ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: «Γκάζια» στο ημίχρονο με Βόλο

Έβαλε τις φωνές ο Πορτογάλος τεχνικός στο ημίχρονο του αγώνα πρωταθλήματος...
Μαρτίνς: «Γκάζια» στο ημίχρονο με Βόλο

Αυτό το οποίο τονίζει από την προηγούμενη εβδομάδα συνεχώς ο Πέδρο Μαρτίνς, είναι οι παίκτες του να έχουν απόλυτη συγκέντρωση. Όχι μόνο για το ματς με τον Βόλο που έγινε το Σάββατο, αλλά και για τις αναμετρήσεις με Τότεναμ και Παναθηναϊκό.

Στο παιχνίδι με τον Βόλο ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Και κατάφερε μόλις στο 12′ να ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά του Γκιλιέρμε, μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά. Παρά το γεγονός ότι σκόραρε νωρίς η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ρυθμός των «ερυθρόλευκων» έπεσε και αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Πέδρο Μαρτίνς. Φάνηκε αυτό και στο ημίχρονο.

Όταν οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του αγώνα, ο Πορτογάλος κόουτς έβαλε «γκάζια» στους παίκτες του. Φώναξε αρκετά στους ποδοσφαιριστές του, καθώς τους είδε ότι χαλάρωσαν μετά το 1-0 και αυτό ήταν κάτι που δεν το ήθελε καθόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Ο κόσμος περιμένει… Παναθηναϊκό!

Έτσι στο δεύτερο μέρος ακολούθησαν τις οδηγίες του οι «ερυθρόλευκοι» και ξέφυγε το σκορ πηγαίνοντας στο 5-0!

Δεν είχε να κάνει μόνο με το ματς απέναντι στον Βόλο, αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια με Τότεναμ και Παναθηναϊκό. Τους θέλει στην… τσίτα του ποδοσφαιριστές του ο Μαρτίνς και είναι κάτι που τους το έχει τονίσει και στις προπονήσεις στο Ρέντη.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Δημήτρης Μαργωμένος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Παίρνει επιθετικό και υπάρχει λόγος

Ολυμπιακός μεταγραφές: Παίρνει επιθετικό και υπάρχει λόγος

Ο επιθετικός του που έχει κινήσει τις διαδικασίες να βρει ομάδα για να πάρει μεταγραφή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Φεύγει ο Γιάρεμτσουκ – Έφερε πρόταση

Ολυμπιακός: Φεύγει ο Γιάρεμτσουκ – Έφερε πρόταση

Ολυμπιακός: Ο Γιάρμετσουκ θεωρεί πως έχει πολλά να δώσει ακόμα και να πάρει το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Πάνε για βασικοί με την ΑΕΚ Μπρούνο και Σιπιόνι

Ολυμπιακός νέα: Πάνε για βασικοί με την ΑΕΚ Μπρούνο και Σιπιόνι

Οι δύο παίκτες από τους λεγόμενους αναπληρωματικούς κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα άλλαξε όλα ο Ποντένσε

Τα άλλαξε όλα ο Ποντένσε

Το... γύρισε ο Ποντένσε με τον Μεντιλίμπαρ να τρίβει τα χέρια του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αποθέωση Μπρούνο, Ποντένσε και Σιπιόνι

Ολυμπιακός: Αποθέωση Μπρούνο, Ποντένσε και Σιπιόνι

Μετά το δύσκολο όπως αποδείχτηκε παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον Βόλο (1-0), ο Μεντιλίμπαρ ξεχώρισε τους τρεις ποδοσφαιριστές για την απόδοσή τους και τους το είπε και στου Ρέντη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει περισσότερο στην εμπειρία παρά στη φιλοδοξία των ποδοσφαιριστών.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι ο Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός νέα : Πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι ο Αντρέ Λουίζ

Πιο το επικρατέστερο σενάριο να δούμε για πρώτη φορά τον Αντρέ Λουίζ να αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πότε έρχεται Ελλάδα ο Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πότε έρχεται Ελλάδα ο Αντρέ Λουίζ

Θέμα χρόνου είναι η άφιξη του Αντρέ Λουίζ από την Πορτογαλία στον Ολυμπιακό για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Ποδόσφαιρο