ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: Ο απολογισμός των φιλικών στην Αυστρία (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τον απολογισμό για τα φιλικά στην Αυστρία, στάθηκε στους τραυματισμούς, αλλά και την εικόνα των νεαρών παικτών
Μαρτίνς: Ο απολογισμός των φιλικών στην Αυστρία (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τον απολογισμό για τα φιλικά στην Αυστρία, στάθηκε στους τραυματισμούς, αλλά και την εικόνα των νεαρών παικτών.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 την Κραϊόβα στο 6ο και τελευταίο φιλικό στην Αυστρία. Γυρίζει στην Αθήνα για να συνεχίσει την προετοιμασία του. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει και τον απολογισμό του, στην κάμερα της NOVA.

Αρχικά μίλησε για το φιλικό: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και ενδιαφέρον. Παίξαμε και από μέσα και από τα πλάγια. Στο β’ δεν παίξαμε τόσο καλά λόγω κούρασης και ζέστης. Αλλά δείξαμε καλό χαρακτήρα στο παιχνίδι. Πρέπει όμως να δούμε και την κούραση στο β’».

Στην συνέχεια ο Μαρτίνς αναφέρθηκε στον Κρίστινσον: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής δικός μας. Τον υπολογίζουμε. Μην ξεχνάμε ότι είναι διεθνής με τη χώρα του και είναι εδώ να παλέψει για μία θέση».

Για το 10ήμερο στην Αυστρία και τα 6 φιλικά: «Είχαμε θετική εικόνα. Ειδικά στα δύο πρώτα παιχνίδια δείξαμε πολύ θετικά στοιχεία. Αλλά κάναμε και αρκετά λάθη και είχαμε δυσκολίες. Στο τρίτο και στο τέταρτο πήγαμε πολύ καλύτερα. Διορθώσαμε πολλά λάθη και είδαμε έναν καλύτερο Ολυμπιακό.

Στο πέμπτο και στο έκτο θέλαμε να δούμε τα όριά μας. Μέχρι που μπορούμε να αντέξουμε και να δείξουμε χαρακτήρα. Αρκετοί παίκτες έπαιξαν πιο πολλά λεπτά.

Είχαμε θετική εικόνα, με μοναδική στενοχώρια τους τραυματισμούς όπως αυτός του Κώστα. Αυτό δεν μας ικανοποιεί αλλά πρέπει να προχωρήσουμε».

Στο τέλος ο Μαρτίνς ρωτήθηκε για τους πολλούς νεαρούς και αν είναι η δική τους προετοιμασία: «Θα έλεγα ότι είναι μία προετοιμασία του Ολυμπιακού. Είδαμε νέους παίκτες. Αλλά μερικοί από αυτούς θέλουν ακόμα πολλή δουλειά. Δεν είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα. Κρατάω θετικό αποτέλεσμα από το β’ στάδιο της προετοιμασίας. Γιατί είδαμε καλό παιχνίδι και δουλέψαμε πάρα πολύ στη φυσική κατάσταση. Είχαμε πολύ καλή εικόνα».

 

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός – Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα 2-0: Το 45λεπτο «φωτιά» που έδειξε πολλά! (vids)

Μετάλλαξη «Δέλτα»: Αυτά είναι τα συμπτώματα που πρέπει να σας κάνουν να ψαχτείτε

Στα δικαστήρια το OPEN με την Κατερίνα Καινούργιου – Τι έχει συμβεί

 

 

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Οι σκέψεις για ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ – Έκπληξη με Αντρέ Λουίζ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Οι σκέψεις για ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ – Έκπληξη με Αντρέ Λουίζ

Στις σκέψεις τους Μεντιλίμπαρ είναι να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς, η οποίοι έκαναν υπερπροσπάθεια την Τετάρτη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Διπλό στα χιόνια στο Άμστερνταμ – Μέσα και ο Αντρέ Λουίζ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Διπλό στα χιόνια στο Άμστερνταμ – Μέσα και ο Αντρέ Λουίζ

Ταχύρρυθμα ένταξης ξεκίνησε ο Μεντιλίμπαρ στο Αντρέ Λουίζ και ο λόγος είναι πως ο Βάσκος τον υπολογίζει κανονικά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Η απουσία που πέρασε στα ψιλά δείχνει όμως τέλος εποχής

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η απουσία που πέρασε στα ψιλά δείχνει όμως τέλος εποχής

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τερματοφύλακα δεν είναι τυχαία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Τέλος ο Γιάρεμτσουκ – Δεν γυρίζει στον Πειραιά

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τέλος ο Γιάρεμτσουκ – Δεν γυρίζει στον Πειραιά

Επίσημα ο Γιάρεμτσουκ ήταν τραυματίας, όμως και... και άλλοι παίκτες που είχαν στον παρελθόν τραυματισμό βρέθηκαν στην αποστολή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο χειρότερο σημείο ο τραυματισμός του Πιρόλα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο χειρότερο σημείο ο τραυματισμός του Πιρόλα

Στον Ολυμπιακό ξέρουν πως το κορμί του Πιρόλα θέλει διαχείριση, μην μπορώντας να αντέξει συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Το… παιχνίδι της ζωής του έκανε ο Ρέτσος αλλά αυτό είναι κανονικότητα

Ολυμπιακός νέα: Το… παιχνίδι της ζωής του έκανε ο Ρέτσος αλλά αυτό είναι κανονικότητα

Στα 27 του πλέον, ο Παναγιώτης Ρέτσος κάνει αυτό που από... πάντα ήταν αναμενόμενο πως θα κάνει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έκανε το απίστευτο ο Ολυμπιακός – Μάζεψε 3.750 βαθμούς σε μία μέρα

Έκανε το απίστευτο ο Ολυμπιακός – Μάζεψε 3.750 βαθμούς σε μία μέρα

Ολυμπιακός κέρδισε κρίσιμους βαθμούς συντελεστή, ανέβηκε πάνω από τους Ρέιντζερς και κρατά στα χέρια του ένα σενάριο απευθείας εισόδου στο Champions League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: «Και τα παπούτσια του Έσε μέσα!» – Ξέφυγε στην περιγραφή του γκολ του Ολυμπιακού ο…

«Και τα παπούτσια του Έσε μέσα!» – Ξέφυγε στην περιγραφή του γκολ του Ολυμπιακού ο…

… ο Διονύσης Βερβελές ξέφυγε στην περιγραφή του γκολ του Ολυμπιακού με το οποίο ήρθε η πρόκριση στο Champions League

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά ο Αντέ Λουίζ στο MEGA (vid)

Ολυμπιακός : Με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά ο Αντέ Λουίζ στο MEGA (vid)

Δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Αντρέ Λουίζ στο MEGA, αμέσως μετά την πρόκριση στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ

Ποδόσφαιρο