ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός-Μπέρνλι: Με επιθετικότητα και πίεση από την αρχή!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κατασταλάξει στην εντεκάδα του πρώτου αγώνα με την Μπέρνλι και κρατάει στην... τσίτα τους ποδοσφαιριστές του.
Ολυμπιακός-Μπέρνλι: Με επιθετικότητα και πίεση από την αρχή!

Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς εν όψει Μπέρνλι, η δουλειά στην τακτική, και η νέα ανάλυση του κόουτς, που έχει κάνει… φύλλο και φτερό την αγγλική ομάδα στους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι με την Μπέρνλι, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League. To «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα είναι, σχεδόν, «φουλαρισμένο» και θα αποτελέσει το μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης (22/8) στο Ρέντη, ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν με ορμή στον αγωνιστικό χώρο και να πατήσουν «γκάζι» από νωρίς. Με τη δυναμική των οπαδών του, ο στόχος είναι προφανής: να βγει γρήγορα έξω από τα νερά της η Μπέρνλι και να χάσει τη συγκέντρωσή της.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλυσε για τρίτη διαδοχική ημέρα την αγγλική ομάδα στους παίκτες του μέσω βίντεο και στάθηκε στη σημασία της επίτευξης ενός γρήγορου γκολ. Θέλει να δει έναν επιθετικό Ολυμπιακό, που θα μπει πιεστικά και αποφασιστικά στο ματς, επιβάλλοντας το ρυθμό του. Με την μπάλα κάτω και όχι ψηλά, που βολεύει το συγκρότημα του Σον Ντάις.

Ο Μαρτίνς δούλεψε πολύ στον τομέα της τακτικής όλες αυτές τις ημέρες και ιδιαίτερα στην τελευταία προπόνηση, ρίχνοντας το βάρος και στις στατικές φάσεις σε άμυνα και επίθεση. Παράλληλα, δοκίμασε για δεύτερη διαδοχική ημέρα την εντεκάδα που έχει στο μυαλό του και έφερε τις δύο νίκες επί της Λουκέρνης στον τρίτο προκριματικό γύρο. Οι Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λάζαρος, Φορτούνης, Ποντένσε, Γκερέρο, αναμένεται να αποτελέσουν το βασικό σχήμα των «ερυθρόλευκων», το βράδυ της Πέμπτης (23/8, 21:00), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Τα τελευταία «μαγικά χαρτάκια» εν όψει Μπέρνλι!

Μαρτίνς: «Νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ»

Λάζαρος: «Έχω άλλο ένα!»

Με Νάτχο, Χασάν και Γκιγιέρμε ο Ολυμπιακός με Μπέρνλι

Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Χαμός στο OPEN – Ο Γιάννης Καραλής είχε μπλοκάκι με τις φάσεις που αδικήθηκε η Κηφισιά κόντρα στον Ολυμπιακό

Χαμός στο OPEN – Ο Γιάννης Καραλής είχε μπλοκάκι με τις φάσεις που αδικήθηκε η Κηφισιά κόντρα στον Ολυμπιακό

Έκανε έξαλλο τον Κώστα Νικολακόπουλο στο OPEN ο Γιάννης Καραλής, που είχε σημειώσεις για διαιτησία υπέρ του Ολυμπιακού

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν είδε πέναλτι στον Μπιανκόν η Ελένη Λαμπαδαρίου (vid)

Δεν είδε πέναλτι στον Μπιανκόν η Ελένη Λαμπαδαρίου (vid)

Με την απόφαση του διαιτητή στη φάση του Μπιανκόν συντάχθηκε και η Ελένη Λαμπαδαρίου…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Πρέπει να μπει τέλος στην κουβέντα για την απουσία του Ελ Κααμπί….

Ολυμπιακός : Πρέπει να μπει τέλος στην κουβέντα για την απουσία του Ελ Κααμπί….

Δεν γίνεται στον Ολυμπιακό η κουβέντα για την όποια γκέλα να περιστρέφεται γύρω από τον Ελ Κααμπί…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Έκτακτη αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού;

Ολυμπιακός: Έκτακτη αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού;

η κάκωση στη φτέρνα δεν είναι εύκολος τραυματισμός. Δεν είναι ο... χειρότερος αλλά δεν είναι από τους τραυματισμούς που λες «σε 10 μέρες το παιδί θα είναι ΟΚ».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Τα νούμερα λένε πως είναι καλύτερα από πέρσι και πιο σταθερός από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Τα νούμερα λένε πως είναι καλύτερα από πέρσι και πιο σταθερός από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Η σύγκριση βαθμολογίας και xPoints στη Super League δείχνει Ολυμπιακό πιο σταθερό και ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να υπεραποδίδουν με τη συνέχεια να προμηνύεται κρίσιμη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Ξεκίνησαν τα ιδιαίτερα στον Μάντσα

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Ξεκίνησαν τα ιδιαίτερα στον Μάντσα

Ήρθε τώρα η ώρα ο Μάντσα να αγωνιστεί.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ ίσως το πάρει αλλιώς για μεταγραφές

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ ίσως το πάρει αλλιώς για μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός έκανε δυο Χ πριν τις γιορτές και από εκεί που ήταν άνετος στην κορυφή, τον προσπέρασε η ΑΕΚ, τι γίνεται με μεταγραφές

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Σοκ με Πιρόλα

Ολυμπιακός: Σοκ με Πιρόλα

Ο Ολυμπιακός θα χάσει για ένα σημαντικό διάστημα τον Πιρόλα που θα μείνει εκτός λόγω τραυματισμού στο πόδι

Ποδόσφαιρο
Media: Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά στα τηλεοπτικά ο Γιάννης Αλαφούζος κερδίζει τους αντιπάλους του

Media