ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μίτσελ δοκίμασε Χάμες και Φορτούνη μαζί – Ο Μασούρας και ο Κασάμι στην εξίσωση της ενδεκάδας του Ολυμπιακού

Ο Μίτσελ έχει στο μυαλό του να παίζουν μαζί Χάμες και Φορτούνης στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο.
Ο Μίτσελ δοκίμασε Χάμες και Φορτούνη μαζί – Ο Μασούρας και ο Κασάμι στην εξίσωση της ενδεκάδας του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός κάνει την προετοιμασία του για έναν ιδιαίτερο ματς κόντρα στον Βόλο. Ιδιαίτερο ματς, διότι οι δηλώσεις που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος δημιουργούν ένα κλίμα αποπροσανατολισμού. Ο Μίτσελ έχει κατά νου ακόμα και Χάμες μαζί με Φορτούνη στην ενδεκάδα του. Ο «σίγουρος» Μασούρας και ο Κασάμι.

Το πρόγραμμα στα play off κάνει τον Ολυμπιακό να νιώθει τυχερός. Στα χαρτιά τουλάχιστον. Με άλλα λόγια, η εκκίνηση είναι σημαντική και το πιο σημαντικό για την ομάδα του Μίτσελ είναι να εκμεταλλευτεί το ότι ξεκινά χωρίς να έχει ντέρμπι στο καλεντάρι.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Διότι, ο Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε 15.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση στον Βόλο. Το παιχνίδι θα θυμίζει αυτό της κανονικής διάρκειας, όταν και όλες οι ομάδες της Αττικής έμοιαζε να παίζουν εντός έδρας αναμέτρηση. Και έτσι ήταν. Ο Βόλος αποδείχθηκε φιλόξενη έδρα.

Ο ορισμός Έλληνα διαιτητή στο παιχνίδι έχει προβληματίσει όλες τις ομάδες, μιας και δεν λαμβάνεται υπόψη μια απόφαση που έχει πάρει συνολικά ο συνεταιρισμός των ομάδων της Super League. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά να έχουν όλες οι αναμετρήσεις των play off ξένους διαιτητές.

Ο Ολυμπιακός και οι παίκτες του Μίτσελ βέβαια δεν έχουν δικαιολογία. Αυτή η κατάσταση δεν είναι κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αποπροσανατολισμός για τα όσα έχουν να κάνουν οι ίδιοι εντός αγωνιστικού χώρου. Αν δεν έρθει η νίκη, θα έχει πάει –τρόπον τινά- στράφι η επιτυχία κόντρα στην ΑΕΚ.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Τι θα κάνει ο Μίτσελ με τις απουσίες Μπίελ και Χουάνγκ;

Ο Ολυμπιακός έχει κομβικές απουσίες ξανά. Ο Εμβιλά παραμένει εκτός δράσης και έχει ακόμα δρόμο για να είναι εκ νέου έτοιμος. Οι Χουάνγκ και Μπίελ είναι τιμωρημένοι έπειτα από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Κι αν για τον Γάλλο χαφ, ξέρουμε πως ο Σαμασέκου θα πάρει τη θέση του, για τους άλλους δύο τα σενάρια είναι πολλά.

Σε ότι αφορά τις θέσεις των ακραίων επιθετικών, ο Γιώργος Μασούρας έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Αυτός ήταν άλλωστε και η πρώτη επιλογή του Μίτσελ όταν ήθελε παίκτη στα άκρα από τον πάγκο στο ματς με τη «Ένωση».

Η είσοδος του Μασούρα στην ενδεκάδα και το γεγονός πως απουσιάζει ο Μπίελ που συγκλίνει, δίνει ένα έξτρα «πνευμόνι» παίκτη που μαρκάρει και καλύπτει και έναν λιγότερο που ρέπει προς το κέντρο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μίτσελ δοκίμασε στο «8», ως αντί-Χουάνγκ τον Φορτούνη και στο «10» τον Χάμες. Ο Ισπανός τεχνικός ξέρει πως το επιτρέπουν οι συνθήκες να πράξει έτσι στα χαφ και έχει πιθανότητες αυτή η επιλογή. Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει και ο Κασάμι.

Ο Ολυμπιακός έχει και μία σημαντική επιστροφή. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι ξανά διαθέσιμος και θα πάρει θέση δίπλα στον Μπα. Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Ροντινέι, Μπα, Σωκράτης, Σαμασέκου, Φορτούνης, Χάμες, Μασούρας, Κανός και Μπακαμπού οι πιθανότεροι έντεκα.

Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ήταν βέβαιο πως μετά τις γκέλες ο Μαρινάκης θα υπογράψει τον Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός νέα: Ήταν βέβαιο πως μετά τις γκέλες ο Μαρινάκης θα υπογράψει τον Μεντιλίμπαρ

Στον Ολυμπιακό τείνει να γίνει... θεσμός, πως ο Μεντιλίμπαρ υπογράφει τα νέα του συμβόλαια σε περίοδο... αγωνιστικής κρίσης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Ούτε ο Στρεφέτσα, ούτε ο Ταρέμι…

Ολυμπιακός νέα : Ούτε ο Στρεφέτσα, ούτε ο Ταρέμι…

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού πέρα από τις επιλογές του Μεντιλίμπαρ είναι και οι Στρεφέτσα και Ταρέμι…

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Αυτό είναι το λάθος του Βαγγέλη Ιωάννου σε όσα είπε για τον Εβάν Φουρνιέ!

Αυτό είναι το λάθος του Βαγγέλη Ιωάννου σε όσα είπε για τον Εβάν Φουρνιέ!

Έχει γίνει έντονο θέμα συζήτησης τα όσα είπε ο Βαγγέλης Ιωάννου για τον Εβάν Φουρνιέ. Ποιο το λάθος…

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη φορά τόση γκρίνια για τον Ροντινέι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη φορά τόση γκρίνια για τον Ροντινέι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Άλλες χρονιές ο Ροντινέι σε παιχνίδια όπως αυτό με την Κηφισιά θα έβγαζε... μάτια. Τώρα χάθηκε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Και τώρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος – Ο εξτρέμ που χρειάζεται άμεσα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Και τώρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος – Ο εξτρέμ που χρειάζεται άμεσα

Δεν γίνεται να βγάλει τον δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός με αυτόν τον Στρεφέτσα και με τον Ζέλσον Μαρτίνς να μην... ξέρεις πότε θα βγάλει ξανά τραυματισμό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά: Ήταν πέναλτι στον Μπιανκόν;

Ολυμπιακός – Κηφισιά: Ήταν πέναλτι στον Μπιανκόν;

Ο Μπιανκόν μάλιστα, στάθηκε κατά την διάρκεια των δηλώσεών του μετά την αναμέτρηση, στη συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ο Στρεφέτσα δεν μπορεί το παιδί – Είναι κρίμα αλλά δεν βγαίνει η μεταγραφή

Ολυμπιακός νέα: Ο Στρεφέτσα δεν μπορεί το παιδί – Είναι κρίμα αλλά δεν βγαίνει η μεταγραφή

Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του, να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται, να παίξει την μπάλα του και να αφήσει τους εγωισμούς και την διάθεση να δώσει απαντήσεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Έριξε την καρδάρα με το γάλα ο Ολυμπιακός και τώρα τρέχει

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Έριξε την καρδάρα με το γάλα ο Ολυμπιακός και τώρα τρέχει

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον να κυνηγήσει και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα βαθμούς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Φέρτε πίσω τον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Φέρτε πίσω τον Ελ Κααμπί

Καταλυτικός ο Ελ Κααμπί στον αγωνιστικό προσανατολισμό του Ολυμπιακού, με τον Γιάρεμετσουκ και τον Ταρέμι να μην μπορούν να τον αντικαταστήσουν.

Ποδόσφαιρο