ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός Β’, οι προσδοκίες του και η γνώμη για τον Ιμπαγάσα

Ο Ολυμπιακός Β' είναι κάτι που ήθελε να γίνει ο Πέδρο Μαρτίνς, από τότε που ήρθε στην Ελλάδα
Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός Β’, οι προσδοκίες του και η γνώμη για τον Ιμπαγάσα

Ο Πέδρο Μαρτίνς τσεκάρει τα πάντα για το πρότζεκτ… Ολυπιακός Β’, με τις προσδοκίες να είναι μεγάλες, ενώ έχει καλή άποψη για τον Ιμπαγάσα.

Αρχές Οκτωβρίου μπαίνει στην μάχη της Super League 2 ο Ολυμπιακός Β’. Ο Πέδρο Μαρτίνς να βγουν πολλά θετικά από αυτό το σχέδιο. Και μιλώντας σχετικά στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε στον Ιμπαγάσα.

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βήμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Tο οποίο θα το βοηθήσει πάρα πολύ. Τα παιδιά θα έρθουν πιο έμπειροι και καλά προετοιμασμένοι στις πρώτες ομάδες.

Είναι πολύ σημαντικό γιατί δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να αγωνιστούν σε μια ανταγωνιστική διοργάνωση. Που θα τους βοηθήσει να εξελιχτούν ως παίκτες και ως άνθρωποι. Να έρθουν πολύ πιο ώριμοι και έτοιμοι και να έχουν καλύτερες ευκαιρίες για να ενταχθούν στις πρώτες ομάδες τους και τις Εθνικές.

Είναι πραγματικά τέλειες οι συνθήκες στις οποίες δουλεύουν αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον, βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή και συνεργασία με τον Ιμπαγάσα. Γιατί θέλουμε την προπόνηση, το γυμναστήριο, τη διατροφή, τη μεθοδολογία όλων των παικτών να την έχουμε σε συνεργασία. Κι έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις συνθήκες που έχει στην πρώτη ομάδα. Είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον γιατί τα παιδιά αυτά τα αντιμετωπίζουμε πλέον ως επαγγελματίες και έχουμε καθημερινή συνεργασία και επίβλεψη.

Ιδανικές οι συνθήκες για Ιμπαγάσα

Μαζί με τον Ιμπαγάσα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είναι τέλειες οι συνθήκες με τις οποίες δουλεύει αυτό το πρότζεκτ και θα είναι πολύ ωραία τα αποτελέσματα ειδικά με τον τρόπο που δουλεύουν στον Ολυμπιακό.

Πραγματικά είναι κάτι πολύ χρήσιμο γιατί υπάρχουν παιδιά κάτω των 19 ετών. Που βρίσκονται εκτός διοργανώσεων εδώ και δύο χρόνια τα οποία θα μπουν σε μία διοργάνωση πολύ ανταγωνιστική. Θα παίζουν απέναντι σε επαγγελματίες που είναι 30 ετών, θα είναι παίκτες έμπειροι που βρίσκονται στον επαγγελματικό χώρο εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι κάτι σημαντικό γιατί θα βοηθήσει τα παιδιά να προετοιμαστούν. Και να έχουν πολύ καλύτερες ευκαιρίες για να γίνουν πιο εύκολα καλύτεροι επαγγελματίες. Επίσης θα παίξουν σε παιχνίδια πάρα πολύ σημαντικά για την ομάδα μας.

Ο Ιμπαγάσα έχει μία ομάδα πάρα πολύ καλά προσανατολισμένη, νομίζουμε πως έχει ποιοτικά αποτελέσματα και έτσι οι παίκτες αυτοί -όπως είναι ο απώτερος στόχος- θα είναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι και έτοιμοι, να έρθουν με εμπειρίες για να πάρουν κάποια στιγμή μέρος στην πρώτη ομάδα».

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη φορά τόση γκρίνια για τον Ροντινέι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη φορά τόση γκρίνια για τον Ροντινέι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Άλλες χρονιές ο Ροντινέι σε παιχνίδια όπως αυτό με την Κηφισιά θα έβγαζε... μάτια. Τώρα χάθηκε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Και τώρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος – Ο εξτρέμ που χρειάζεται άμεσα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Και τώρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος – Ο εξτρέμ που χρειάζεται άμεσα

Δεν γίνεται να βγάλει τον δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός με αυτόν τον Στρεφέτσα και με τον Ζέλσον Μαρτίνς να μην... ξέρεις πότε θα βγάλει ξανά τραυματισμό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά: Ήταν πέναλτι στον Μπιανκόν;

Ολυμπιακός – Κηφισιά: Ήταν πέναλτι στον Μπιανκόν;

Ο Μπιανκόν μάλιστα, στάθηκε κατά την διάρκεια των δηλώσεών του μετά την αναμέτρηση, στη συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ο Στρεφέτσα δεν μπορεί το παιδί – Είναι κρίμα αλλά δεν βγαίνει η μεταγραφή

Ολυμπιακός νέα: Ο Στρεφέτσα δεν μπορεί το παιδί – Είναι κρίμα αλλά δεν βγαίνει η μεταγραφή

Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του, να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται, να παίξει την μπάλα του και να αφήσει τους εγωισμούς και την διάθεση να δώσει απαντήσεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Έριξε την καρδάρα με το γάλα ο Ολυμπιακός και τώρα τρέχει

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Έριξε την καρδάρα με το γάλα ο Ολυμπιακός και τώρα τρέχει

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον να κυνηγήσει και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα βαθμούς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Φέρτε πίσω τον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Φέρτε πίσω τον Ελ Κααμπί

Καταλυτικός ο Ελ Κααμπί στον αγωνιστικό προσανατολισμό του Ολυμπιακού, με τον Γιάρεμετσουκ και τον Ταρέμι να μην μπορούν να τον αντικαταστήσουν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά: Πέντε φορές έπεσε κάτω ο Ραμίρες για καθυστέρηση

Ολυμπιακός – Κηφισιά: Πέντε φορές έπεσε κάτω ο Ραμίρες για καθυστέρηση

Πέρασε το μεγαλύτερο... μέρος του 2ου ημιχρόνου κάτω, καθώς όλο έπεφτε λόγω... τραυματισμού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Καμία σκέψη αγοράς!

ΠΑΟΚ: Καμία σκέψη αγοράς!

Ποιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ χάνει το… στοίχημα της καθιέρωσης στον δικέφαλο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Δεν βλέπεται ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο με την Κηφισιά

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Δεν βλέπεται ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο με την Κηφισιά

Οι φωνές του Βάσκου δεν ήταν ικανές να ξυπνήσουν τους παίκτες του που ήδη... βρίσκονταν σε διακοπές.

Ποδόσφαιρο