Ολυμπιακός: Αν η Γαλατά έδινε τα 30 για τον Τζολάκη
Ο Ολυμπιακός έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή ίσως τον πιο hot Νο1 και υπάρχει μια απορία αν η Γαλατά έδινε 30 τι θα γινόταν
Ο Ολυμπιακός, το έγραφε η στήλη τις προάλλες, έκανε μεγάλη επιτυχία, που κράτησε τον Τζολάκη. Η πορεία του διεθνούς Νο1 είναι μόνο ανοδική.
Τόσο πολύ που αν κάνει ανάλογη σεζόν φέτος, τότε θα υπάρχουν δύο θέματα, που ο Ολυμπιακός δε θα μπορεί να παρακάμψει όπως φέτος. Την αύξηση της τιμής του που όμως θα φέρει και περισσότερο κόσμο στο κατώφλι.
Και λογικά ακόμα περισσότερες ομάδες από τα τοπ πρωταθλήματα που ενδιαφέρονται.
Κάτι άλλο ενδιαφέρον, ωστόσο, που συνέβη ήταν η απόκτηση ποριέρε από τη Γαλατασαράι. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας αναζητούσε μανιωδώς Νο1 στο φετινό μάρκετ. Ο Τζολάκης ήταν πολύ ψηλά στη λίστα.
Αν και η επιθυμία και ο στόχος των ερυθρολεύκων ήταν η μη πώληση. Βέβαια, ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα γινόταν αν έδιναν τα λεφτά που έδωσαν για τον Τσακίρ.
Ο Τσακίρ θεωρήθηκε πως θα γινόταν ο κορυφαίος τερματοφύλακας στην ιστορία της Τουρκίας. Τελικά έμεινε 9 χρόνια στην Τραπεζούντα και πήρε πρωτάθλημα Μπακασέτα, Σιώπη. Έφυγε στα 29 του για τη Γαλατά αντί περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ.
Η Γαλατά που φέτος δίνει απίστευτα λεφτά για μεταγραφές αλλά αυτό το 30άρι που έδωσε στην Τραμπζονσπόρ λίγοι θα μπορούσαν να το προβλέψουν.
Το ζήτημα είναι τι θα γινόταν αν τελικά το έδιναν στον Ολυμπιακό για τον Τζολάκη. Δύσκολο task θα ήταν.
Διάβασε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!
Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ