ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασούρας: «Έχουμε την τύχη να έχουμε προπονητή τον Μαρτίνς»

Η δήλωση του Γιώργου Μασούρα...
Μασούρας: «Έχουμε την τύχη να έχουμε προπονητή τον Μαρτίνς»

Εκ των κορυφαίων που είχε ο Ολυμπιακός στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν ο Γιώργος Μασούρας.

Ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» σημείωσε δύο γκολ στην Τρίπολη.

Και σε δηλώσεις που έκανε ο Μασούρας στη NOVA σχολίασε και τα όσα πέρασε ο φίλος του και πρώην συμπαίκτης του στον Πανιώνιο, Τασουλής:

«Το συγκεκριμένο πλάνο για όλους τους άλλους αποτελεί έκπληξη για μένα ήταν κάτι που μου βγήκε αυθόρμητα. Με το Χρήστο είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι. Είναι αγωνιστής, είναι ένα πρότυπο από όταν ήταν στον Πανιώνιο. Είναι ένας μαχητής της ζωής. Μετά από τραυματισμούς που άλλοι δεν θα επέστρεφαν κατάφερε να επιστρέψει και να σκοράρει μάλιστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πασαλίδης: «Ζητώ συγνώμη τον χτύπησα άθελά μου»

Οι δυσκολίες ενώνουν τους ανθρώπους. Όλοι από εκείνη τη φουρνιά έχουν κατορθώσει πολλά και όταν τους βλέπω θυμάμαι ωραίες στιγμές».

Σε ερώτηση για το δικό του παιχνίδι, είπε: «Πάντα υπάρχουν σημεία που μπορείς να βελτιωθείς. Ήταν καλό παιχνίδι. Είχα σκαμπανεβάσματα ήθελα ένα ματς να κάνω restart το έκανα και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και να πετυχαίνω τους στόχους μου αλλά και τους στόχους της ομάδας».

Παράλληλα του ζητήθηκε να σχολιάσει την αλλαγή που είχε γίνει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Όχι ταρακούνημα δεν θα το έλεγα. Δεν θέλεις να συμβαίνουν σε σένα τέτοιες στιγμές. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό θα υπάρχουν τέτοιες στιγμές. Σημαντικό να σηκώνεις κεφάλι. Δεν έχει να κάνει με την απόδοσή μου αλλά με την τακτική και αυτό που ήθελε το ματς αυτό που είπε ο προπονητής μου».

Αναφορικά με τον Πέδρο Μαρτίνς, είπε ο Μασούρας: «Στα τελευταία δυο ματς δείχνουμε ποιος είναι το αφεντικό και μας βοηθά να βγάζουμε την ποιότητά μας. Απέναντι στον Ολυμπιακό όλες οι άμυνες είναι πιο κλειστές.

Έχουμε την τύχη να έχουμε προπονητή να έχει επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές. Δεν καταδικάζει τους ποδοσφαιριστές σε οποιοδήποτε λάθος. Αυτό βοηθά τον ποδοσφαιριστή να σηκώσει κεφάλι και να δουλέψει. Εγώ έτσι το εξέλαβα μετά το παιχνίδι. Γενικά η ατμόσφαιρα στην ομάδα βοηθά τον κάθε παίκτη αλλά και εμένα.

Όλοι κρινόμαστε στον Ολυμπιακό. Σίγουρα ο προπονητής δέχεται μεγάλη πίεση. Είναι ένας άνθρωπος που σκέφτεται πολύ να προστατέψει τους ποδοσφαιριστές πρώτα και μετά τον εαυτό του και αυτό του στοιχίζει στα αρνητικά αποτελέσματα».

Σχετικά με τον τραυματισμό του Γκιλιέρμε, δήλωσε: «Όλοι γνωρίζουμε την χρησιμότητά του Γκιλιέρμε. Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό. Είναι μια φάση στην οποία θα μπορούσε να μην πάει με αντιαθλητικό τρόπο ο παίκτης του Αστέρα. Να επιστρέψει γρήγορα. Και χωρίς Γκιλιέρμε πατήσατε γκάζι. Είναι σημαντικό ότι κρατάμε την απόδοσή μας σε υψηλό επίπεδο θέλουμε να καθαρίζουμε τα παιχνίδια από το πρώτο ημίχρονο».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Το Νο. 7 του Ολυμπιακού τον περιμένει!

Το Νο. 7 του Ολυμπιακού τον περιμένει!

Η φανέλα με το Νο7 στον Ολυμπιακό περιμένει τον Κώστα Φορτούνη να την φορέσει ξανά!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking Ανατροπή: Η Τσεχία πήρε κεφάλι – Στο +1.213 από την Ελλάδα μετά τη βραδιά των «16»

UEFA Ranking Ανατροπή: Η Τσεχία πήρε κεφάλι – Στο +1.213 από την Ελλάδα μετά τη βραδιά των «16»

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τη Βικτόρια Πλζεν, όμως η Τσεχία βγήκε τελικά κερδισμένη χάρη στην πρόκριση της Σίγκμα Ολομουτς. Η διαφορά στη βαθμολογία της UEFA άνοιξε ξανά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking: Τρομερό άλμα της Ελλάδας – Ρεκόρ 12.900 βαθμών και στο -713 από την Τσεχία

UEFA Ranking: Τρομερό άλμα της Ελλάδας – Ρεκόρ 12.900 βαθμών και στο -713 από την Τσεχία

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τη Βικτόρια Πλζεν, έδωσε πολύτιμους βαθμούς στον ελληνικό συντελεστή και η Ελλάδα κατέγραψε την κορυφαία συγκομιδή της ιστορίας της σε μία σεζόν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το εντυπωσιακό coreo με τον Άγιο Συμεών από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Ολυμπιακού

Το εντυπωσιακό coreo με τον Άγιο Συμεών από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα που είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Ολυμπιακού

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα με εντυπωσιακό coreo αφιερωμένο στον Άγιο Συμεών τον Μυροβλύτη...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το παλεύει ο Ποντένσε…

Το παλεύει ο Ποντένσε…

Παρά το ρεπό που έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Ντάνιελ Ποντένσε έδωσε το παρόν στο Ρέντη για προπόνηση και αποθεραπεία

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό…

Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό…

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρησή του από τον μπασκετικό Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι. Δύσκολη η ανατροπή…

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Η πρόβλεψη του Τάκη Τσουκαλά για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ είναι 22-7…

Η πρόβλεψη του Τάκη Τσουκαλά για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ είναι 22-7…

Σίγουρος για το 22-7 ο Τάκης Τσουκαλάς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ την άλλη Παρασκευή…

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Δεν τα υπολόγισαν καλά στον Ολυμπιακό

Δεν τα υπολόγισαν καλά στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό μάλλον πίστευαν πως σε Ελλάδα και Ευρώπη δε θα υπήρχε θέμα σε αυτήν τη θέση, αλλά υπήρξε τελικά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Τι θα κάνει με τον Ποντένσε

Ολυμπιακός: Τι θα κάνει με τον Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός παίζει μετά το Λεβερκούζεν στις Σέρρες σε ματς που δεν υπάρχει μισό περιθώριο για κάτι άλλο πέραν της νίκης

Ποδόσφαιρο