ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίλαν – Ολυμπιακός: ξεκουράζει παίκτες ο Μαρτίνς!

Με 19 παίκτες στην αποστολή οι Πειραιώτες για το ταξίδι στο Μιλάνο - Εκτός οι Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος!
Μίλαν – Ολυμπιακός: ξεκουράζει παίκτες ο Μαρτίνς!

Ο Πέδρο Μαρτίνς προχωρά σε εκτεταμένο rotation για τον αγώνα με τη Μίλαν, καθώς απέκλεισε από την αποστολή 4 βασικούς ποδοσφαιριστές και ετοιμάζεται να ξεκουράσει ακόμα περισσότερους.

Το πρωί της Τρίτης (2/10), ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Ρέντη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μίλαν (4/10, 19:55) και το πρωί της Τετάρτης (3/10) ταξιδεύει για το Μιλάνο. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Europa League, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τις «ρεζέρβες», καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει πολύτιμες «ανάσες» σε παίκτες που έχουν τραβήξει, ήδη, μεγάλο κουπί. Βέβαια, στο μυαλό του προπονητή της ομάδας του Πειραιά υπάρχει και ο σημαντικός αγώνας που ακολουθεί κόντρα στην ΑΕΚ (7/10, 20:30).

Στην αποστολή βρίσκονται 19 ποδοσφαιριστές και από αυτούς που έχουν δηλωθεί στην Ευρώπη έμειναν εκτός οι Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Βρουσάι, όπως και ο τιμωρημένος Τσιμίκας. Παράλληλα, εκτός ευρωπαϊκής ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Μασούρας, Νικολάου, Πάρντο, Μάνος.

Το πιθανότερο είναι πως ο Μαρτίνς θα παρατάξει μία εντεκάδα με σαρωτικές αλλαγές, που ενδέχεται να «αγγίξουν» και τις έντεκα θέσεις του βασικού σχήματος! Ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει τους βασικούς παίκτες να είναι κουρασμένοι, για αυτό και στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (2/10) αυτό το γκρουπ των ποδοσφαιριστών γυμνάστηκε σε χαλαρούς ρυθμούς.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Μεριά, Κούτρης, Μιράντα, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Τουρέ, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω των social media:

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/posts/2320229521325384

Τα μηνύματα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media:

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/posts/2319705681377768

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/posts/2319890094692660

Μίλαν – Ολυμπιακός: το πρόγραμμα των ομάδων

Η ατάκα του Μαρτίνς που «έφτιαξε» τους παίκτες του Ολυμπιακού

Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Δεν κρατιέται ο Αντρέ Λουίζ και βλέπει ΑΕΚ!

Ολυμπιακός μεταγραφές : Δεν κρατιέται ο Αντρέ Λουίζ και βλέπει ΑΕΚ!

Στην Ολλανδία για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Αντρέ Λουίζ που ενδεχομένως να είναι στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός απέναντι σε Αταλάντα ή Λεβερκούζεν στα νοκ άουτ του Champions League και μετά Άρσεναλ ή Μπάγερν

Ο Ολυμπιακός απέναντι σε Αταλάντα ή Λεβερκούζεν στα νοκ άουτ του Champions League και μετά Άρσεναλ ή Μπάγερν

Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν Αταλάντα ή... Λεβερκούζεν στα νοκ άουτ του Champions League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Champions League: Η ώρα και η ημερομηνία της κλήρωσης του Ολυμπιακού

Champions League: Η ώρα και η ημερομηνία της κλήρωσης του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί του Άγιαξ στρέφει πλέον το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα του Champions League, καθώς την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των playoffs της διοργάνωσης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Νίκη-χρυσάφι στο Άμστερνταμ – Πάνω από 40 εκατ. ευρώ εγγυημένα από την UEFA

Ολυμπιακός: Νίκη-χρυσάφι στο Άμστερνταμ – Πάνω από 40 εκατ. ευρώ εγγυημένα από την UEFA

Ο Ολυμπιακός δεν έγραψε απλώς άλλη μία ευρωπαϊκή επιτυχία, αλλά είδε και το ταμείο του να γεμίζει, καθώς το 2-1 επί του Άγιαξ εκτόξευσε τα εγγυημένα έσοδα από την UEFA πάνω από τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νίκησε στην Ολλανδία και ανέβηκε 10 θέσεις – Μπήκε 28ος και βγήκε 18ος

Νίκησε στην Ολλανδία και ανέβηκε 10 θέσεις – Μπήκε 28ος και βγήκε 18ος

Ο Ολυμπιακός κατάφερε με τρεις σερί νίκες να φτάσει στους 11 βαθμούς και να περάσει τη League Phase του Champions League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άγιαξ – Ολυμπιακός 1-2: Μαγικός Ολυμπιακός – Έκανε την ανατροπή και πέρασε – Θαυμάστε τους αυτοί είναι οι πρώτοι μάγκες!!!

Άγιαξ – Ολυμπιακός 1-2: Μαγικός Ολυμπιακός – Έκανε την ανατροπή και πέρασε – Θαυμάστε τους αυτοί είναι οι πρώτοι μάγκες!!!

Το «μαγικό» 1-2 έκανε με κεφαλιά ο Έσε και έμελλε το πρώτο του γκολ με τα «ερυθρόλευκα» να είναι και το... καλύτερο - Το 1-0 ο Μαρτίνς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός παίζει την πρόκριση σε 45 λεπτά

Ο Ολυμπιακός παίζει την πρόκριση σε 45 λεπτά

Με 45 λεπτά μπροστά του ο Ολυμπιακός καλείται να κερδίσει αλλιώς η ευρωπαϊκή του πορεία τελειώνει εδώ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Επιβεβαιώθηκε: Η Ρίο Άβε παίρνει δανεικό τον Γκουστάβο Μάντσα

Επιβεβαιώθηκε: Η Ρίο Άβε παίρνει δανεικό τον Γκουστάβο Μάντσα

Ο 21χρονος στόπερ του Ολυμπιακού Γκουστάβο Μάντσα ετοιμάζεται για Ρίο Άβε με δανεισμό, με στόχο να πάρει παιχνίδια στην Πορτογαλία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Θέλει και τον Κλέιτον και θα κάνει κίνηση

Ολυμπιακός μεταγραφές: Θέλει και τον Κλέιτον και θα κάνει κίνηση

Στη μεταγραφική ατζέντα του Ολυμπιακού παραμένει το όνομα του Κλέιτον ως πιθανή λύση για την κορυφή της επίθεσης.

Ποδόσφαιρο