ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης σε Κόκκαλη: «Σωκράτη δεν έχεις το θάρρος, είσαι αχάριστος»

Η απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Σωκράτη Κόκκαλη...
Μαρινάκης σε Κόκκαλη: «Σωκράτη δεν έχεις το θάρρος, είσαι αχάριστος»

Απάντησε με προσωπική του δήλωση ο Μαρινάκης σε Κόκκαλη, μετά την επιστολή του δεύτερου για το θέμα που έχει ανοίξει για το Ρέντη.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έδωσε τη δική του απάντηση στον πρώην πρόεδρο και ιδιοκτήτη των «ερυθρόλευκων» με επίσημη ανακοίνωση. Μιλώντας σε σκληρή γλώσσα και χαρακτηρίζοντας τον Σωκράτη Κόκκαλη «αχάριστο» για τον τρόπο που έχει φερθεί στον ίδιο.

Παράλληλα, τον καλεί να απαρνηθεί τους εχθρούς του Ολυμπιακού και να ξεκινήσει να ονειρεύεται και ο ίδιος την ομάδα όπως όλοι.

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο Μαρινάκης σε Κόκκαλη:

«Σωκράτη

Δεν έχεις το θάρρος να ζητήσεις συγγνώμη από τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για το ατόπημα σου να διώξεις την Ακαδημία μας από το Ρέντη. Σκοπός σου, να κερδοσκοπήσεις για μια ακόμη φορά εις βάρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ούτε βέβαια έχεις το θάρρος να απολογηθείς για τη συμπεριφορά σου σε βάρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κόκκαλης σε Μαρινάκη: «Φτάνει πια, μη μικραίνεις τον Ολυμπιακό»

Δεν λες τίποτα στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τη δραστηριότητα, με τις ευλογίες σου, του στενού σου συνεργάτη Θωμά Μητρόπουλου ενάντια στην ομάδα μας. Για τις δουλειές των εταιρειών σου με τον Μελισσανίδη (ΟΠΑΠ, γήπεδο ΑΕΚ) καθώς και τις σχέσεις της οικογένειας σου με τη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που πολέμησε λυσσαλέα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που μου παρέδωσες, είχε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ χρέη σε δημόσιο, τράπεζες, παίκτες, ομάδες και προμηθευτές σε κατάσταση πλήρους αφερεγγυότητας, με πολλές εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, που ακόμα και δέκα χρόνια μετά ταλαιπωρούν το Σύλλογο. Παρέδωσες την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε οικονομική κατάσταση χειρότερη από την ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία οδηγήθηκε σε χρεοκοπία, και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία καταδικάστηκε σε πολυετή παρακμή. Αυτό θα ήταν το μέλλον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αν δεν πλήρωνα (και ακόμα πληρώνω) τα χρέη και τις υποχρεώσεις σου.

Έχεις το θράσος να αναφέρεσαι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ξέρεις καλά, ότι είσαι ο μόνος, που αποκόμισε κέρδη εκατομμυρίων ευρώ πουλώντας μετοχές του γηπέδου στον Λαυρεντιάδη και εισπράττοντας εκατομμύρια ευρώ και από εμένα.

Έχεις το θράσος να αναφέρεσαι στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Ξέρεις πολύ καλά, ότι παρέλαβα ένα απλό προπονητικό κέντρο, για το οποίο ξόδεψα εκατομμύρια ευρώ, ώστε να δημιουργηθεί ένα από τα πιο σύγχρονα προπονητικά κέντρα της Ευρώπης. Ένα προπονητικό κέντρο, που μεταβίβασα δωρεάν και πλέον ανήκει για πάντα στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όχι σε εταιρεία συμφερόντων του μεγαλομετόχου, όπως επί των ημερών σου.

Δεν κρύβομαι. Το Πόθεν Έσχες μου είναι απόλυτα ξεκάθαρο και έχω ελεγχθεί τα τελευταία χρόνια όσο κανένας άλλος. Είμαι πάντα μπροστά, πληρώνοντας σε προσωπικό επίπεδο τις μάχες, που έχω δώσει απέναντι σε αυτούς, που θέλουν να βλάψουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Εσύ είσαι αυτός, που συμμαχείς παρασκηνιακά και συνεταιρίζεσαι με τους εχθρούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για να προωθήσεις τα επιχειρηματικά σου συμφέροντα. Σε χρησιμοποιεί ως σημαία του ο κάθε αντι-Ολυμπιακός.

Δεν έχω πολιτικές φιλοδοξίες. Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινάει και σταματάει στο Δήμο Πειραιά, όπου μεγάλωσα, είναι σχέση προσφοράς και τα έργα μιλούν από μόνα τους. Πολιτικές φιλοδοξίες έχεις εσύ και τα μέλη της οικογένειάς σου. Παρέδωσες την ιστορία σου στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προς καπηλεία από τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και όχι μόνο.

Ουδέποτε χρησιμοποίησα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για να προωθήσω τα προσωπικά μου συμφέροντα. Οι επιχειρήσεις μου αναπτύσσονται και προοδεύουν στο εξωτερικό και δεν έχουν καμία σχέση με το ελληνικό Δημόσιο. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήταν για εσένα το όχημα για την προώθηση των κρατικοδίαιτων επιχειρήσεών σου. Αυτές γιγαντώθηκαν κατά την περίοδο που ήσουν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Απέτυχαν και χρεοκόπησαν, οποτεδήποτε δραστηριοποιήθηκαν εκτός των ελληνικών συνόρων.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα τελευταία δέκα χρόνια μεγαλώνει. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αποτελεί πλέον μέλος της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ελίτ, κατακτώντας την υψηλότερη της θέση στην Ευρωπαϊκή της ιστορία. Ο Ερασιτέχνης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος άφησες με εκατομμύρια χρέη, θριαμβεύει σε όλα τα αθλήματα κατακτώντας Ευρωπαϊκούς τίτλους. Η κοινωνική προσφορά της ερυθρόλευκης οικογένειας αποτελεί παράδειγμα για όλους.

Σωκράτη,

είσαι Αχάριστος. Ποτέ δεν εκτίμησες τα όσα σου προσέφερα. Σε στήριξα στις προσωπικές και επιχειρηματικές σου αντιπαραθέσεις σεβόμενος την ιστορία και την προσφορά σου στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Αυτήν την ιστορία, όμως, εσύ δεν τη σεβάστηκες. Τα τελευταία τρία χρόνια αποφάσισες να συμμαχήσεις με τους εχθρούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας. Και όλα αυτά για να προωθήσεις μια ακόμα φορά τα προσωπικά σου συμφέροντα.

Σε καλώ ακόμα και τώρα να απαρνηθείς τους εχθρούς μας και να ξεκινήσεις να ονειρεύεσαι μαζί μας για το μεγαλείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

Βαγγέλης Μαρινάκης», ανέφερε αναλυτικά η δήλωση με την οποία απάντησε ο Μαρινάκης σε Κόκκαλη.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός – Κάρλος Βιθέντε: Ο εκρηκτικός Ισπανός εξτρέμ στο προσκήνιο που δείχνει πως ο Μεντιλίμπαρ θα πάρει και άλλον

Ολυμπιακός – Κάρλος Βιθέντε: Ο εκρηκτικός Ισπανός εξτρέμ στο προσκήνιο που δείχνει πως ο Μεντιλίμπαρ θα πάρει και άλλον

Αποτελεί ρεαλιστική και σοβαρή υποψηφιότητα με 10 εκατ. ευρώ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Μπάμπης Κωστούλας: Το ένα εκατομμύριο είχε φανεί… πολύ στις Ιταλικές ομάδες

Μπάμπης Κωστούλας: Το ένα εκατομμύριο είχε φανεί… πολύ στις Ιταλικές ομάδες

Ο Μπάμπης Κωστούλας είχε προκαλέσει το σοβαρό ενδιαφέρον μεγάλων Ιταλικών ομάδων, που όμως το εκατομμύριο τους φάνηκαν πολλά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το λάθος για τον Κωστούλα, η κίνηση του Μπέου και το σχέδιο του Βιτόρια!

Το λάθος για τον Κωστούλα, η κίνηση του Μπέου και το σχέδιο του Βιτόρια!

Το Σαββατοκύριακο αρχίζει και πάλι με πολλές αποκαλύψεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το πιο σημαντικό εμπόδιο του Ολυμπιακού για Μίγια

Το πιο σημαντικό εμπόδιο του Ολυμπιακού για Μίγια

Το αγκάθι για την μεταγραφή του Μίγια στον Ολυμπιακό δεν είναι το ούτε το οικονομικό, ούτε η Χετάφε.

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Ο Μίσιτς ευτυχώς δεν έχει πια τον Ραζνάτοβιτς ατζέντη

Ο Μίσιτς ευτυχώς δεν έχει πια τον Ραζνάτοβιτς ατζέντη

Ο Ραζνάτοβιτς βγήκε στην επίθεση για όσα είπε ο Μπαρτζώκας για τον Πετρούσεφ, το ευτυχές για τον Ολυμπιακό δεν έχει πια τον Μίσιτς

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Έχει λόγο που επιμένει για Κρουζ ο Μεντιλίμπαρ…

Ολυμπιακός : Έχει λόγο που επιμένει για Κρουζ ο Μεντιλίμπαρ…

Ο Ολυμπιακός βλέπει Χουάν Κρουζ, γιατί ο Μεντιλίμπαρ δεν κάνει πίσω στο βασικό του “θέλω”: εξτρέμ που να παίζει με το αριστερό. Ο Αργεντινός της Λεγανιές έχει αρχίσει να κερδίζει πόντους.

Ποδόσφαιρο
Έλληνες του εξωτερικού: Μπάμπης Κωστούλας: Το αντίο του στον κόσμο του Ολυμπιακού

Μπάμπης Κωστούλας: Το αντίο του στον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο Μπάμπης Κωστούλας είπε το αντίο στον κόσμο του Ολυμπιακού

Έλληνες του εξωτερικού
Έλληνες του εξωτερικού: Μπάμπης Κωστούλας: «Φίλοι της Μπράιτον, μπορείτε να με φωνάζετε Μπάμπη»

Μπάμπης Κωστούλας: «Φίλοι της Μπράιτον, μπορείτε να με φωνάζετε Μπάμπη»

Ο Μπάμπης Κωστούλας συστήθηκε στους φιλάθλους της Μπράιτον

Έλληνες του εξωτερικού
Έλληνες του εξωτερικού: Μπάμπης Κωστούλας: Αυτό είναι το συμβόλαιό του στην Μπράιτον, τα λεφτά και η χρονική διάρκεια

Μπάμπης Κωστούλας: Αυτό είναι το συμβόλαιό του στην Μπράιτον, τα λεφτά και η χρονική διάρκεια

Ο Μπάμπης Κωστούλας και το συμβόλαιό του στην Μπράιτον

Έλληνες του εξωτερικού