ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς στους παίκτες: «Δεν ήταν εικόνα αυτή»

«Βιντεοθεραπεία» περιελάμβανε η πρώτη ημέρα στο Ρέντη για τους εσώκλειστους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού!
Μαρτίνς στους παίκτες: «Δεν ήταν εικόνα αυτή»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε βίντεο στους παίκτες του Ολυμπιακού και τους επισήμανε τα λάθη τους, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Το «ritiro» βρίσκεται σε πλήρη ισχύ και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παραμένουν εσώκλειστοι στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Την Τρίτη (23/10), είναι προγραμματισμένη προπόνηση και το πρωί της Τετάρτης (23/10) η αποστολή θα αναχωρήσει για το Λουξεμβούργο εν όψει του αγώνα με την Ντουντελάνζ. Τη Δευτέρα (22/10), λοιπόν, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του και ανέλυσε τα λάθη (ομαδικά και ατομικά) στον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, κάνοντας παρατηρήσεις σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν. Ο προπονητής του Ολυμπιακού και το επιτελείο του έδειξαν επιλεγμένα κομμάτια σε βίντεο με τα λάθη που έγιναν, εστιάζοντας κυρίως στο κάκιστο πρώτο ημίχρονο των «ερυθρόλευκων». Ο Μαρτίνς «χτύπησε» καμπανάκι στους παίκτες, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να σεβαστούν τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Όπως γράφει το Sportime, στο φύλλο της Τρίτης (23/10), η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να «μαντρώσει» τους παίκτες στο Ρέντη ήταν αναμφίβολα και με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης. Άλλωστε, εκείνο που πείραξε περισσότερο είχε να κάνει με τη νοοτροπία του πρώτου 45λεπτου απέναντι στον ΟΦΗ. Στο ημίχρονο, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες. Στο τέλος του αγώνα, ήταν εμφανώς προβληματισμένος με τον τρόπο που προσέγγισαν το ματς οι παίκτες, κυρίως πνευματικά. Δεν ήταν τυχαίες οι κουβέντες του, στη συνέντευξη Τύπου, πως πρέπει να σέβονται τη φανέλα που φοράνε και πως βρίσκονται σε ένα μεγάλο σύλλογο. Γιατί κάτι ανάλογο τους επισήμανε τη Δευτέρα (23/10), στο Ρέντη. «Δεν ήταν εικόνα αυτή που να αρμόζει σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Πρέπει να συνέλθετε τώρα που είναι νωρίς. Σας είχα επισημάνει πως ο ΟΦΗ θα είναι τελείως διαφορετικός και εσείς δεν προετοιμαστήκατε καλά πνευματικά. Πρέπει να βγάλουμε άμεσα αντίδραση» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές.

Βάλ’ το, ρε Γκερέρο…

Παίρνει μέτρα ο Μαρτίνς, όλοι Ρέντη μέχρι την Τετάρτη (24/10)!

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει περισσότερο στην εμπειρία παρά στη φιλοδοξία των ποδοσφαιριστών.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι ο Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός νέα : Πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι ο Αντρέ Λουίζ

Πιο το επικρατέστερο σενάριο να δούμε για πρώτη φορά τον Αντρέ Λουίζ να αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πότε έρχεται Ελλάδα ο Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πότε έρχεται Ελλάδα ο Αντρέ Λουίζ

Θέμα χρόνου είναι η άφιξη του Αντρέ Λουίζ από την Πορτογαλία στον Ολυμπιακό για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Ο Αντρέ Λουίζ είναι ο παίκτης που ήθελε 2 χρόνια τώρα ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός μεταγραφές : Ο Αντρέ Λουίζ είναι ο παίκτης που ήθελε 2 χρόνια τώρα ο Μεντιλίμπαρ

Επιτέλους ο Ολυμπιακός κάνει μία μεταγραφή που την ήθελε διακαώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από την πρώτη μέρα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Μπορεί και 4 αποχωρήσεις άμεσα…

Ολυμπιακός μεταγραφές : Μπορεί και 4 αποχωρήσεις άμεσα…

Δεν είναι μόνο τι μεταγραφές θα κάνει ο Ολυμπιακός, είναι και οι αποχωρήσεις που μπορεί να φτάσουν και τις τέσσερις…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Τελείωσε του Αντρέ Λουίζ – Δικός του!

Ολυμπιακός μεταγραφές : Τελείωσε του Αντρέ Λουίζ – Δικός του!

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Αντρέ Λουίζ, μιας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Καρπετόπουλος : «Φώναξε ο Ποντένσε στον Μεντιλίμπαρ…»

Ολυμπιακός – Καρπετόπουλος : «Φώναξε ο Ποντένσε στον Μεντιλίμπαρ…»

Για την απόδοση του Ντάνιελ Ποντένσε κόντρα στον Βόλο είχε αρκετά να πει ο Αντώνης Καρπετόπουλος…

Ποδόσφαιρο