμότερος για τον Ολυμπιακό. Αυτό αποδεικνύεται κι από τους αριθμούς. Όσες φορές δεν ήταν στο αρχικό σχήμα ο Καμαρά, λόγω καρτών ήταν. Με άλλα λόγια, πώληση δεν θα υπάρξει. Διότι, ο Ολυμπιακός δεν θέλει.

Το συμβόλαιο του Μαντί Καμαρά και το θολό τοπίο στην εκπροσώπησή του

Το ερχόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Μαντί Καμαρά. Εν αντιθέσει με τους περισσότερους Αφρικανούς του Ολυμπιακού, εκείνος δεν θα πάει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής τον Ιανουάριο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τουλάχιστον. Οι τόνοι με τον ομοσπονδιακό τεχνικό μπορεί να έπεσαν, αλλά η κόντρα μαίνεται ακόμα ανάμεσά τους.

Ο τοπικός Τύπος μπορεί να ασκεί δριμεία κριτική για τον Μαντί και τη μη κλήση του, αλλά ο Κάμπα Ντιαβαρά δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Μια πιθανή ανατροπή δεδομένων εδώ δεν μοιάζει να υπάρχει σαν επιλογή στο τραπέζι. Με άλλα λόγια, ο Ολυμπιακός έχει έναν ακόμη λόγο να στηρίζεται και να υπολογίζει μέχρι το τέλος της σεζόν στον Μαντί Καμαρά.

Τι θα γίνει όμως από 1η Ιανουαρίου. Από την πλευρά του παίκτη δεν υπάρχει ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Προφανώς δεν έχει κλείσει την πόρτα στην προοπτική να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αλλά θα έχει την ευκαιρία να διαπραγματευτεί την επόμενη ομάδα του χωρίς τους «ερυθρολεύκους». Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό. Κι εκεί θα είναι που θα «μετρηθεί» η αξία του. Διότι, ως τώρα πρόταση ικανοποιητική από σύλλογο που θα ικανοποιήσει και τον Μαντί δεν είχε φτάσει.

Γνωστό είναι πως προτεραιότητά του ο Μαντί Καμαρά έχει την Ιταλία. Εκεί θα ψαχτεί, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε στην Τουρκία έχει πέραση. Το κακό για τον Ολυμπιακό είναι πως δεν είναι πλέον πελάτης της Base o Καμαρά. Άλλαξε μανατζερικό γραφείο και με τη συγκεκριμένη εταιρεία εκπροσώπησης παικτών, ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικές σχέσεις. Πλέον, τα δικαιώματα του 26χρονου μέσου ανήκουν σε δικηγορικό γραφείο.

Εν κατακλείδι, από όλα τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό (Φορτούνης, Καμαρά, Πασχαλάκης, Μασούρας) και δεν είναι κανένα από αυτά εύκολα στη διαπραγμάτευση, του Καμαρά θα είναι το πιο ζόρικο για την ομάδα του Πειραιά…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός πρέπει δυστυχώς να αλλάξει και την στατιστική της Λεβερκούζεν για να προκριθεί

Ο Ολυμπιακός πρέπει δυστυχώς να αλλάξει και την στατιστική της Λεβερκούζεν για να προκριθεί

Το κορυφαίο ποσοστό στην ιστορία των Γερμανών απέναντι στον... Ολυμπιακό και μαζί και η προϊστορία που είναι υπέρ της Λεβερκούζεν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ξακάθαρα πληρώνει το ότι δεν βάζει γκολ ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη – Τώρα θα ήταν άνετος

Ξακάθαρα πληρώνει το ότι δεν βάζει γκολ ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη – Τώρα θα ήταν άνετος

Ο Ολυμπιακός πληρώνει τα λίγα γκολ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μπήκε και η Παρί Σεν Ζερμέν των δισεκατομμυρίων στην κούρσα για Μουζακίτη – Τρίβουν τα χέρια τους στον Ολυμπιακό

Μπήκε και η Παρί Σεν Ζερμέν των δισεκατομμυρίων στην κούρσα για Μουζακίτη – Τρίβουν τα χέρια τους στον Ολυμπιακό

Αν οι Άραβες μπουν... γερά και το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν γίνει πρόταση, ο Ολυμπιακός θα είναι σα να έχει πάρει το... Europa από έσοδα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Συνεχίζει να φορά την τυχερή Adidas ο Πιρόλα

Συνεχίζει να φορά την τυχερή Adidas ο Πιρόλα

Τελικά η κορδέλα εξελίχθηκε σε... τυχερή καθώς με αυτήν στο κεφάλι έβαλε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έγινε… Λεβαδειακός ο Ολυμπιακός στον β’ γύρο – Πρέπει να ανησυχούν στο Λιμάνι

Έγινε… Λεβαδειακός ο Ολυμπιακός στον β’ γύρο – Πρέπει να ανησυχούν στο Λιμάνι

Η μάχη της κορυφής έχει ανοίξει και ο Ολυμπιακός καλείται να αντιδράσει άμεσα αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ντέμης Νικολαϊδης: Δεν ήταν πέναλτι το χέρι του Κοστίνια

Ντέμης Νικολαϊδης: Δεν ήταν πέναλτι το χέρι του Κοστίνια

Ο Ντέμης Νικολαϊδης ζήτησε να υπάρχει μία... συνέπεια στις διαιτητικές αποφάσεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μεντιλίμπαρ: Πιστεύουμε στην ανατροπή

Μεντιλίμπαρ: Πιστεύουμε στην ανατροπή

Ο Μεντιλίμπαρ ζήτησε θάρρος κατοχή και επιθετική διάθεση, επισημαίνοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν πίστευε στα μάτια του ο Μεντιλιμπαρ από τον κόσμο του Ολυμπιακού στη Γερμανία

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Μεντιλιμπαρ από τον κόσμο του Ολυμπιακού στη Γερμανία

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε την τιμητική του με το που εμφανίστηκε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Πάνω από 2.000 στο πλευρό του στη BayArena για την υπέρβαση με Λεβερκούζεν

Ολυμπιακός: Πάνω από 2.000 στο πλευρό του στη BayArena για την υπέρβαση με Λεβερκούζεν

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ετοιμάζει νέα ευρωπαϊκή «εκστρατεία», με περισσότερους από 2.000 φίλους

Ποδόσφαιρο