ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: «Η φιλοσοφία μας είναι η νίκη, όχι η ισοπαλία»

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε για το ματς της Τρίτης με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία για το Champions League...
Μαρτίνς: «Η φιλοσοφία μας είναι η νίκη, όχι η ισοπαλία»

Μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς του αγώνα με τη Μαρσέιγ.

ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Μασσαλία την Τρίτη το βράδυ για το Champions League και ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του κοιτάει μόνο τη νίκη.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου τεχνικού…

Επιβεβαιώνετε ότι ο Βαλμπουενά δεν θα παίξει;
Ναι δεν θα αγωνιστεί, έχει έρθει εδώ μαζί μας στη Γαλλία για να στηρίξει την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός παίζει για δύο αποτελέσματα. Με ισοπαλία πάει σίγουρα στο Europa League, με νίκη έχει ελπίδες για το Champions League. Η δική σας προτεραιότητα ποια είναι;
Φυσικά θέλουμε να μείνουν ζωντανές οι ελπίδες να προχωρήσουμε. Πάντα προσπαθούμε για τη νίκη, πάντα το κάνει αυτό ο Ολυμπιακός. Η αλήθεια είναι πως εξαρτόμαστε και από το άλλο αποτέλεσμα του ομίλου. Ακόμη και αν πάνε τα πράγματα εκεί όπως θέλουμε, αν δεν νικήσουμε εμείς δεν θα σημαίνει τίποτα αυτό. Όποια ομάδα πάει για την ισοπαλία είναι πιο κοντά να χάσει, εμείς δεν είμαστε τέτοια ομάδα. Όλοι γνωρίζετε τη φιλοσοφία μας και αυτή είναι να παίζουμε πάντα για τη νίκη και αυτό ήρθαμε να κάνουμε.

Σας προσθέτει ένα επιπλέον άγχος το γεγονός ότι η Μαρσέιγ δεν έχει σκοράρει μέχρι τώρα στη διοργάνωση και μπορεί να το κάνει τώρα με τη δική σας ομάδα;
Ειλικρινά θα πω ότι τα ματς ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Πόρτο είναι ισορροπημένα. Τα αποτελέσματα κρίθηκαν σε λεπτομέρειες. ΤΟ δικό μας κρίθηκε σε ατομικό λάθος αλλά και ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις επιθέσεις που δημιουργήσαμε. Ανάμεσα σε Πόρτο και Μαρσέιγ κρίθηκε σε ένα άστοχο πέναλτι. Και το δικό μας ματς με τη Μαρσέιγ κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στη Γαλλία τα πάει καλά η Μαρσέιγ και είναι μία δυνατή ομάδα. Είναι ισορροπημένα τα μεταξύ μας ματς. Η Μαρσέιγ αξίζει τον σεβασμό μας παρά το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει ακόμα και το αποδεικνύει αυτό στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη έχει δείξει συγκεκριμένο πρόσωπο. Επέστρεψαν δύο πρόσωπα Χολέμπας και Ελ Αραμπί, έχετε καταλήξει όσον αφορά τον σχηματισμό της ομάδας και αν θα χρησιμοποιήσετε τον Βρουσάι;
Ο Μάριος έχει εξαιρετική εξέλιξη και είναι ένας καλός πονοκέφαλος για εμένα. Ανταποκρίνεται και τον ξέρουμε από πέρσι όταν ήταν στην Ολλανδία. Το καλοκαίρι όταν τον φωνάξαμε πίσω ήταν αρκετά θετικός. Είμαι ανοιχτός πάντα στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βελτιώνονται και θέλουν να αγωνίζονται. Ο Μάριος ναι έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί ακόμη και σε αυτό το ματς με τη Μαρσέιγ. Η επιστροφή του Χολέμπας, για να ολοκληρώσω, και του Ελ Αραμπί, είναι θετικές και μας δίνουν λύσεις. Αν και όπως είδατε έχουμε λύσεις αρκετές στο ρόστερ μας. Ο Ελ Αραμπί είναι ο εκτελεστής μας και ένας εκπληκτικός παίκτης. Και η επιστροφή του Χολέμπας είναι σημαντική γιατί είδατε ότι στα προηγούμενα ματς τον αντικαταστήσαμε με τον Ραφίνια αριστερά που δεν είναι η θέση του.

Δημήτρης Μαργωμένος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ποιος είναι ο Γκαστόν Ερνάντες που όλο ακούγεται για τον Ολυμπιακό

Ποιος είναι ο Γκαστόν Ερνάντες που όλο ακούγεται για τον Ολυμπιακό

Έντονο ενδιαφέρον για τον Γκαστόν έχει δείξει και η Ατλέτικο Μινέιρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7

Το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7

Η επιμνημόσυνη δέηση θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δύο αλλάγες στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Δύο αλλάγες στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Οι αλλαγές αυτές έγιναν στο πλαίσιο της δυνατότητας που παρέχει η UEFA για περιορισμένες διορθώσεις στη λίστα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν ξέχασε τον στόπερ που τον δυσκόλεψε πολύ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν ξέχασε τον στόπερ που τον δυσκόλεψε πολύ

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2026, γεγονός που τον καθιστά ελκυστική λύση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δίνει ο Ολυμπιακός 12 εκατ. για Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο

Δίνει ο Ολυμπιακός 12 εκατ. για Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μεταξύ των συλλόγων που κατέθεσαν προσφορά στα 12 εκατ. ευρώ για τον παίκτη που είναι από τους καλύτερους στη Βραζιλία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Ένα βήμα πιο κοντά στον Φρεντ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ένα βήμα πιο κοντά στον Φρεντ

Ο Φρεντ έχει συμβόλαιο στη Φενέρ μέχρι 2027 και η αξία του στο Transfermarkt βρίσκεται στα 7 εκατ. ευρώ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Δανεικός στον Ατρόμητο ο Πνευμονίδης!

Ολυμπιακός: Δανεικός στον Ατρόμητο ο Πνευμονίδης!

Δανεικό στον Ατρόμητο παραχωρεί τον Σταύρο Πνευμονίδη ο Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αν κάνει μια μεταγραφή, αυτή θα είναι

Ολυμπιακός: Αν κάνει μια μεταγραφή, αυτή θα είναι

Ο Ολυμπιακός ρίχνει τις τελευταίες ματιές στην αγορά, όλα είναι ανοικτά για μεταγραφή και αν πάρει παίκτη θα είναι σε αυτήν τη θέση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Κλέιτον τρέλανε τον Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Ο Κλέιτον τρέλανε τον Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός έβαλε σε αγωνιστικό ρυθμό και τον Κλέιτον, αυτά που έδειξε ήταν μάλλον παραπάνω από τα αναμενόμενα

Ποδόσφαιρο